10.000 βιβλία στο διαδίκτυο -20% για 3 μέρες

Το Book2Chance γιορτάζει 15 χρόνια προσφοράς βιβλίου. Προσφέρει 10.000 βιβλία σε χαμηλότερες τιμές για 3 μέρες. Έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε βιβλία για εσάς ή για να τα κάνετε δώρα σε προσφιλή σας πρόσωπα. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να εμπλουτίσετε την προσωπική σας συλλογή.


Η προσφορά είναι διαθέσιμη (μόνο) διαδικτυακά για όλους τους βιβλιόφιλους.


Εκμεταλλευόμενοι την προσφορά, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας βιβλία σε ακόμα χαμηλότερη τιμή (-20%) από την ήδη χαμηλή τιμή που αναγράφεται.

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία που σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ή ακόμη και να εξερευνήσετε νέους συγγραφείς και θέματα που δεν είχατε στο μυαλό σας αρχικά. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί και να θυμάστε: Κάποια είναι μοναδικά, όποιος προλάβει και παραγγείλει πρώτος. Μην χάσετε την ευκαιρία, καθώς οι ποσότητες είναι περιορισμένες.


► Info

Είδος βιβλίων: Σχεδόν τα πάντα (Ελληνική και ξένη λογοτεχνία, Ψυχολογίας η Αναζήτησης, ιστορικά και λαογραφικά, επιστημονικά, μαγειρικής ακόμη και θρησκευτικά βιβλία σε τεράστιο αριθμό τίτλων)

Έναρξη προσφοράς: Δευτέρα απόγευμα 20 Νοεμβρίου 2023
Λήξη προσφοράς: Τετάρτη βράδυ 22 Νοεμβρίου 2023
Μεταφορικά: 1 ευρώ μέσω BOX  (όποια ποσότητα και να παραγγείλετε)
Που θα παραγγείλετε τα βιβλία που θα διαλέξετε: Μπορείτε να δείτε ένα-ένα και τα 10.000 βιβλία στο metabook  ΑΛΛΑ  ΠΡΟΣΟΧΗ   για να ισχύει η τριήμερη έκπτωση 20%  και τα πολύ χαμηλά μεταφορικά (1 ευρώ) η παραγγελία πρέπει να γίνει μέσω μηνύματος που θα στείλετε στη σελίδα https://www.facebook.com/book2chance

Που θα δείτε τα βιβλία: https://metabook.gr/BOOK2CHANCE (σε όλες τις τιμές που θα δείτε θα έχετε έκπτωση – 20%)


ΟΛΕΣ οι ταινίες στην τηλεόραση ΣΗΜΕΡΑ και κάθε μέρα


 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως