Site icon Cityportal.gr

19 ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα στη τηλεόραση

Νήσος (2009) - Ο Θησαυρός του Μακαρίτη (1959) - Η Θεία απ το Σικάγο (1957)

Αυτές είναι οι ΔΕΚΑENNEA (19) ταινίες στην τηλεόραση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα τα τηλεοπτικά κανάλια, Σάββατο 27 Μαρτίου 2021. Καθημερινά μπορείτε να βλέπετε ΟΛΕΣ τις ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση για την τρέχουσα ημέρα πατώντας εδώ: Ταινίες στην τηλεόραση

   Ταινίες στην τηλεόραση

Το cityportal σας παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Πέρα από τις δικές μας προτάσεις (με πορτοκαλί χρώμα), μπορείτε να δείτε και ποιες άλλες ταινίες έχουν ενδιαφέρον για σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Με ένα κλίκ πάνω στους τίτλους των ταινιών βλέπετε άμεσα όλη την υπόθεση – σκηνοθεσία – ηθοποιούς – σχόλια – βαθμολογία και στη συνέχεια επιστρέφετε πάλι στο πρόγραμμα κάνοντας κλικ πάνω στο …(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)

 

 Σάββατο 27 Μαρτίου – Πρόγραμμα ταινιών τηλεόρασης

 

Alpha (2018)
10:00 στο Mega   


Δικτάτωρ Καλεί Θανάση (1973)
14:00 στο Mega   


Ο Αδελφός μου ο Λόρδος (1966)
14:00 στην ΕΡΤ2


Η Θεία απ το Σικάγο (1957)
16:10 στο Open


Crazy, Stupid, Love (2011)
17:15 στο Star


Ο Θησαυρός του Μακαρίτη (1959)
20:00 στον Alpha   


Πάντσι, ο σκύλος (2014)
Pudsey The Dog: The Movie
21:00
στο Open   


Νήσος (2009)
22:00 στον Alpha


Χαμένοι στο Παρίσι (2016)
Paris pieds nus / Lost in Paris
22:00 στην ΕΡΤ3   


Ο Χορευτής – (2016)
Dancer
22:15 στην ΕΡΤ2   


Το Δέντρο που Πληγώναμε (1986)
23:00 στο Κανάλι της Βουλής   


Κυνηγώντας το Όνειρο (2004)
Friday Night Lights
23:00 στην Μακεδονία


Οικογένεια Μίλερ (2013)
23:45 στο Star   


Οίκτος (2018)
23:45 στην ΕΡΤ2   


Κάποτε στο Μεξικό (2003)
Once Upon a Time in Mexico
01:30 στο Mega   


Deathcar (2018)
01:30 στην ΕΡΤ2   


Επικίνδυνο Κύκλωμα (2013)
02:00 στο Star


Η Τρελή μου Οικογένεια (2010)
Crazy on the Outside
02:40 στον Alpha


Σκούμπι Ντου! Η μάσκα του γερακιού (2012)
Scooby-Doo! Mask of the blue falcon
04:00 στο Star   


 

Πληροφορίες για όλες τις ταινίες

(υπόθεση, σκηνοθέτης, συντελεστές, ηθοποιοί, αξιολόγηση)

 

Alpha (2018)

10:00 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 6,7/10 – 55.765 ψήφοι
►►► Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Άλμπερτ Χιουζ
Παίζουν: Κόντι Σμιτ – ΜακΦι, Γιοχάνες Χάουκουρ Γιοχάνεσον, Νατάσια Μάλθι

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια περιπέτεια που διαδραματίζεται στην εποχή των παγετώνων, πριν από 20.000 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου του κυνηγιού κι ενώ είναι έτοιμος να μυηθεί στην πιο ξακουστή ομάδα της φυλής του, ένας νεαρός τραυματίζεται σοβαρά και οι υπόλοιποι τον εγκαταλείπουν να πεθάνει στο δάσος. Παρά την άσχημη κατάσταση του καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του και ανακαλύπτει ότι είναι μόνος, εγκαταλελειμμένος και μίλια μακριά από το χωριό του. Ανέλπιστος σύμμαχος του, ένας μοναχικός λύκος, παρατημένος εξίσου από την αγέλη του. Οι δυο τους θα μάθουν να επιβιώνουν, βασίζοντας ο ένας στις δυνάμεις του άλλου, υπομένοντας αμέτρητους κινδύνους, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σπίτι πριν τους προλάβει ο θανατηφόρος χειμώνας.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Δικτάτωρ Καλεί Θανάση (1973)

14:00 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 6,1/10 – 91 ψήφοι
►►► Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Πάνος Γλυκοφρύδης
Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Κλειώ Σκουλούδη, Μαρία Φωκά, Γιώργος Τσιτσόπουλος, Όλγα Πολίτου, Αντώνης Αντύπας, Βασίλης Αντύπας, Βασίλης Ανδρεόπουλος, Θόδωρος Έξαρχος

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θανάσης, ένας φιλόδοξος φωτογράφος, αναλαμβάνει να φωτογραφίσει έναν εξόριστο δικτάτορα της Νότιου Αμερικής, που φρουρείται με δρακόντια μέτρα ασφαλείας στη βίλα που κατοικεί. Καταφέρνει να τον πλησιάσει, και λίγο πριν πεθάνει ο δικτάτορας, δίνει στον Θανάση ένα χαρτάκι με τον κωδικό των καταθέσεών του σε μια ελβετική τράπεζα. Ο πολυπόθητος κωδικός βάζει τον Θανάση σε πολλαπλά πυρά, χωρίς να έχει καν αντιληφθεί την αξία του. Λίγους μήνες πριν την κατάρρευση της Χούντας, γεννήθηκε ο τίτλος αυτής της ταινίας, κλείνοντας το μάτι στο κοινό που διψούσε για κάτι αντιστασιακό. Δυστυχώς, η ταινία ήταν άτυχη εισπρακτικά, κυρίως γιατί προβλήθηκε στους κινηματογράφους στις 12/11/1973 – δηλαδή πέντε μέρες πριν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Ο Αδελφός μου ο Λόρδος (1966)

14:00 στην ΕΡΤ2
Imdb Αξιολόγηση 5,7/10 – 44 ψήφοι
(…) Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Σειληνός
Παίζουν: Γιώργος Πάντζας, Άννα Ιασωνίδου, Γιάννης Γκιωνάκης, Κλεό Σκουλούδη, Καίτη Θεοχάρη, Κώστας Καρράς, Μαρίκα Κρεββατά, Γιώργος Γαβριηλίδης, Νικήτας Πλατής, Μίτση Κωνσταντάρα, Θάνος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός, Μαρία Ιωαννίδου, Γιάννης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Γούσης, Στάθης Χατζηπαυλής

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων, ο Χάρης, τρώει όλα του τα χρήματα στους ράφτες καθώς έχει τη λόξα να θέλει να εμφανίζεται σαν “λόρδος”. Τσακώνεται διαρκώς με τον αδελφό του, τον Βασίλη, που είναι κι αυτός άνθρωπος του μεροκάματου (ελαιοχρωματιστής) και επιβαρύνεται ολομόναχος τα έξοδα του σπιτιού. Ο Χάρης πιστεύει πως με την εμφάνισή του κάποτε θα κατορθώσει να ρίξει μια πλούσια κοπέλα και έτσι να αλλάξει τη ζωή του, διαμιάς. Η Μάρθα, όμως, η ζάπλουτη κόρη του εφοπλιστή Καραπεζή, ερωτεύεται και παντρεύεται τον αδελφό του Βασίλη, εξαιτίας του ότι ο τελευταίος της έσωσε τη ζωή, αδιαφορώντας για τη γνώμη του πατέρα της αλλά και για τα λεφτά του…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Η Θεία απ το Σικάγο (1957)

16:10 στο Open
Imdb Αξιολόγηση 7,6/10 – 1.358 ψήφοι
►►►►► Κωμωδία
Πρόταση cityportal Ξεχωρίζει σήμερα η θρυλική κωμωδία του 1957 Η θεία από το Σικάγο Τα ήθη της Αθήνας του 1957. Ποιος ειναι αυτός που δεν έχει δεί την φοβερή Γεωργία Βασιλειάδου στον ρόλο της τρομερής θείας από το Σικάγο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο με τη περίφημο μέθοδο της στάμνας ανατρέπει όλα τα δεδομένα και φέρνεις τους γαμπρούς στο σπίτι.
Σκηνοθεσία
: Αλέκος Σακελλάριος
Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Ορέστης Μακρής, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Στέφανος Στρατηγός
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Χαρίλαος, συνταξιούχος στρατηγός και αυστηρός οικογενειάρχης παλαιών αρχών, έχει τέσσερις κόρες. Οι τρεις έχουν φθάσει πια σε ηλικία γάμου, αλλά είναι πολύ δύσκολο να παντρέψεις τρεις κόρες όταν τις έχεις αναθρέψει με στρατιωτική κυριολεκτικά πειθαρχία και δεν τις αφήνεις να πάνε πουθενά χωρίς τη συνοδεία σου. Ο Χαρίλαος, όμως, έχει και μια αδελφή χήρα, την Καλλιόπη, που ζει μόνιμα στο Σικάγο και έχει εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις από εκείνον.

Η θεία από το Σικάγο φθάνει στην Αθήνα, εγκαθίσταται στο σπίτι του Χαρίλαου και κατορθώνει μέσα σε λίγο καιρό να ανατρέψει τις κατεστημένες αρχές του σπιτιού. Αλλάζουν τα έπιπλα, τα ρούχα, υπάρχουν πια πικ-απ και ποτά και όλα όσα πρέπει να έχει ένα μοντέρνο σπίτι με τέσσερα νέα κορίτσια, γίνονται πραγματικότητα. Κόντρα στα ήθη και έθιμα της εποχής αλλά και του αδελφού της, η θεία βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της για να παντρέψει τα κορίτσια…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Crazy, Stupid, Love (2011)

17:15 στο Star
Imdb Αξιολόγηση 7,4/10 – 451.010 ψήφοι
►►►► Αισθηματική κομεντί
Πρόταση cityportal: Τρυφερή, ρομαντική αλλά μαζί και ξεκαρδιστική ταινία. Με δυο λόγια μια συμπαθητική και χαλαρή κωμωδία για να περάσετε καλά δύο ευχάριστες ώρες.
Σκηνοθεσία: Γκλεν Φικάρα
Παίζουν: Τζουλιάν Μουρ, Κέβιν Μπέικον, Ράιαν Γκόσλινγκ, Στιβ Καρέλ, Έμα Στόουν, Μαρίσα Τομέι

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Καλ Γουίβερ, δεν ζητάει τίποτα άλλο από τη ζωή του. Είναι παντρεμένος 25 χρόνια με την αγαπημένη του Έμιλι, τον σχολικό του έρωτα, έχει 2 υπέροχα παιδιά, μια αξιόλογη δουλειά, ένα υπέροχο σπίτι, ζει, κυριολεκτικά, τον ορισμό του αμερικάνικου ονείρου. Σε μια στιγμή όμως η τέλεια εικόνα, καταρρέει όταν η Έμιλι εξομολογείται στον Καλ πως τον απατά και θέλει διαζύγιο. Ο Καλ χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν ξέρει πια ποιος είναι, που πάει, τι θέλει.

Την κατάσταση έρχεται να σώσει ο φίλος του, Τζέικομπ Πάλμερ, ένας εκ πεποιθήσεως εργένης, που αλλάζει γυναίκες πιο συχνά από ότι αλλάζει πουκάμισα! Ο Τζέικομπ θα σταθεί στον φίλο του και θα τον παρηγορήσει με τον μόνο τρόπο, που ξέρει. Θα του παραδώσει ταχύρυθμα μαθήματα φλερτ και από αδιάφορο οικογενειάρχη θα τον μετατρέψει σε έναν γοητευτικό, ώριμο άντρα. Η τύχη του Καλ αρχίζει να αλλάζει και οι επιτυχίες του στο γυναικείο φίλο, ανεβάζουν το ηθικό του. Παρόλαυτα, η καρδιά του συνεχίζει να χτυπάει διαφορετικά ενώ και ο Τζέικομπ αισθάνεται για πρώτη φορά στη ζωή του ανήμπορος απέναντι στον έρωτα…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Ο Θησαυρός του Μακαρίτη (1959)

20:00 στον Alpha   
Imdb Αξιολόγηση 7,5/10 – 495 ψήφοι
►►►►► Κωμωδία
Πρόταση cityportal
Σκηνοθεσία: Νίκος Τσιφόρος
Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου(Θεώνη) , Βασίλης Αυλωνίτης , Νίκος Ρίζος , Ξένια Καλογεροπούλου , Γιώργος Λευτεριώτης , Στέφανος Ληναίος

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Θεώνη, μια πονηρή λαϊκή γυναίκα, μένει με την ανιψιά της σε ένα πολύ παλιό σπίτι, και έχουν διαθέσιμα προς ενοικίαση ορισμένα δωμάτια. Τα δωμάτια παραμένουν ξενοίκιαστα, με εξαίρεση ένα το οποίο ενοικιάζεται από μια τραγουδίστρια, τη Ντόλι Ρόζα, με αρκετά χαμηλό ενοίκιο. Στην προσπάθειά τους να βρούν τρόπο να προσελκύσουν ενοικιαστές, σκαρώνουν ένα σχέδιο. Η Θεώνη πουλάει σε ένα βιβλιοπωλείο ορισμένα βιβλία του μακαρίτη του άντρα της, στα οποία όμως πρώτα τοποθετεί αντίγραφα από ένα ψεύτικο γράμμα, στο οποίο λέει ότι υπάρχει θησαυρός στο Κ. Τα βιβλία πωλούνται και σύντομα το σπίτι γεμίζει από επίδοξους θησαυροθήρες…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Πάντσι, ο σκύλος (2014)
Pudsey The Dog: The Movie

21:00 στο Open   
Imdb Αξιολόγηση 2,5/10 – 778 ψήφοι
(x) Οικογενειακή
Σκηνοθεσία: Nικ Μουρ
Παίζουν: Ντέιβιντ Γουάλιαμς (φωνή), Ίζυ Μέικλ-Σμολ, Τζον Σέσιονς, Άιζι Μέικλ Σμολ, Τζέσικα Χάινς, Γουέστον Γκαβιν, Ολίβια Κόλμαν, Μάλαχι Νάιτς, Σπάικ Γουάιτ, Πάντσι, Λιουκ Τίτενσορ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην ταινία θα παρακολουθήσουμε τις περιπέτειες του Pudsey. Ένας σκυλάκος ο οποίος μοιάζει να απολαμβάνει τη μοναχική του ζωή, μέχρι που θα συναντήσει τα αδέρφια Μόλυ, Τζορτζ και Τόμμυ. Μετά τον χαμό του πατέρα τους, η μητέρα τουςς θα αποφασίσει να μετακομίσουν στο ήρεμο χωριό του Χάφινγκτον για να κάνουν μια καινούρια αρχή και ο Pudsey θα αποφασίσει να τους ακολουθήσει, μη γνωρίζοντας ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νέο σπιτονοικοκύρη τους, τον κύριο Θορν, ο οποίος μισεί τους σκύλους! Καθώς ο Pudsey αρχίζει να συνηθίζει τη ζωή με την οικογένεια και να συνειδητοποιεί όλα αυτά που του έλειπαν όταν ήταν μόνος, θα ανακαλύψει το σατανικό σχέδιο του Θορν να εξολοθρεύσει τόσο την οικογένεια όσο και ολόκληρο το χωριό…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Νήσος (2009)

22:00 στον Alpha   
Imdb Αξιολόγηση 6,5/10 – 3.022 ψήφοι
►►► Κωμωδία
Πρόταση cityportal Είναι μια ταινία που προορισμό έχει να διασκεδάσει τους θεατές, κάτι που καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Θάφτηκε -σε βαθμό υπερβολικό έως άδικο- από την κριτική.
Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας
Παίζουν: Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Κώστας Βουτσάς, Ντορρέτα Παπαδημητρίου, Δημήτρης Τζουμάκης, Ελένη Καστάνη, Μιχάλης Μαρίνος, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Δούκα

ΥΠΟΘΕΣΗ: Όταν ο Θεμιστοκλής Δίκαιος, ο τοπικός άρχοντας ενός νησιωτικού χωριού, χάνει αιφνίδια τη ζωή του, η κλειστή κοινωνία του χωριού αναστατώνεται. Όχι τόσο για την απώλεια, όσο για το γεγονός ότι ο αποθανών αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία, ενώ ήταν άκληρος. Πού την έκρυβε τόσο καιρό; Στα ερωτηματικά τους, έρχεται να απαντήσει η διαθήκη του μακαρίτη, που προβλέπει το μοίρασμα της περιουσίας στις τέσσερις εξουσίες του χωριού: τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας. Προϋπόθεση, όμως, για να εκτελεστεί η διαθήκη, είναι αυτοί οι τέσσερις να δεχτούν να διαβαστούν δημοσίως στην πλατεία του χωριού τέσσερις σφραγισμένες επιστολές -μία για τον καθένα- το περιεχόμενο των οποίων δεν το γνωρίζει κανείς, παρά μόνο ο… συγχωρεμένος…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Χαμένοι στο Παρίσι (2016)
Paris pieds nus / Lost in Paris

22:00 στην ΕΡΤ3   
Imdb Αξιολόγηση 6,3/10 – 2.923 ψήφοι
►►► Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Dominique Abel ,Fiona Gordon
Παίζουν: Emmanuelle Riva, Pierre Richard, Emmy Boissard Paumelle

ΥΠΟΘΕΣΗ: H Φιόνα, μια βιβλιοθηκάριος από τον Καναδά, επισκέπτεται το Παρίσι για πρώτη φορά μετά το γράμμα απελπισίας που θα λάβει από την ηλικιωμένη θεία της Μάρθα. Μόλις όμως φτάνει στο Παρίσι, ανακαλύπτει ότι η θεία της έχει εξαφανιστεί. Έτσι, θα μπλέξει σε μια σειρά περιπετειών οι οποίες θα θα καταλήξουν στη γνωριμία της με τον Ντομ, έναν παράξενα γοητευτικό άστεγο ο οποίος δεν θα την αφήσει σε ησυχία…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Ο Χορευτής – (2016)
Dancer

22:15 στην ΕΡΤ2   
Imdb Αξιολόγηση 7,9/10 – 2.575 ψήφοι
►►►►► Βιογραφικό ντοκιμαντέρ

Πρόταση cityportal Το ντοκιμαντέρ «Ο Χορευτής» είναι μια χωρίς προηγούμενο ματιά στη ζωή της σύνθετης προσωπικότητας του Σεργκέι Πολούνιν, που έκανε το μπαλέτο viral στο internet, εκτελώντας τη χορογραφία του Jade Hale-Christofi στο τραγούδι «Take Me to Church» του Hozier, στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο David LaChapelle. Επαναστάτης, ανατρεπτικός, το «κακό παιδί» του χορού ή «άγγελος από τους ουρανούς», άλλαξε τη μορφή του μπαλέτου που μέχρι τώρα γνωρίζαμε. Όμως η αριστοτεχνία έχει υψηλό τίμημα… Πώς μπορείς να είσαι ελεύθερος άνθρωπος, όταν είσαι το πιο «περιζήτητο απόκτημα» στο χώρο του μπαλέτου;

Σκηνοθεσία: Στιβ Καντόρ.
Υπόθεση: Προικισμένος μ έναν απίστευτο συνδυασμό δύναμης και χάρης, ο Σεργκέι Πολούνιν χτύπησε σαν κεραυνός στον κόσμο του μπαλέτου και έγινε ο νεαρότερος πρώτος χορευτής στην ιστορία του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου. Στο απόγειο της δόξας του, στην ηλικία των 25 ετών, οδηγημένος στο όριο της αυτοκαταστροφής από την επιτυχία του, ο Σεργκέι ένιωθε το ταλέντο του περισσότερο ως βάρος παρά ως δώρο…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Το Δέντρο που Πληγώναμε (1986)

23:00 στο Κανάλι της Βουλής   
Imdb Αξιολόγηση 7,0/10 – 224 ψήφοι
►►►► Δράμα
Σκηνοθεσία: Δήμου Αβδελιώδη
Παίζουν: Γιάννη Αβδελιώδη, Νίκο Μειωτέρη, Μαρίνα Δεληβοριά.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Καλοκαίρι 1960, σ ένα γραφικό χωριό της Χίου, τελευταίες μέρες του σχολικού έτους. Η φιλία δυο αγοριών της Δ τάξης του Δημοτικού κλονίζεται. Το σχολείο κλείνει και τα δυο παιδιά περνούν ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωριστά. Ο ένας βοηθάει τη μητέρα του στα μαστιχόδεντρα, τα δέντρα που πληγώνονται και δακρύζουν την αστραφτερή τους μαστίχα. Ο άλλος, ακολουθεί τον δικό του, μοναχικό δρόμο και προσπαθεί να ξεφύγει από τη δική του αυταρχική μάνα, που συνηθίζει να τον κυνηγά με τον πλάστη στα σοκάκια του χωριού. Μια τυχαία συνάντησή τους κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας καταδίωξης γίνεται αφορμή να επανασυνδεθούν και να περάσουν μαζί το υπόλοιπο καλοκαίρι…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Κυνηγώντας το Όνειρο (2004)
Friday Night Lights

23:00 στην Μακεδονία   
Imdb Αξιολόγηση 7,2/10 – 59.408 ψήφοι
►►►► Δράσης
Σκηνοθεσία: Peter Berg
Παίζουν: Billy Bob Thornton, Garrett Hedlund, Derek Luke, Jay Hernandez, Lucas Black, Tim McGraw

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία διαπραγματεύεται μια ομάδα νεαρών, των Permian High Partners, της πιο επιτυχημένης ποδοσφαιρικής ομάδας του Τέξας όλων των εποχών, κατά τη διάρκεια της σεζόν του 88. Για τους νέους αθλητές της ομάδας αυτής, κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όρια της πόλης τους και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους για δόξα, τη χρονιά της ενηλικίωσης τους…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Οικογένεια Μίλερ (2013)

23:45 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 7,0/10 – 394.894 ψήφοι
►►►► Κωμωδία
Πρόταση cityportal   Είναι μια κωμωδία με ένα εξαιρετικό καστ που θα τη δεις, θα περάσεις καλά και μετά θα τη ξεχάσεις. Αλλά έχουμε μεγάλη ανάγκη το γέλιο.
Σκηνοθεσία: Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ
Παίζουν: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Εντ Χελμς, Έμα Ρόμπερτς

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Ντέιβιντ Μπερκ, ένας έμπορος μαριχουάνας, βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν τα χρήματα αλλά και όλη την «πραμάτεια» με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του, τον εκκεντρικό και επικίνδυνο, Μπραντ. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο με εμπόρευμα. Για να τα καταφέρει έχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Ποιος θα υποπτευθεί μια υποδειγματική οικογένεια; Έτσι, ο Ντέιβιντ επιστρατεύει μια σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα, που το έχει σκάσει από το σπίτι της και έναν νεαρό παρθένο, για να φτιάξει την οικογένεια Μίλλερ!

Στην εικόνα της «αγίας οικογένειας» προσθέστε ένα τροχόσπιτο, έναν αγριεμένο μεγαλέμπορο ναρκωτικών, μια εκδικητική ταραντούλα, μια «πορνογραφική» παρτίδα Pictionary, ένα αυθόρμητο καραόκε και η ξεκαρδιστική περιπέτεια ξεκινάει. Η ταινία διαδραματίζεται στο Ντένβερ και το Μεξικό αλλά τα γυρίσματα έγιναν στο Γουίλμινγκτον, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Σάντα Φε και τα προάστια του Αλμπουκέρκι στο Νέο Μεξικό.Το ενυδρείο με την όρκα στο γραφείο του Μπραντ είναι αποτέλεσμα greenscreen και ειδικών εφέ. Οι συντελεστές της ταινίας σκέφτηκαν ότι θα ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία του ήρωα κάτι τόσο εξωφρενικό: να έχει τη δική του όρκα!…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Οίκτος (2018)

23:45 στην ΕΡΤ2   
Imdb Αξιολόγηση 6,7/10 – 1.642 ψήφοι
►►► Δράμα
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Μακρίδης.
Παίζουν: Γιάννης Δρακόπουλος, Εύη Σαουλίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Νότα Τσερνιάφσκι, Τζωρτζίνα Χρυσικώτη, Νίκος Καραθάνος, Παναγιώτης Τασούλης, Ευδοξία Ανδρουλιδάκη, Κώστας Ξυκομηνός, Κώστας Κοτούλας, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Βίκτωρ Αρδίττης.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ιστορία ενός άνδρα που νιώθει χαρούμενος μόνο όταν είναι δυστυχισμένος, ενός άνδρα εθισμένου στη θλίψη, που έχει τόση ανάγκη τον οίκτο, που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να τον εκμαιεύσει από τους άλλους. Αυτή είναι η ζωή ενός άνδρα σ έναν κόσμο που δεν είναι αρκετά σκληρός γι αυτόν. Ο «Οίκτος» είναι μια ταινία για την σχέση των ανθρώπων απέναντι στην δυστυχία και στο κομμάτι που αυτή αναμιγνύεται με την ευτυχία. Για την ισορροπία ανάμεσα στις δύο αντίθετες αυτές έννοιες, για την ισότιμη σημασία τους και για την αυθόρμητη τεχνητή ανακατασκευή τους στην καθημερινότητα όλων.

Ο άντρας της ιστορίας είναι δυστυχισμένος όταν είναι χαρούμενος, και είναι χαρούμενος όταν είναι δυστυχισμένος. Ο ήρωας δεν δέχεται την δυστυχία των άλλων παρά μόνο την δική του, ζηλεύει αφόρητα το σκοτάδι, το χαμό και τα δάκρυα όταν δεν τον αφορούν. Η ταινία εξετάζει τα άκρα μιας τέτοιας συμπεριφοράς και περιγράφει την πορεία του άντρα που χάνει το δικαίωμα στην θλίψη και τον μοναχικό αγώνα του για την απόκτηση αυτού του δικαιώματος. Όπως λοιπόν οι άνθρωποι παλεύουν για την ευτυχία, με τον ίδιο τρόπο, ίσως λίγο πιο έμμεσα, ο ήρωας της ιστορίας παλεύει για την δυστυχία…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Κάποτε στο Μεξικό (2003)
Once Upon a Time in Mexico

01:30 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 6,4/10 – 149.202 ψήφοι
►► Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Τζόνι Ντεπ, Σάλμα Χάγιεκ, Γουίλεμ Νταφόε, Μίκι Ρουρκ, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Κουεντίν Ταραντίνο, Εύα Μέντες

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο περιπλανώμενος τροβαδούρος Ελ Μαριάτσι αναλαμβάνει αποστολή, ύστερα από υπόδειξη ενός διεφθαρμένου πράκτορα της CIA, να παρεμποδίσει το πραξικόπημα που ετοιμάζει ένας βαρόνος ναρκωτικών και ο στρατηγός Μάρκες. Ο τελευταίος έχει άλλωστε προκαλέσει στο παρελθόν προσωπικό πλήγμα στον Ελ Μαριάτσι. Τρίτο μέρος της τριλογίας του “Ελ Μαριάτσι”. Ο σκληροτράχηλος κιθαρωδός επιστρέφει στις οθόνες, μετά τις ταινίες «Ελ Μαριάτσι» και «Desperado», καθώς ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ δημιουργεί το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής πλέον τριλογίας…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Deathcar (2018)

01:30 στην ΕΡΤ2   
Imdb Αξιολόγηση 8,2/10 – 6 ψήφοι
►►► Μικρού μήκους
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Βακαλιός
Παίζουν: Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Νεφέλη Οικονόμου, Άρης Αντωνόπουλος, Θοδωρής Χαραλάμπους, Θεόφιλος Τσιμάς, Δάφνη Κατσαρού

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ένα κορίτσι τσακώνεται με τον πατέρα της. 80 χλμ/ώρα. Ένα αγόρι οδηγεί μεθυσμένο και μαστουρωμένο. 100 χλμ/ώρα. Ένα αγόρι κρέμεται από το παράθυρο. 120 χλμ/ώρα. Ένα κορίτσι φλερτάρει χύμα. 140 χλμ/ώρα. Ένα αγόρι μοιράζει χαπάκια. 160 χλμ/ώρα. Ένα αγόρι παθαίνει επιληπτική κρίση. 180 χλμ/ώρα…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Επικίνδυνο Κύκλωμα (2013)

02:00 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 6,2/10 – 21.532 ψήφοι
►► Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Τζον Κρόουλι
Παίζουν: Έρικ Μπάνα, Ρεμπέκα Χολ, Ριζ Αχμέντ, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Κένεθ Κράναμ

ΥΠΟΘΕΣΗ: «Τι συμβαίνει όταν ξεπερνάς τα όρια, σε έναν κόσμο όπου κάθε σου κίνηση παρακολουθείται…» Ενα πρωί, η πολυσύχναστη αγορά του Λονδίνου θα συγκλονιστεί από τη σφοδρή έκρηξη μιας βόμβας. Στο ανθρωποκυνηγητό που ακολουθεί μόνο ένα μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης θα επιζήσει: ο Φαρούκ Ερντογάν, ο οποίος συλλαμβάνεται και οδηγείται στις φυλακές. Οι δικηγόροι, διακινδυνεύοντας ακόμα και τις ζωές τους, ξεκινούν τις προετοιμασίες της δίκης, η οποία αναμένεται να είναι ίσως μια από τις πιο σημαντικές του αιώνα…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Η Τρελή μου Οικογένεια (2010)
Crazy on the Outside

02:40 στον Alpha   
Imdb Αξιολόγηση 5,5/10 – 5.475 ψήφοι
► Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Τιμ Άλεν
Παίζουν: Τιμ Άλεν, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζιν Τρίπλχορν, ΤΖ. Κ. Σίμμονς, Τζούλι Μπόουεν, Κέλσι Γκράμερ, Ρέι Λιότα

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τόμας Ζέλντα, ένας πρόσφατα αποφυλακισμένος μικροαπατεώνας προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα υπό στενή, ωστόσο, επιτήρηση. Καθώς έχει εκτίσει ποινή τριών ετών για ένα αδίκημα που το φορτώθηκε από τα μάλλον πιο επικίνδυνα φιλαράκια του, ο Τόμας επιστρέφει στο σπίτι της αδελφής του, για να κάνει μια νέα αρχή. Όταν όμως βλέπει ότι στην πραγματικότητα οι περισσότεροι στον περίγυρο του προσπαθούν να σταθούν στη ζωή τους με πλάγια μέσα, αρχίζει να μπερδεύεται για το ποιος τελικά θα έπρεπε να βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα… Ξεκαρδιστική κωμωδία με ένα all star cast ηθοποιών και ένα σενάριο καταστάσεων με συνένοχο το γέλιο…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Σκούμπι Ντου! Η μάσκα του γερακιού (2012)
Scooby-Doo! Mask of the blue falcon

04:00 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 6,8/10 – 1.474 ψήφοι
►►► Animation
Σκηνοθεσία: Μάικλ Γκόγκεν

ΥΠΟΘΕΣΗ: O Σκούμπι και η παρέα του επισκέπτονται μία έκθεση κόμικς. Εκεί γνωρίζουν τον ηθοποιό, που υποδυόταν τον ήρωα κόμικ βιβλίων, Μπλε Γεράκι! Έχοντας χάσει τη δόξα που είχε κάποτε και όντας πλέον στο περιθώριο, εκείνος ορκίζεται εκδίκηση… Σύντομα, ο αιώνιος ανταγωνιστής του πραγματικού Μπλε Γερακιού, ο κ. Χάιντ εμφανίζεται, σπέρνοντας τον πανικό. Τότε ο Σκούμπι και ο Σάγκι αναλαμβάνουν δράση με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Συλλαμβάνουν τον «κύριο Χάιντ» και «γράφουν» το …σενάριο για την επόμενη περιπέτεια του Μπλε Γερακιού…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους IMDb

►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
► από 5 έως 5,9 μέτρια
(x) κάτω από 4,9 μάλλον χάσιμο χρόνου
(…) χωρίς βαθμολογία / για ταινίες με λιγότερες απο 100 ψήφους

Exit mobile version