Site icon Cityportal.gr

16 ταινίες στην τηλεόραση | Πέμπτη 4/8

θέμα της αφίσας (ένα παλιό ραδιόφωνο και μια γυναίκα) της ταινίας Μέρες ραδιοφώνου

Οι σινεφίλ μπορούν να παρακολουθήσουν σήμερα  Πέμπτη 4/8/22 στην τηλεόραση  16 ταινίες! Τις ώρες και τα κανάλια, για ΟΛΕΣ τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε εδώ!

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Η ταινία της ημέρας στην τηλεόραση

Η φωτογραφία είναι από την ταινία Μέρες Ραδιοφώνου (1987). Μία νοσταλγική ματιά στη χρυσή εποχή του ραδιοφώνου. Ο αφηγητής μας, ο Τζο μας περιγράφει πως συνδέει παλιά τραγούδια με παιδικές αναμνήσεις από τη δεκαετία τέλη του 1930 και αρχές του 1940.

Ο νεαρός Τζο ζούσε σε μια τυπική εβραϊκή-αμερικανική οικογένεια στην παραλία Rockaway. Με τους συνομηλίκους του, τριγυρνά ανέμελα στην παραλία και μαζεύει γκάτζετ της αγαπημένης του σειράς, ο Μασκοφόρος Εκδικητής.

Η μητέρα του στο ραδιόφωνο άκουγε πάντα Το Πρωινό. Η θεία Μπέα προτιμά τα τραγούδια και τον χορό. Ο πατέρας του κρατούσε κρυφό το επάγγελμά του γιατί ντρεπόταν που ήταν οδηγός ταξί. Άλλα μέλη της οικογένειας ήταν ο θείος Έιμπ, η θεία Σηλ, ο παππούς και η γιαγιά και η θεία Μπέα.


Τις ταινίες που σας προτείνουμε να μη χάσετε, τις έχουμε μέσα σε  γαλάζιο φόντο. Εκτός από τις δικές μας προτάσεις, κάνοντας κλικ πάνω σε οποιαδήποτε ταινία, μπορείτε να δείτε το τρέιλερ και να διαβάσετε πληροφορίες, σκηνοθέτη, ηθοποιούς, αξιολόγηση, βραβεία, ώστε να σχηματίσετε προσωπική άποψη.

 

 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ  

Δείτε ΕΔΩ με μια ματιά τα πόστερ από ΟΛΕΣ τις ταινίες

► Πέμπτη  Μεσημέρι – απόγευμα 





► Πέμπτη Βράδυ 








► Μετά τα μεσάνυχτα  






(Επιστροφή στην αρχή του σημερινού προγράμματος ώρες και κανάλια) 

Με μια ματιά τα πόστερ από τις ταινίες

 

 

 

(Τις ώρες και τα κανάλια για όλες τις ταινίες μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Διαβάστε    Τι να δω στο Νετφλιξ

 

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.

Σημείωση: κάθε ηλικία, κουλτούρα, ψυχοσύνθεση αλλά και αισθητική αντιλαμβάνεται αλλιώς τι είναι μια καλή ταινία. Τα κριτήριο μας, είναι αυστηρά σινεφίλ – πόσο καλογυρισμένη είναι μια ταινία – Σε όλες τις ταινίες υπάρχει αξιολόγηση από την IMDB

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Άρης ποιο κανάλι θα δείξει τον αγώνα

Exit mobile version