{ Εκδηλώσεις }

17η Expo Wedding στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα


Κατηγορίες: Εμπορικές εκθέσεις

17η Expo Wedding στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο17η ExpoWedding, 12-14 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

17η Expo Wedding, 12-14 Ιανουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
Μια έκθεση θεσμός για την Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης. Ένα μοναδικό event με επιδείξεις νυφικών, βραδινών και γαμπριάτικων όπου μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για την μεγάλη μέρα!
Παντρεύεστε?? Ελάτε στην EXPO WEDDING κάντε μια πλήρη έρευνα αγοράς για το γάμο σας, γνωρίστε από κοντά τους επαγγελματίες και απολαύστε μοναδικές επιδείξεις νυφικών και βραδινών από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές!

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή έκθεση γάμου και βάπτισης στην Β. Ελλάδα. Από το 2006, κάθε χρόνο χιλιάδες μελλόνυμφα ζευγάρια την επισκέπτονται για να οργανώσουν τον γάμο ή την βάπτιση του παιδιού τους. Η έκθεση πραγματοποιείται, στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, σε ένα πολύ όμορφο χώρο και με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στους χώρους της Δ.Ε.Θ.
Μια έκθεση θεσμός για την Θεσσαλονίκη, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 100 εκθέτες από τον χώρο του γάμου και της βάπτισης, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παρουσιάζουν τις  προτάσεις τους, για ένα τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα, επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα ανάμεσα στους καλύτερους!!!

Η έκθεση πλαισιώνεται με ένα μοναδικό, πλούσιο 3ήμερο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.τ.λ.

Επιπλέον, πλούσια δώρα από τους εκθέτες, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, κερδίζουν πολλά τυχερά ζευγάρια τα οποία παίρνουν μέρος στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται από την διοργάνωση καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού μας για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωή σας, είναι στην  17η EXPO WEDDING τον Ιανουαρίου του 2019!!

Ώρες λειτουργίας έκθεσης

Σάββατο 12 και Κυριακή 13 /1, από τις 10.00 - 21.00
Δευτέρα 14/1, από τις 12.00 - 20.00

 

Πρόγραμμα επιδείξεων

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

16.00 Επίδειξη Riki Dalal – nifi Pavlidou P
18. 00 Επίδειξη Sposa Moda Haute couture bridal
20.00 Επίδειξη νυφικών ALKMINI

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019
12.00 Επίδειξη Monica Loretti White Angels
14.00 Επίδειξη βραδινών MAESTRI GROUP
16. 00 Επίδειξη Sposa Moda Haute couture bridal
18.00 Επίδειξη Grupo Higar Novias White Angels
20.00 Επίδειξη βραδινών ALKMINI

 

Γενική είσοδος 5 ευρώ/ημέρα και μόνο στο viva.gr εισιτήριο τριημέρου 10 ευρώ

Δωρεάν πάρκινγκ εντός της ΔΕΘ - Είσοδος αυτοκινήτων από την Πύλη Εμπορίου

 

Πληροφορίες στο 2310 253111


 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ