13033: Ο κωδικός για τα εποχικά καταστήματα

13033: Ο κωδικός για τα εποχικά καταστήματα

Την παράταση του lockdown  έως τις 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, άρα παραμένει η αποστολή στο 13033 sms για τις μετακινήσεις μας.

Επίσης σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ανοίγουν τα εποχικά καταστήματα και παράλληλα επιτρέπεται η πώληση χριστουγεννιάτικων αντικειμένων και από τα σούπερ μάρκετ.

Πώς όμως θα γίνονται οι μετακινήσεις για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια; 
Τί κωδικό θα αναγράφουν στο sms που θα στέλνουν οι καταναλωτές;

Όσοι από Δευτέρα αποφασίσουν να επισκεφτούν τα εν λόγω καταστήματα θα πρέπει να στείλουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Δεν κρίθηκε απαραίτητη η προσθήκη έξτρα κωδικού στο 13033. Έτσι λοιπόν στέλνοντας τοn κωδικό 2, όπως ακριβώς και για σούπερ μάρκετ, θα μπορεί κάποιος να πάει σε εποχικά καταστήματα και να ψωνίσει.

Είναι δεδομένο ότι προσθήκη έξτρα κωδικού στο 13033 θα υπάρξει με το άνοιγμα του λιανεμπορίου, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, στις 14 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε