Site icon Cityportal.gr

14 ταινίες που παίζουν σήμερα Παρασκευή στην τηλεόραση

14 ταινίες που παίζουν σήμερα Παρασκευή στην τηλεόραση
Δεκατέσσερις (14) ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα κανάλια στη TV για σήμερα Παρασκευή έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου. . Το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για όλες τις ταινίες της ημέρας   

Οι ταινίες στην τηλεόραση 

Εδώ μπορείτε να βλεπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το  ► Ταινίες στην τηλεόραση οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.  

Friday movies: 14 ταινίες 

13:50 ►► Ο Κύριος Πτέραρχος (1963) Alpha 
16:45 ►► Η Κυρία του Κυρίου (1962) Open 
18:30 – Για Μια Χούφτα Τουρίστριες (1971) ΕΡΤ1 
20:00 ►►►► Ζητείται Ψεύτης (1961) Ant1  
21:00 ►►► Wanted (2008) Star 
21:00 ► Δίδυμοι πύργοι (2006) Open
22:00 ►►►► Χωρίς πυξίδα (2014) ΕΡΤ3 
22:00 ►►►►► Το Λιμάνι των Απόκληρων (1938) Βουλή 
23:00 ► Στο Βαθύ Γαλάζιο (2017) ΕΡΤ2 
23:30 ►►► Η παραλία (2000) Alpha 
00:15 ► Υπόθεση Ψυχής (2015) ΕΡΤ3 
01:00 ► Τα Δύο Πόδια Σε Ένα Παπούτσι (1969) Mega 
02:00 ►►►► Steve Jobs (2015) Star 
02:45 ► Φοβού τους ‘Eλληνες (1999) Open 

*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους  IMDb

►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
►από 5 έως 5,9 μέτρια
 κάτω απο 4,9 χάσιμο χρόνου

Αναλυτικά όλες οι  σημερινές Ταινίες – πρωταγωνιστές – υπόθεση 

Σας προτείνουμε να διαβάζετε για όλες τις ταινίες και να δώσετε  προσοχή σε αυτές που ξεχωρίζουμε με κιτρινη υπογράμμιση
 
13:50 ►► Ο Κύριος Πτέραρχος (1963) Alpha Κωμωδία (6,3/10 – 179 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ντίνος Κατσουρίδης Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος,Λάμπρος Κωνσταντάρας,Διονύσης Παπαγιαννόπουλος,Κώστας Δούκας,Ντίνα Τριάντη,Νίκος Φέρμας,Γιώργος Τσιτσόπουλος,Κώστας Ρηγόπουλος,Αλίκη Ζωγράφου,Αλέκος Τζαννετάκος Υπόθεση: Στο χωριό Άνω Λετινιώ επίκειται μια μεγάλη απαλλοτρίωση για την κατασκευή στρατιωτικού αεροδρομίου. Ο πρόεδρος της κοινότητας, ο Σωτήρης, κι ένας πλούσιος γαιοκτήμονας, ο Θανάσης, κατεβαίνουν στην Αθήνα για να μάθουν αν το σχέδιο θα προχωρήσει, κι αυτό διότι ο μέλλων γαμπρός του δεύτερου θέλει να ξέρει την αξία της γης που θα πάρει ως προίκα η κόρη του Δημητρούλα. Εκείνη αγαπά ένα σμηνίτη, τον Βαγγέλη, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στην Αθήνα. Ο Βαγγέλης μαθαίνοντάς τα όλα αυτά ξεκινά με ένα φίλο και συνάδελφό του, τον Κανέλλο, για το Άνω Λετινιώ, θέλοντας να δει τι συμβαίνει και τι θα πράξει ο ίδιος. Ο Κανέλλος είναι ένας αφελής θυρωρός ξενοδοχείου, λόγω όμως της φανταχτερής στολής του, στο χωριό τον εκλαμβάνουν ως πτέραρχο. Ως πτέραρχος, λοιπόν, λύνει όλα τα προβλήματα του Θανάση και καταφέρνει να του αποσπάσει τη συγκατάθεση για το γάμο της Δημητρούλας με τον Βαγγέλη. Όταν όμως φτάνει στο χωριό ο πραγματικός πτέραρχος, μαζί με τον βουλευτή της περιοχής, τα πράγματα περιπλέκονται. Ο Θανάσης, βλέποντας ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση σε όλα αυτά, συγχωρεί τους δύο σμηνίτες για τις πράξεις τους.

16:45 ►► Η Κυρία του Κυρίου (1962) Open Κωμωδία (6,2/10 – 130 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Γκέλυ Μαυροπούλου, Καίτη Πάνου, Βασίλης Ανδρονίδης, Χρήστος Τσαγανέας Υπόθεση: Η Εύα είναι η πιστή και υπάκουη σύζυγος του Μηνά, ενός ευσυνείδητου και έντιμου υπαλλήλου, υπεύθυνου για τις προμήθειες της ανώνυμης εταιρίας Πυρσός, τις οποίες κάνει με γνώμονα τον πιο συμφέροντα γι΄ αυτήν τρόπο. Η Εύα ασπάζεται τις αρχές του άνδρα της, αλλά ζηλεύει και μερικές άλλες κυρίες με γούνες και διαμαντικά. Κάποια μέρα την πλησιάζει ο επιθεωρητής Κοσμάς Σταματίου, προϊστάμενος του άντρα της και την πείθει, με το αζημίωτο φυσικά, να υποδείξει στον Μηνά έναν προμηθευτή. Στο κόλπο μπαίνει και ο Θεοφάνης, διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας και πίσω από την πλάτη του Μηνά, όλοι παίρνουν τις μίζες τους, μέχρι που εκείνος ανακαλύπτει τις κομπίνες και κάθε κατεργάρης πηγαίνει στον πάγκο του, με πρώτο και καλύτερο τον μπερμπάντη γαμπρό του Φίλιππο που απατούσε τη γυναίκα του Αγγέλα, στην αρχή με την ταμία του Λίτσα και μετά με την πεταχτούλα Νιόβη.

18:30 – Για Μια Χούφτα Τουρίστριες (1971) ΕΡΤ1 Κωμωδία (3,9/10 – 49 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός Παίζουν: Αλέκος Αλεξανδράκης, Καίτη Παπανίκα, Ελένη Ανουσάκη, Σωτήρης Μουστάκας, Κατερίνα Γιουλάκη, Στέφανος Στρατηγός, Θόδωρος Κατσαδράμης Υπόθεση: Η Έλεν Φουρώ, κόρη του βασιλιά των κάμπινγκ, έρχεται σ? ένα ελληνικό νησί αναζητώντας κατάλληλη περιοχή για εγκατάσταση κατασκηνώσεων. Το γεγονός δημιουργεί έντονη διαμάχη ανάμεσα σε δύο παραθαλάσσια χωριουδάκια, καθώς το καθένα διεκδικεί για λογαριασμό του αυτή την τουριστική αξιοποίηση και εκμετάλλευση. Στη σύγκρουση πρωτοστατούν βέβαια οι πρόεδροι των κοινοτήτων – ο Μενέλαος του Μαριδοχωρίου και η Τίνα του Κεφαλοχωρίου –, ενώ στην όλη διαμάχη εμπλέκεται άθελά του κι ο αφελής Χαρίτος, του οποίου η θέση είναι εξαιρετικά δυσχερής, διότι είναι μεν κάτοικος του Κεφαλοχωρίου, αλλά υπάλληλος στην κοινότητα του Μαριδοχωρίου.

20:00 ►►►► Ζητείται Ψεύτης (1961) Ant1  Κωμωδία (7,1/10 – 621 ψήφοι)
Σενάριο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Άννα Κυριακού, Παντελής Ζερβός, Θανάσης Βέγγος Υπόθεση: Ο κάθε πολιτευόμενος, για να εκλεγεί βουλευτής ή για να παραμείνει στο κοινοβούλιο, πρέπει να υπόσχεται στους ψηφοφόρους την ικανοποίηση της κάθε τους απαίτησης – λογικής ή παράλογης. Γι αυτό έχει, συνήθως, και κάποια γραμματέα που είναι ειδικευμένη στο να λέει ψέματα. Ο κύριος Φερέκης, υποψήφιος βουλευτής, μετά από διάφορα ευτράπελα, προσλαμβάνει ως γραμματέα του τον Θόδωρο Πάρλα, γνωστό και ως Ψευτοθόδωρο, που πραγματικά του καλύπτει τις ανάγκες του σε σχέση με τους ψηφοφόρους του. Περισσότερα είναι τα ΄θα-θα-θα του Ψευτοθόδωρου, παρά του κυρίου Φερέκη. Κι εμείς παρακολουθούμε τα ψέματα που με ιλιγγιώδη ταχύτητα σκαρφίζεται και ξεστομίζει προς πάσα κατεύθυνση ο πανέξυπνος Θόδωρος. Ωστόσο τα πάντα έχουν ένα όριο, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζει ο γραμματέας του πολιτικού. Αποτέλεσμα τα ψεματάκια του – αθώα και μη- πολύ σύντομα να γυρίσουν μπούμερανγκ για τον ίδιο και το αφεντικό του.

 
21:00 ►►► Wanted (2008) Star Δράσης (6,7/10 – 355.301 ψήφοι)
Η ταινία αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Τζ. Τζ. Τζόουνς. To «Wanted» είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του ρώσου σκηνοθέτη Τιμούρ Μπεκμαμπέτωφ.Έχει εντυπωσιακότατα εφέ, έχει δράση,έχει βία, έχει σοφιστικέ αρχηγούς και αρχαίες μυστικές οργανώσεις, έχει Αντζελίνα Τζολί, Μόργκαν Φρίμαν. Έχει απ`όλα αυτά που ανεβάζουν την αδρεναλίνη και σε κάνουν να θέλεις να δεις μια ταινία την ώρα που τσιμπολογάς και αναπαύεσαι. Την επόμενη μέρα θα την έχεις ξεχάσει Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ σε τεχνικές κατηγορίεςΣκηνοθεσία: Τιμούρ Μπεκμαμπέτωφ Παίζουν: Μόργκαν Φρίμαν, Αντζελίνα Τζολί, Τζέιμς Μακ Αβόι, Τέρενς Σταμπ Υπόθεση: Υποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα, τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον, ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή! Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα, άνευρα και ο ίδιος αποτελούσε την απόλυτη προσωποποίηση της αποτυχίας. Όταν όμως συναντά τη σέξι και δυναμική Φοξ, ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό τον Σλόαν. Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της αδελφότητας δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται. Έτσι, έχοντας αποκτήσει όλη την εξουσία, που πάντοτε επιθυμούσε, ο Γουέσλι θα μάθει πως το να ελέγχεις τη ζωή σου, είναι τελικά πολύ πιο δύσκολο από το να σκορπάς το θάνατο. Άλλωστε πάντα η τύχη ενός ανθρώπου καθορίζεται από τις επιλογές και τις πράξεις του.
 
21:00 ► Δίδυμοι πύργοι (2006) Open Δράμα (5,9/10 – 75.733 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Όλιβερ Στόουν Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Μαρία Μπέλο, Μάικλ Πένα, Τζέι Χερνάντεζ, Μάγκι Γκίλενχαλ Υπόθεση: 11 Σεπτεμβρίου 2001. Μετά την καθημερινή τους περίπολο στο Μανχάταν, ο αρχιφύλακας Τζον Μακ Λάφλιν και ο αστυνομικός Γουίλ Χιμένο πληροφορούνται πως ο ένας από τους Δίδυμους Πύργους στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου μόλις χτυπήθηκε από… αεροπλάνο! Αμέσως ο Μακ Λάφλιν αναθέτει στους αστυνομικούς του να βοηθήσουν στην εκκένωση του (ακόμη άθικτου) δεύτερου πύργου. Όταν καταφθάνουν στον τόπο της καταστροφής, οι σκηνές στις, των οποίες γίνονται αυτόπτες μάρτυρες, είναι εφιαλτικές: ένας άνθρωπος πηδά στο κενό προκειμένου να αποφύγει τις φλόγες ενώ άλλοι κείτονται αιμόφυρτοι στο έδαφος. Αψηφώντας τον κίνδυνο, ο Μακ Λάφλιν και τρεις άνδρες του, οι Χιμένο, Πετζούλο και Ροντρίγκεζ ανοίγουν δρόμο ανάμεσα στο πανικόβλητο πλήθος μεταξύ των Δίδυμων Πύργων για να βοηθήσουν στην εκκένωση τους. Τη στιγμή που ο Κρις Αμορόζο, συνάδελφός τους, τους πλησιάζει για να τους πληροφορήσει πως το Πεντάγωνο δέχτηκε κι αυτό ανάλογο πλήγμα, ένα ακόμη αεροπλάνο πέφτει πάνω στον δεύτερο πύργο! Καθώς ο Μακ Λάφλιν και οι άνδρες του μπαίνουν στον πρώτο πύργο, τα κτίρια αρχίζουν να σείονται. Κοιτώντας γύρω του, ο Μακ Λάφλιν συνειδητοποιεί πως, από στιγμή σε στιγμή, ο δεύτερος πύργος πρόκειται να καταρρεύσει και πως η μοναδική ελπίδα διάσωσής τους είναι το φρέαρ του πλησιέστερου ασανσέρ. 
 
22:00 ►►►► Χωρίς πυξίδα (2014) ΕΡΤ3 Δράμα (7,5/10 – 17.276 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: William H. Macy Παίζουν: Miles Heizer(Josh), Aly Lovelace(Mary Beth), Billy Crudup(Sam), Casey Twenter(Casey) Υπόθεση: Στο μουσικό αυτό δράμα του William Macy, o Sam είναι ένας άτυχος πατέρας που βιώνει τον αναπάντεχο χαμό του ταλαντούχου έφηβου γιού του. Βυθισμένος στη κατάθλιψη και τον αλκοολισμό, μια νύχτα σ ένα μπαρ αποφασίζει να ερμηνεύσει ένα τραγούδι του νεκρού του γιού, συμμετέχοντας στο τοπικό διαγωνισμό τραγουδιού! Θα κερδίσει όχι μόνο το κοινό, αλλά και το έπαθλο! Ο νεαρός Quentin που έχει συγκλονιστεί από τη μουσική του νεκρού γιού του Sam, θα τον ακολουθήσει ανεχόμενος τη δύστροπη συμπεριφορά του. Κερδίζοντας τον πόντο-πόντο, θα τον πείσει να φορμάρουνε μια μπάντα, τους RUDDERLESS. Η επιτυχία δεν αργεί να έρθει, ο Sam ξαναγεννιέται κι ο Quentin παίρνει τη θέση του χαμένου γιού!

22:00 ►►►►► Το Λιμάνι των Απόκληρων (1938) Βουλή Δράμα (7,8/10 – 7.722 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Marcel Carné Παίζουν: Jean Gabin(Jean), Michel Simon(Zabel), Michele Morgan(Nelly), Pierre Brasseur(Lucien) Υπόθεση: Στο γκρίζο και μουντό περιβάλλον μιας γαλλικής πόλης – λιμανιού, ένας λιποτάκτης βρίσκει ένα δυνατό έρωτα, μπλεξίματα, αλλά και ένα μικρό σκυλί. Ενας λιποτάκτης και μια ορφανή κοπέλα αναζητούν την ευτυχία μέσα σ’ ένα περιβάλλον που επικρατεί η ηττοπάθεια.

 
23:00 ► Στο Βαθύ Γαλάζιο (2017) ΕΡΤ2 Ρομαντικό δράμα μυστηρίου (5,4/10 – 7.007 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερς Παίζουν: Αλίσια Βικάντερ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Αλεξάντερ Σιντίκ Υπόθεση: Βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Τζόναθαν Μ. Λέντγκαρντ. Η Ντανιέλ Φλάντερς και ο Τζέιμς Μορ είναι δύο άνθρωποι που συναντιούνται τυχαία σε ένα απομονωμένο και ειδυλλιακό ξενοδοχείο στη Νορμανδία. Και οι δύο προετοιμάζονται για μια επικίνδυνη αποστολή που έχουν αναλάβει. Ερωτεύονται σχεδόν παρά τη θέλησή τους, αλλά σύντομα αναγνωρίζουν ο ένας στον άλλο εκείνη τη μία και μοναδική αγάπη στη ζωή τους, εκείνη που θα τους σημαδέψει για πάντα.
Όταν έρχεται η ώρα να αφήσουν το ειδύλλιό τους στη μέση για να προχωρήσουν στις αποστολές που έχουν αναλάβει, διαπιστώνουμε ότι ο Τζέιμς είναι πράκτορας που δουλεύει για τις μυστικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας. Στόχος του είναι να πάει στη Σομαλία υποδυόμενος έναν μηχανικό, προκειμένου να εντοπίσει και να εξαρθρώσει μια ομάδα τζιχαντιστών, πριν μέλη της χτυπήσουν την Ευρώπη με βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας.
Η Ντανιέλ, από την άλλη, είναι μαθηματικός – βιολόγος, που εργάζεται σε μια αποστολή καταδύσεων βαθέων υδάτων, στο πλαίσιο μιας έρευνας που αναζητά την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Η αποστολή του Τζέιμς δεν πάει καλά. Πιάνεται όμηρος από τους τζιχαντιστές και δεν έχει τρόπο να επικοινωνήσει με την Ντανιέλ. Αλλά κι εκείνη πρέπει να κατέβει στον πυθμένα του ωκεανού με το κίτρινο υποβρύχιό της, χωρίς καν να ξέρει αν ο Τζέιμς είναι ακόμα ζωντανός.
 

23:30 ►►► Η παραλία (2000) Alpha Δράμα (6,7/10 – 219.480 ψήφοι)

Σκηνοθεσία: Ντάνυ Μπόιλ Παίζουν: Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τίλντα Σουίντον, Βιρζινί Λεντουαγιάν, Γκιγιόμ Κανέ, Ρόμπερτ Καρλάιλ Υπόθεση: Ο Ρίτσαρντ, ένας νεαρός Αμερικανός που στη διάρκεια των διακοπών του αναζητά την περιπέτεια και νέες εμπειρίες στην Μπανγκόκ, γνωρίζεται τυχαία με μια παρέα Γάλλων. Ένας από αυτούς θα του αποκαλύψει μέσα στις παραισθήσεις του λίγο πριν φύγει από τη ζωή την ύπαρξη ενός μυστικού παραδείσου, μιας κρυφής παραλίας αμόλυντης από τουρίστες, στον Κόλπο της Ταϊλάνδης. Σύντομα, ο Ρίτσαρντ θα βρεθεί με τον χάρτη αυτής της παραλίας στα χέρια του και θα πείσει τους υπόλοιπους της παρέας να ταξιδέψουν σε αυτό το ονειρικό μέρος για να βιώσουν μια εμπειρία διαφορετική. Όταν φτάσουν όμως εκεί, θα διαπιστώσουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα είχαν φανταστεί.  Στα δυνατά χαρτιά της ταινίας το χαρακτηριστικό της σάουντρακ με πολλές ηχηρές συμμετοχές (Moby, Blur, Faithless κ.α.) και την υπογραφή του Άντζελο Μπανταλαμέντι.
 
00:15 ► Υπόθεση Ψυχής (2015) ΕΡΤ3 Δράμα (5,9/10 – 67 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Bénédicte Acolas Παίζουν: Sophie Marceau Υπόθεση: Η Σοφί Μαρσό συναντάει τον Ίνγκμαρ Μπέργκμαν. Η Βικτόρια, κόρη επισκόπου και σύζυγος ιερέα, μονολογεί και αποκαλύπτει τον εσωτερικό της κόσμο: τις χαρές και τους φόβους της, τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση της με τον σύζυγό της που την απατά. Ταξιδεύει από τη μία ζωή στην άλλη, υποδυόμενη διάφορους ρόλους. Θυμάται, ονειρεύεται, φαντασιώνεται και παραλογίζεται, φέροντας ξανά στη ζωή πεθαμένα αγαπημένα της πρόσωπα: τον άντρα της, τη μητέρα της, τον πατέρα της, τις φίλες της. Αυτό το πορτρέτο μίας γυναίκας είναι ένας στοχασμός πάνω στη μνήμη, την επιθυμία, την ελευθερία. 
 
01:00 ► Τα Δύο Πόδια Σε Ένα Παπούτσι (1969) Mega Κωμωδία (5,9/10 – 29 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ερρίκος Ανδρέου Παίζουν: Νόρα Βαλσάμη, Λάκης Κομνηνός, Παύλος Λιάρος, Νίκος Τσούκας, Γιώργος Γαβριηλίδης, Μαρία Μπονέλου, Χρήστος Δοξαράς, Άγγελος Μαυρόπουλος, Χρήστος Στύπας, Βιολέττα Σούλη, Γιούλη Σταμουλάκη, Κόκα Στυλιανού, Θανάσης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μάζης, Ειρήνη Κουμαριανού, Ελένη Παπουκίδη Υπόθεση: Μια νεαρή δακτυλογράφος σε μια επιχείρηση, η Μάρω, γνωρίζει την αντιπάθεια του γιου του αφεντικού της εξαιτίας της ασουλούπωτης εμφάνισης της και της αγαρμποσύνης της. Η Μάρω, με τη βοήθεια μιας φίλης της, μεταμορφώνεται σε μια μοντέρνα και γοητευτική δεσποινίδα, και χρησιμοποιεί ένα σωρό τεχνάσματα για να συγκινήσει το γιο του αφεντικού της, ώσπου κάποια στιγμή το καταφέρνει και είναι τώρα η σειρά του να την κυνηγήσει.
 
02:00 ►►►► Steve Jobs (2015) Star Βιογραφία (7,2/10 – 150.109 ψήφοι)
cityportal Να τη δείτε μόνο αν είστε κολλημένοι με τους υπολογιστές – αλλιώς μπορεί και να βαρεθείτε από τους πολλούς διαλόγους. ¨Οπως και να έχει όμως κουβαλά δύο Χρυσές Σφαίρες (σεναρίου, β΄ γυναικείου ρόλου) και δύο ερμηνευτικές συμμετοχές για Όσκαρ Φασμπέντερ και η νικήτριας της Χρυσής Σφαίρας β΄ γυναικείου ρόλου Κέιτ Γουίνσλετ Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Μπόιλ Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζεφ Ντάνιελς, Σεθ Ρόγκεν. Υπόθεση: Steve Jobs, ιδρυτής του κολοσσού Apple, ένα πρόσωπο σταθμός για τον 20ο αιώνα. Το πάθος και η εφευρετικότητα, του ιδιόρρυθμου γκουρού της τεχνολογίας, ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από τη νέα, ψηφιακή εποχή. Ωστόσο, στην  προσπάθειά του να φέρει την επανάσταση στην τεχνολογία, θυσίασε την οικογενειακή του ζωή και ενδεχομένως την υγεία του. Οι δοκιμασίες και οι θρίαμβοι μιας σύγχρονης ιδιοφυΐας.
 
02:45 ► Φοβού τους ‘Eλληνες (1999) Open Μαύρη κωμωδία (5,6/10 – 595 ψήφοι)
Δύο αδέρφια από την Κρήτη, μετά από την παρότρυνση της γιαγιάς τους, ταξιδεύουν στην Αυστραλία για να βρουν τον δολοφόνο του παππού τους και να εκδικηθούν τον θάνατό του. Σκηνοθεσία: Τζον Τατούλης Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Ζωή Καρύδη, Τασσώ Καββαδία, Τάσος Παλαντζίδης.

To cityportal στο Instagram

Κάνοντας follow στη σελίδα του cityportal στο Instagram, έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις, βιβλία, ταξίδα αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε
 
Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης  για όλη τη μέρα και για όλα τα κανάλια

 

Exit mobile version