{ Εκδηλώσεις }

18η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής με παραδοσιακό γλέντι

με ζουρνάδες και νταούλια μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

18η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής με παραδοσιακό γλέντι
Δωρεάν

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας
Διεύθυνση: Κλεάνθους 52, 54453
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας
Τιμή: από 0.00

Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 11:00

Η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας.

Η καθιερωμένη ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019  από τις 11 το πρωί στο χώρο μπροστά από το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας,  Κλεάνθους 57, Πλατεία Μικρασιατικού & Θρακικού Ελληνισμού (Καιρού Επιτρέποντος).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητος του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα: του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Θρακιωτών Τριγώνου Έβρου Ν. Θεσ/νίκης, του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας και βέβαια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια.
Η Γιορτή του Τσίπουρου Τερπνής αποτελεί πλέον θεσμό που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής Σερρών, να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης, να απολαύσουμε τα υπέροχα χορευτικά συγκροτήματα  και να χορέψουμε μαζί τους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σ΄ ΟΛΟΥΣ.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ