19ο ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού

19ο ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (I.W.O.G. International Women’s Οrganization of Greece) και οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ 5 ΗΠΕΙΡΩΝ, μια συνεργασία εθελοντριών γυναικών από 44 διαφορετικές χώρες του πλανήτη μας, που ζουν στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου2016 το 19ο ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Φαγητού.
 
Το Φεστιβάλ αυτό, γνωστό ως FOOD FOR GOOD FESTIVAL, που θα γίνει, για μια ακόμη φορά, στην Πλαζ Αρετσούς, στην Καλαμαριά , αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας. Οι Θεσσαλονικείς το έχουν αγκαλιάσει με αγάπη και κάθε χρόνο, προσέρχονται κατά εκατοντάδες, για να διασκεδάσουν αλλά και για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ πλευρά του. 
Από την αρχή ακόμη της διοργάνωσης, 19 χρόνια πριν, το Φεστιβάλ πέτυχε να συνδέσει ανθρώπους και κουλτούρες πολλών διαφορετικών χωρών σε μια γιορτή γαστριμαργικών αλλά και πολιτιστικών γεύσεων.
Η ποικιλία των εδεσμάτων που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις,η πολυχρωμία των εθνικών ενδυμασιών και των περιπτέρων , και τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα που πλαισιώνουν την εκδήλωση δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα για όλους τους επισκέπτες που έρχονται ξέροντας πως θα περάσουν μια μοναδική βραδιά!
 
Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε πως τα κέρδη αυτής της εκδήλωσης διατίθενται πάντα για την ενίσχυση σωματείων και συλλόγων της πόλης μας. 
 
Φέτος, θα ενισχυθούν :
 
1. Ο Σύλλογος Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Κληρονομικά νοσήματα ΚΡΙΚΟΣ ΖΩΗΣ
 
2. Το Οικοτροφείο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ
 
3. Το ΣΠΙΤΙ της ΑΓΑΠΗΣ ( Frere Gerard Montane)
 
ΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ!
RECENT POST
 
 
 
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 10 ΕΥΡΩ , ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ 3 ΓΕΥΣΕΙΣ & 2 ΠΟΤΑ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως