{ Life }

17 ταινίες που παίζουν σήμερα Παρασκευή στην τηλεόραση

Friday movies on tv 17/7/2020


Κατηγορίες: Ταινίες σήμερα στην τηλεόραση

17 ταινίες που παίζουν σήμερα Παρασκευή στην τηλεόραση
ΔωρεάνFriday movies on tv 17/7/2020 Πληροφορίες, ώρες προβολής και για τις 17 ταινίες που έχουν προγραμματίσει για σήμερα τα τηλεοπτικά κανάλια

Δεκαεπτά (17) ταινίες - ντοκιμαντέρ έχουν προγραμματίσει για σήμερα Παρασκευή τα κανάλια στη TV έως ξημερώματα του Σαββάτου. Το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για όλες τις ταινίες της ημέρας

Οι ταινίες στην τηλεόραση 

Εδώ μπορείτε να βλεπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το  ► Ταινίες στην τηλεόραση (σήμερα) οι ταινίες καθημερινά δημοσιεύονται συνήθως μετά τις 12.00 το μεσημέρι. Για κάθε ταινία μπορείτε να διαβάζετε την υπόθεση και τα σχόλια που έχουμε ανεβάσει για να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Σας προτείνουμε να διαβάζετε για όλες τις ταινίες και να δώσετε  προσοχή σε αυτές που ξεχωρίζουμε με κιτρινη υπογράμμιση

Friday movies: 17 ταινίες 

10:20 ►► Σκούμπι Ντου και ο βασιλιάς καλικάντζαρος (2008)
Star
 Animation
 
14:45 - Ο Καβαλάρης των FM Stereo (1986)
Alpha
  Κωμωδία 
 
16:45 Αχ Και Να 'Μουν Άντρας (1966)
Open
 Κωμωδία 

17:15 ►► Apollo 11 – Η Άγνωστη Ιστορία (2006)
ΕΡΤ2
 Ντοκιμαντέρ
 
18:15 ► Εισπράκτωρ 007 (1966)
ΕΡΤ1 
Κωμωδία
 
21:00 ► Ο Ρόζ Πάνθηρας (2006)
Open 
Κωμωδία 
 
22:00 ►►► Η Κληρονομιά του Μπορν (2012)
Star
 Θρίλερ 

22:00 ►►►►► Ο Κύριος Κλάιν (1976)
Κανάλι της Βουλής 
Δράμα
 
22:00 ► Υπέρτατη Πρόκληση (1996)
ΣΚΑΪ 
Δράσης 
 
22:00 ►► Η Θύελλα Μέσα της (2014)
ΕΡΤ3
 Δράμα 

23:00 ►►► Καταφύγιο (2014)
ΕΡΤ2 
Δράμα 
 
23:45 ►► Wolf (1994)
Ant1 
Θρίλερ 
 
00:40 ►►► Ένστικτο (1999)
Alpha 
Ψυχολογικό θρίλερ 
 
00:45 ► Doom (2005)
Star 
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας
 
02:00 ►► Παγιδευμένη (2002)
ΣΚΑΪ 
Θρίλερ
 
03:00 ►►►► The Master (2012)
Star
 Κοινωνική 
 
03:45 ►►► Οι Νύχτες μου Μακριά σου (2007)
Open 
Αισθηματική 

04:30 ►►► Apollo 11 – Η Άγνωστη Ιστορία (2006)
ΕΡΤ2 
Ντοκιμαντέρ

Αναλυτικά οι Ταινίες - πρωταγωνιστές - υπόθεση (βαθμολογία IMDb)

10:20 ►► Σκούμπι Ντου και ο βασιλιάς καλικάντζαρος (2008) Star Animation (6,4/10 - 2.020 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Τζο Σίχτα Υπόθεση: Ο Φανταστικός Κρούντσκι, ένας ξεπεσμένος ταχυδακτυλουργός, κλέβει τη μαγική λάμψη από την Πριγκίπισσα Νεραϊδοιτιά και ο Σκούμπι Ντου με τον Σάγκι πρέπει να τον σταματήσουν αλλιώς όλοι θα μεταμορφωθούν σε απαίσια τέρατα. Οι φίλοι μας επιβιβάζονται στον τρομακτικό σιδηρόδρομο και μπαίνουν σε έναν φανταστικό κόσμο για να πάρουν το μαγικό σκήπτρο από τον Βασιλιά Kαλικάντζαρο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα. Μια διαδρομή με περιπέτεια και απρόσμενες...συναντήσεις με, όχι πάντα τόσο φιλικά, φαντάσματα.  Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.
 
14:45 - Ο Καβαλάρης των FM Stereo (1986) Alpha  Κωμωδία (4,8/10 - 174 ψήφοι) Σκηνοθεσία: 'Oμηρος Ευστρατιάδης Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Νεφέλη Ορφανού , Ηλίας Κωνσταντίνου , Μαίρη Λαμπράκη, Χρήστος Φωτίδης, Τάσος Κωστής Υπόθεση: 'Eνας άνεργος νέος βρίσκεται ξαφνικά με μεγάλη περιουσία, όταν διαπιστώνεται πως είναι ο νόθος γιος ενός πλούσιου εργοστασιάρχη, την οποία όμως εποφθαλμιούν οι συγγενείς του νεκρού πατέρα του.
 
16:45 Αχ Και Να 'Μουν Άντρας (1966) Open Κωμωδία (5,0/10 - 101 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Στέφανος Φωτιάδης Παίζουν: Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μάρω Κοντού, Νίκος Ρίζος Υπόθεση: Η Στέλλα, άνεργη γιατί οι προϊστάμενοί της την παρενοχλούν σεξουαλικά, βρίσκει δουλειά σε μια εταιρία παίρνοντας την ταυτότητα του δίδυμου αδελφού της Αλέκου, που είναι μετανάστης στην Αυστραλία. Γρήγορα κερδίζει την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων της, παίρνοντας τη θέση του διευθυντή. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ερωτεύεται το γιο ενός από τα αφεντικά της, τη στιγμή που αυτοί της προξενεύουν ο καθένας την κόρη του.

17:15 ►► Apollo 11 – Η Άγνωστη Ιστορία (2006) ΕΡΤ2 Ντοκιμαντέρ (6,9/10 - 59 ψήφοι) Σκηνοθεσία:Tom Whitter Υπόθεση: Όταν ο Νιλ Άρμστρονγκ πάτησε πρώτος στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969, η αποστολή Apollo 11 χαιρετίστηκε ως ο υπέρτατος θρίαμβος της αμερικάνικης τεχνολογίας. Όμως πίσω από όλο αυτόν τον ενθουσιασμό κρύβεται μια διαφορετική ιστορία: το άγνωστο χρονικό της παραλίγο τραγικής κατάληξης της αποστολής. Σαράντα χρόνια μετά, οι άνδρες της αποστολής αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη τότε. Αδημοσίευτα αρχεία της NASA έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Αποκαλύπτεται πώς οι υπολογιστές πρώιμης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ανθρώπινα λάθη και μηχανικές αστοχίες, λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή του πληρώματος.
 
18:15 ► Εισπράκτωρ 007 (1966) ΕΡΤ1 Κωμωδία (5,3/10 - 15 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Νίκος Σταυρίδης, Κούλης Στολίγκας, Άννα Μαντζουράνη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Δημήτρης Νικολαΐδης, Μαρίκα Νέζερ, Σταύρος Ξενίδης, Έφη Οικονόμου, Τάκης Χριστοφορίδης, Αλέκος Κουρής, Δημήτρης Κατσούλης, Βίκυ Παππά, Γιώργος Κωβαίος, Αλίκη Ηλιοπούλου Υπόθεση: O Ξενοφών Τσιγγενές, ένας αφελής τύπος που εργάζεται ως εισπράκτορας στην εταιρεία πλαστικών «Κ. Δερβίσης & Σία», σώζει από πυρκαγιά τα αρχεία της εταιρείας. Ανάμεσά τους είναι τα λογιστικά βιβλία αλλά και κάποιες ερωτικές επιστολές. Στα λογιστικά βιβλία εμφαίνεται ότι ο ένας από τους δύο συνεταίρους, ο Κοσμάς, κλέβει τον άλλον συνεταίρο, τον Τέλη, οι δε ερωτικές επιστολές είναι της γυναίκας του Κοσμά, της Λέλας, και απευθύνονται προς τον Τέλη. Κάποια στιγμή, ο Ξενοφών μαθαίνει από την τσιμπημένη μαζί του υπηρέτρια του Κοσμά, τη Βαγγελιώ, ότι σκέφτονται να τον απολύσουν. Αν και δεν γνωρίζει την πραγματική αξία των στοιχείων που έχει στα χέρια του, καταφεύγει στον εκβιασμό. Ο Κοσμάς και ο λογιστής του, αλλά και ο Τέλης με τη Λέλα, προσπαθούν να υπεξαιρέσουν τα στοιχεία, ενώ το αποτέλεσμα είναι να καταλήξουν όλοι στην αστυνομία.
 
21:00 ► Ο Ρόζ Πάνθηρας (2006) Open Κωμωδία (5,7/10 - 79.842 ψήφοι) Ένας διάσημος προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας βρίσκεται δολοφονημένος, ο "Ροζ Πάνθηρας" έχει κλαπεί για ακόμα μία φορά και η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου για να λύσει το μυστήριο ...αλλά μάταια! Ποιος έκανε το έγκλημα; Η εκθαμβωτική τραγουδίστρια της R'n'B Μπιγιονσέ, ένας ύποπτος ποδοσφαιριστής ή ένας επαγγελματίας δολοφόνος που δεν κάνει μόνο τον ...κινέζο, αλλά είναι κιόλας; Ο Κλουζό και ο παρτενέρ του, Ποντόν, πρέπει να ξεσκεπάσουν το δολοφόνο, χωρίς να αφήσουν το αφεντικό τους, Ντρέιφους, να τους κλέψει τη δόξα! Σκηνοθεσία: Σον Λέβι Ηθοποιοί: Στιβ Μάρτιν, Ζαν Ρενό, Κέβιν Κλάιν, Μπιγιονσέ Νόουλς
 
22:00 ►►► Η Κληρονομιά του Μπορν (2012) Star Θρίλερ (6,7/10 - 273.893 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Τόνι Γκίλροϊ Παίζουν: Τζέρεμι Ρένερ, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Έντουαρντ Νόρτον, Ρέιτσελ Βάις Υπόθεση: Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο, που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν κι επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα, που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του.

22:00 ►►►►► Ο Κύριος Κλάιν (1976) Κανάλι της Βουλής Δράμα (7,6/10 - 4.985 ψήφοι) cityportal - Μία από τις καλύτερες ταινίες του πολιτικοποιημένου Αμερικανού δημιουργού Τζόζεφ Λόουζι με έναν εξαιρετικό Αλέν Ντελόν σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του. Όπως οι περισσότερες πολιτικές ταινίες έτσι και «Ο Κύριος Κλάιν» με την ωμή αλήθεια του ενόχλησε όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Και κλασικά εισέπραξε αρνητικές κριτικές (να μη ξεχνάμε ποτέ πως οι κριτικοί είναι μέρος του συστήματος). Η ταινία όμως κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και σήμερα να θεωρείται πλέον από τις σημαντικότερες πολιτικές ταινίες των 70's. Η ταινία είναι για σινεφίλ που αγαπάνε τον κλασικό κινηματογράφο ηλικίας κυρίως άνω των 40 ετών . Είναι κατανοητό πως πρόκειται για ταινίας άλλης εποχής - που για να την κρίνουμε και να την εκτιμήσουμε θα πρέπει να γνωρίζουμε τις συνθήκες της εποχής που πρωτοπροβλήθηκε.  Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Λόουζι Παίζουν: Ζαν Μορό, Ζιλιέτ Μπερτό, Αλέν Ντελόν. Υπόθεση: Στο κατεχόμενο Παρίσι του 1942 Η Γαλλία βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή και η κυβέρνηση Βισύ συνεργάζεται με την Γκεστάπο στις διώξεις των Εβραίων. Ο έμπορος τέχνης Ρόμπερτ Κλάιν βρίσκει μια ιδανική ευκαιρία να κερδίσει χρήματα αγοράζοντας ακριβούς πίνακες σε εξευτελιστικές τιμές από Εβραίους που ξεπουλάνε.  Όταν μετά την επίσκεψη ενός πελάτη βρίσκει αφημένη στην πόρτα του μία εφημερίδα της εβραϊκής κοινότητας που φέρει το όνομα του ως συνδρομητή, διαπιστώνει την συνωνυμία του με κάποιον Εβραίο.  Τώρα ο κύριος Κλάιν θα πρέπει να αποδείξει την καθαρόαιμη γαλλική του καταγωγή και να βρει τον συνονόματο του για να λύσει την παρεξήγηση και για να γλυτώσει την δίωξη. 
 
22:00 ► Υπέρτατη Πρόκληση (1996) ΣΚΑΪ Δράσης (5,5/10 - 19.162 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ρίνγκο Λαμ Πρωταγωνιστούν: Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, Νατάσα Χένστριντζ, Ζακ Γκρένιερ, Φρανκ Σένγκερ, κ.ά Υπόθεση: Μετά τη δολοφονία του δίδυμου αδελφού του, την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε, ο Αλέν Μορό που είναι απόστρατος αξιωματικός του γαλλικού Στρατού πηγαίνει στη Νέα Υόρκη αποφασισμένος να βρει τους δολοφόνους. Εκεί θα βρεθεί να βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς θα διασταυρωθεί με τη ρωσική μαφία, αλλά θα γνωρίσει και μια γοητευτική γυναίκα από το παρελθόν του αδελφού του.
 
22:00 ►► Η Θύελλα Μέσα της (2014) ΕΡΤ3 Δράμα (6,4/10 - 25.950 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Gregg Araki Παίζουν: Shailene Woodley, Eva Green, Christopher Meloni, Shiloh Fernandez, Angela Bassett Υπόθεση: Η Κάτ Κόνορς είναι μια 17χρονη που νιώθει τον κόσμο της να καταρρέει, όταν η, φαινομενικά τέλεια, μητέρα της, εξαφανίζεται το 1988. Η Κάτ, προσποιείται, στην αρχή, ότι δε συμβαίνει απολύτως τίποτα, όσο περνάει, όμως, ο καιρός, νιώθει την απουσία της μητέρας της όλο και περισσότερο. Όταν, κάποια στιγμή, επιστρέφει στο πατρικό της από το κολλέγιο, ανακαλύπτει την πικρή αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μητέρας της και συνειδητοποιεί όσα πράγματα προσπαθούσε να κρύψει κάτω από το χαλί.

23:00 ►►► Καταφύγιο (2014) ΕΡΤ2 Δράμα (6,5 - ‎4.040 ψήφοι) Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του βραβευμένου ηθοποιού Πολ Μπέτανι, ενώ πρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Κόνελι («Ένας υπέροχος άνθρωπος», «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο») και ο βραβευμένος με SAG, Άντονι Μακί («The Hurt Locker», «Captain America»), χαρίζοντάς μας δύο υπέροχες, τολμηρές ερμηνείες. Το «Καταφύγιο» έκανε πρεμιέρα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο 2014, ενώ ήταν υποψήφια για το Βραβείο Κριτικής Επιτροπής Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη (Πολ Μπέτανι) στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Camerimage 2015. Σκηνοθεσία-σενάριο: Πολ Μπέτανι. Παίζουν: Τζένιφερ Κόνελι, Άντονι Μακί, Έιμι Χάργκριβς, Κέβιν Χόφμαν, Μπρους Άλτμαν, Ρομπ Μόργκαν, Κέβιν Γκιρ, Άντριου Πολκ. Υπόθεση: Η ταινία αφηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων που προέρχονται από τελείως διαφορετικούς κόσμους, αλλά θα βρεθούν ταυτόχρονα και οι δύο άστεγοι στη Νέα Υόρκη. Η Χάνα μπορεί να έχει λάβει τρομακτικές αποφάσεις για τη ζωή της στο παρελθόν, αλλά δεν έχει χάσει ακόμη την ελπίδα της. Ο Ταχίρ παραμένει πιο μυστικοπαθής για το ταραγμένο παρελθόν του. Οι δυο τους θα ζήσουν μια διαφορετική ιστορία αγάπης στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πόσο χρειάζονται ο ένας τον άλλον, προκειμένου να μπορέσουν να «χτίσουν» ένα καλύτερο μέλλον.
 
23:45 ►► Wolf (1994) Ant1 Θρίλερ (6,2/10 - 50.114 ψήφοι) Σκηνοθεσία:Μάικ Νίκολς Παίζουν: Τζακ Νίκολσον, Μισέλ Φάιφερ, Τζέιμς Σπέιντερ. Υπόθεση: Ενας μεσόκοπος διευθυντής εκδόσεων δαγκώνεται από λύκο. Σύντομα νιώθει ότι αρχίζει και ο ίδιος να μεταμορφώνεται σε ζώο. Πρόκειται για κατάρα ή για χάρισμα;
 
00:40 ►►► Ένστικτο (1999) Alpha Ψυχολογικό θρίλερ (6,6/10 - 31.276 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Τζον Τάρτελτομπ Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κούμπα Γκούντινγκ Τζ., Ντόναλντ Σάδερλαντ, Μόρα Τίρνεϊ, Τζορτζ Ντούντζα, Τζον Άστον Υπόθεση: Ο ανθρωπολόγος Ίθαν Πάουελ, αγνοούμενος εδώ και δύο χρόνια κάπου στις ζούγκλες της Ουγκάντα, επιστρέφει στα φώτα της δημοσιότητας μετά τη σύλληψή του για τη μετά την αιματηρή επίθεσή του σε δύο λαθροκυνηγούς γοριλών! Έγκλειστος τώρα σε ένα ίδρυμα της Φλόριντα, ο Πάουελ αποτελεί την πιο σημαντική περίπτωση κλινικής μελέτης του Δρ. Τίο Κάλντερ, που προσπαθεί να καταλάβει με ποιο τρόπο ο «ασθενής» του κατάφερε να επιβιώσει μέσα στη ζούγκλα συμβιώνοντας με γορίλες! Η επικοινωνία ωστόσο ανάμεσά τους είναι δύσκολη, αφού ο ανθρωπολόγος παραμένει κλεισμένος σε ένα δικό του σιωπηλό κόσμο. Όταν όμως τελικά αποφασίζει να λύσει τη σιωπή του, ο Κάλντερ θα έρθει αντιμέτωπος με κάτι που καμία επιστήμη δεν θα μπορούσε να τον έχει προετοιμάσει ποτέ: την πραγματική φύση του ανθρώπου!
 
00:45 ► Doom (2005) Star Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας (5,2/10 - 104.608 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Αντρέι Μπαρτκόβιακ Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Καρλ Ούρμπαν, Ρόζαμουντ Πάικ Υπόθεση: Μια ομάδα πεζοναυτών του διαστήματος αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή, τη διερεύνηση μιας σειράς παράξενων γεγονότων σε ένα απομονωμένο ερευνητικό κέντρο στον Άρη. Η έμπειρη ομάδα θεωρεί ότι έχει μαζί της τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη κατάσταση, αλλά καταλήγουν να βρίσκονται στο έλεος γενετικά βελτιωμένων μηχανών δολοφόνων.
 
02:00 ►► Παγιδευμένη (2002) ΣΚΑΪ Θρίλερ (6,2/10 - 21.981 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Λούις Μαντόκι Παίζουν: Κέβιν Μπέικον, Σαρλίζ Θερόν, Κούρτνεϊ Λαβ. Υπόθεση: Ο Τζο και η Σέριλ Χίκι είναι ειδικοί στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια. Όμως αυτή τη φορά διάλεξαν λάθος «θύμα», επιλέγοντας να απαγάγουν την εξάχρονη κόρη της οικογένειας Τζένινγκς. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο. Αντίθετα, αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω την μικρή Αμπι, πάση θυσία. Έχουν μόνο 24 ώρες για να το καταφέρουν.
 
03:00 ►►►► The Master (2012) Star Κοινωνική (7,2/10 - 147.236 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον Παίζουν: Χοακίν Φίνιξ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Έιμι Άνταμς, Ραμί Μαλέκ Υπόθεση: Ο Φρέντι Κιούελ, ένας αλκοολικός και άνεργος βετεράνος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, επιστρέφει σπίτι του μετά τον πόλεμο, με ένα αβέβαιο μέλλον να χαράζεται μπροστά του. Βρίσκει καταφύγιο στον οργανισμό του χαρισματικού Λάνκαστερ Ντοντ, γνωστός ως «The Master», ο οποίος περιδιαβαίνει την Αμερική του 50 προπαγανδίζοντας το πνευματικό κίνημά του «The Cause». Ο οργανισμός αρχίζει να αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο την επιρροή του στον λαό των ΗΠΑ. Σιγά -σιγά όμως ο Φρέντι αρχίζει να αμφισβητεί τόσο την αξία της οργάνωσης, όσο και τον ιδρυτή της. Η ταινία ήταν υποψήφια για τρία Όσκαρ Α΄Ανδρικού Ρόλου, Β΄Ανδρικού Ρόλου, Β Γυναικείου Ρόλου
 
03:45 ►►► Οι Νύχτες μου Μακριά σου (2007) Open Αισθηματική (6,6/10 - 50.320 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Γουόνγκ Καρ-Βάι Παίζουν: Νόρα Τζόουνς, Τζουντ Λο, Νάταλι Πόρτμαν. Υπόθεση: Η Ελίζαμπεθ μοιράζεται τον δύσκολο χωρισμό της με τον ιδιοκτήτη ενός καφέ στη Νέα Υόρκη. Τελικά, αρχίζει να ταξιδεύει, φτάνοντας μέχρι το Μέμφις και την Νεβάδα, όπου γνωρίζει έναν δυστυχισμένο από τον γάμο του αστυνομικό και μια πιτσιρίκα τζογαδόρο. Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, η Ελίζαμπεθ δεν θα είναι πια η ίδια.

04:30 ►►► Apollo 11 – Η Άγνωστη Ιστορία (2006) ΕΡΤ2 Ντοκιμαντέρ (6,9/10 - 59 ψήφοι) Σκηνοθεσία:Tom Whitter Υπόθεση: Όταν ο Νιλ Άρμστρονγκ πάτησε πρώτος στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969, η αποστολή Apollo 11 χαιρετίστηκε ως ο υπέρτατος θρίαμβος της αμερικάνικης τεχνολογίας. Όμως πίσω από όλο αυτόν τον ενθουσιασμό κρύβεται μια διαφορετική ιστορία: το άγνωστο χρονικό της παραλίγο τραγικής κατάληξης της αποστολής. Σαράντα χρόνια μετά, οι άνδρες της αποστολής αποκαλύπτουν τι πραγματικά συνέβη τότε. Αδημοσίευτα αρχεία της NASA έρχονται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας. Αποκαλύπτεται πώς οι υπολογιστές πρώιμης τεχνολογίας, σε συνδυασμό με ανθρώπινα λάθη και μηχανικές αστοχίες, λίγο έλειψε να κοστίσουν τη ζωή του πληρώματος.

To cityportal στο Instagram

Κάνοντας follow στη σελίδα του cityportal στο Instagram, έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις, βιβλία, ταξίδα αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε
 
Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης  για όλη τη μέρα και για όλα τα κανάλια

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ