{ Εκπαίδευση }

1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού: Κατάληψη μετά τον σάλο από τον τραμπουκισμό μαθητή στην καθηγήτριά του


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού: Κατάληψη μετά τον σάλο από τον τραμπουκισμό μαθητή στην καθηγήτριά τουΚατάληψη σήμερα Τρίτη στο 1ο ΕΠΑΛ Κορδελιού Ευόσμου προς συμπαράσταση του μαθητή ΕΠΑΛ.

Υπό κατάληψη τελεί σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου το ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, στο οποίο πέρυσι  μαθητής τραμπούκισε καθηγήτριά του, προκειμένου εκείνη να του σβήσει μία απουσία.
Οι μαθητές προχωρούν σε κατάληψη ως ένδειξη συμπαράστασης στον μαθητή τους.
Τονίζουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής θα έμενε από απουσίες.
Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ,  οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό το οποίο γράφει «όχι μαθητές στα δικαστήρια», δηλώνουν ότι θέλουν οι καθηγητές να μπορούν να τους επιβάλλονται και ότι δεν θέλουν αυστηρές ποινές.
Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ,  ο συγκεκριμένος μαθητής είχε θέματα διαχείρισης θυμού.
Η καθηγήτρια με δηλώσεις της στο Open έδωσε τη δική της απάντηση για τον τραμπουκισμό που δέχθηκε και την ψύχραιμη αντίδραση της λέγοντας τα εξής: «Με τα παιδιά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Μέσα σε μια αίθουσα διδασκαλίας πρέπει να είμαστε σαν σε εκκλησία. Όμως ακόμη και αν τα παιδιά δεν κάνουν ησυχία μέσα στην τάξη, εγώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη. Είμαι εκπαιδευτικός δείχνω τον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά.
 
Διευκρινίζουμε ότι πολλές ενημερωτικές ιστοσελίδες ανέφεραν εκ παραδρομής ότι το δυσάρεστο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου, αντί του 1ου ΕΠΑΛ Κορδελιού.
 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ