{ Μουσική }

Εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο (Μύλος Open Air)

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live | Προσφορές Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο (Μύλος Open Air)Απόκτησε τώρα αποκλειστικά εισιτήριό για τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, στο Μύλος Open Air με τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, μας δίνει ραντεβού την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην Αυλή του Μύλου στη Θεσσαλονίκη!
Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων και η προκράτηση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.

 
Μύλος Open Air 
Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα έναρξης 21:30
Εισιτήριο στην είσοδο 12 ευρώ
 Απόκτησε τώρα αποκλειστικά το εισιτήριό σου με μόνο 10 ευρώ, τη χαμηλότερη τιμή από οπουδήποτε αλλού (διαβάστε περισσότερες πληροφορίες πώς θα αποκτήσετε την προσφορά) 
 
•    Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.
•    Η συναυλία πραγματοποιείται κάτω από τα μέτρα προστασίας που εχει αναγγείλει το υπουργείο.
Με σεβασμό στο ΝΕΟ υγειονομικό πρωτόκολλο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.
Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.
Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ