Άλκης

1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Νεολαίας Βασιλικών

Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη καλοκαίρι 2022: To 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού Νεολαίας Βασιλικών διεξάγεται το Σάββατο 25 Ιουνίου

Μια εκδήλωση για τον Αθλητισμό, τη Μουσική και τον Πολιτισμό, αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, τελευταίου θύματος της οπαδικής βίας, διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στα Βασιλικά. Πρόκειται για το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού και Νεολαίας που τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θέρμης και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του ΑΕΤΟΥ στα Βασιλικά. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες με τη συμμετοχή και των Παλαίμαχων του Άρη ενώ κατά την ημερίδα που θα ακολουθήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ομιλίες των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Άγγελου Χαριστέα και Φάνη Κατεργιαννάκη.

Παράλληλα θα βραβευτούν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του δήμου Θέρμης, ενώ θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το τραγούδι με τίτλο ¨Με λέγανε Άλκη» από το τμήμα φωνητικής της Θάλειας Μαυρίδου του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης.

Το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ Αθλητισμού και Νεολαίας Βασιλικών ολοκληρώνεται το βράδυ με τη συναυλία του Stavento τον οποίο θα συνοδεύει η Ιόλη Πενταρά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

18.00 Φιλικοί Ποδοσφαιρικοί Αγώνες Ακαδημιών.
19.00 Φιλικοί Ποδοσφαιρικοί Αγώνες: Παλαίμαχοι Άρη και Παλαίμαχοι Ένωσης Θεσσαλονίκης.
20.00 Ημερίδα κατά της Οπαδικής βίας –Υπέρ του Αθλητισμού, με ομιλητές την ψυχολόγο Έλενας Συντάκη, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές Άγγελο Χαριστέα και Φάνη Κατεργιαννάκη και εκπρόσωπο Νεολαίας Θέρμης.
21.00 Βραβεύσεις ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων Δήμου Θέρμης.
21.30 Παρουσίαση τραγουδιού «Με λέγανε …Άλκη!», από το Τμήμα Φωνητικής της Θάλειας Μαυρίδου του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης. Στίχοι :Χρήστος Βαγιωνάς. Σύνθεση: Κανάρης Κεραμάρης.
22.00 Συναυλία STAVENTO. Μαζί του και η Ιόλη Πενταρά.

Το 1ο Φεστιβάλ έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Ιωσήφ ο οποίος βρίσκεται σε νοσοκομείο στην Αγγλία καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως