Κώστας Πρατσινάκης - Γιάννης Μήτσης: Ε... ναι λοιπόν 2

Η Μικρή Σκηνή φιλοξενεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023, στις 21.30 στη σκηνή της για δεύτερη φορά, τους Κώστας Πρατσινάκης και Γιάννης Μήτσης και μας λένε “Ε… ναι λοιπόν 2”, με τραγούδια αγαπημένα, δικά τους ή άλλων δημιουργών.

“Ε, ναι λοιπόν”, όταν κάτι το θέλεις πολύ, έρχεται η στιγμή που γίνεται πράξη και μάλιστα, μετά από την δική σας επιθυμία, για δεύτερη φορά. Τον χώρο που έγραψε ιστορία στα μουσικά πράγματα της πόλης και της χώρας, στο χειροποίητο στούντιο «Το Αγροτικόν» του Νικόλα στην Κάτω Τούμπα, το οποίο σήμερα έγινε «Μικρή Σκηνή», επέλεξαν για πρώτη τους συνεργασία, ο Κώστας και ο Γιάννης.

Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν, έχοντας τον Γιώργο Κοκκινάκη στο πιάνο, τραγούδια που δημιούργησαν αλλά και τραγούδια που αγαπάνε από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού. Το πρόγραμμα, έχει χαρακτήρα μουσικής παράστασης. Μια παράσταση που φέρνει τις φωνές και τις σκέψεις των θεατών πάνω στην σκηνή, δημιουργώντας ένα αισθητικό γεγονός που συνδέει ιστορίες και ανθρώπους, μέσα από τα τραγούδια.

Γιάννης Μήτσης – Κώστας Πρατσινάκης
στο πιάνο ο Γιώργος Κοκκινάκης

► Info

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Τούμπα
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 8€
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε