14 ταινίες σήμερα στην τηλεόραση | Παρασκευή 9/6/23

Θα κάτσω σπίτι: 14 ταινίες που μπορείς να παρακολουθήσεις σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/23 στην τηλεόραση έως και ξημερώματα του Σαββάτου. Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!


70 προσκλήσεις για μεγάλες συναυλίες – εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη


ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εκτός από τις δικές μας προτάσεις  (χρωματίζουμε με γαλάζιο τις ταινίες που προτείνουμε), κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

Η σπουδαία ταινία Συνοικία το Όνειρο (1961) που θα δούμε σήμερα, εκτός όλων των άλλων έχει ιδιαίτερη σημασία και για την μουσική της που δημιούργησε ο Μίκης Θεοδωράκης. Το «Βρέχει στη φτωχογειτονιά» που τραγούδησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης σε στίχους του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, έγινε «ύμνος». Αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.


Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες

► TV  Παρασκευή μεσημέρι – βράδυ


► TV μετά τα μεσάνυχτα έως και  Σάββατο ξημερώματα 


(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 


Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως