Site icon Cityportal.gr

21 ταινίες στη τηλεόραση που μπορείς να δεις σήμερα Κυριακή

Τζένη- Τζένη

Αυτές είναι οι ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ (21) ταινίες στην τηλεόραση που έχουν προγραμματίσει για σήμερα τα τηλεοπτικά κανάλια, Κυριακή 21 Μαρτίου 2021. Καθημερινά μπορείτε να βλέπετε ΟΛΕΣ τις ταινίες που παίζουν στην ηλεόραση για την τρέχουσα ημέρα πατώντας:

   Ταινίες στην τηλεόραση

Το cityportal σας παρουσιάζει ΟΛΕΣ τις ταινίες που παίζουν στην τηλεόραση. Πέρα από τις δικές μας προτάσεις (με πορτοκαλί χρώμα), μπορείτε να δείτε και ποιες άλλες ταινίες έχουν ενδιαφέρον για σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ  Μπορείτε να κάνετε κλίκ πάνω στους τίτλους των ταινιών για να δείτε άμεσα όλη την υπόθεση – σκηνοθεσία – ηθοποιούς – σχόλια – βαθμολογία και στη συνέχεια να επιστρέψετε με ένα κλικ πίσω στο πρόγραμμα των ταινιών


 Κυριακή 21 Μαρτίου – Πρόγραμμα ταινιών τηλεόρασης

Τύφλα Να Χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)
10:00 στο Mega  


Σκούμπι Ντου! Αμπρα κατάμπρα
Scooby-Doo: Abra-Cadabra Doo! (2010)
12:30 στο Star


Ο Θείος από τον Καναδά (1959)
14:00 στην ΕΡΤ2 


Alpha (2018)
14:00 στο Mega


Εθελοντής στον Έρωτα (1971)
15:45 στον Ant1   


Η Μελωδία της Καρδιάς
August Rush (2007)
17:00 στην ΕΡΤ2   


Τα Γεράκια
The Falcons / Víti í Vestmannaeyjum (2018)
17:00 στην Βουλή   


Τα Μυαλά που Κουβαλάς
Inside Out (2015)
21:00 στο Star   


Need for Speed (2014)
21:00 στο Mega   


Doctor Strange (2016)
21:00 στον Alpha


Διαφορά Στήθους
She s the Man (2006)
21:00 στο Open   


Μικρή Βαβυλώνα
Babylon Sisters (2017)

22:00 στην ΕΡΤ3   


Τζένη, Τζένη (1965)
22:50 στο Star   


Κυνηγώντας το Όνειρο
Friday Night Lights (2004)
23:00 στην Μακεδονία   


Cosmic Candy (2019)
00:00 στην ΕΡΤ2   


Ραντεβού στα Κλεφτά
Man Up (2015)

00:45 στον Ant1   


X-Men 2
X-Men United (2003)
01:00 στο Star


Cowboys and Aliens (2011)
01:15 στο Open   


Ο Γητευτής των Αλόγων
The Horse Whisperer (1998)

01:30 στον Alpha   


Δύσκολα Δεκαεπτά
The Edge of Seventeen (2016)
01:50 στο Mega   


Οι Τρεις Σωματοφύλακες
The Three Musketeers (2011)
03:30 στο Open   

 


Πληροφορίες για όλες τις ταινίες

(υπόθεση, σκηνοθέτης, συντελεστές, ηθοποιοί, αξιολόγηση)

Τύφλα Να Χει ο Μάρλον Μπράντο (1963)

10:00 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 7,1/10 – 378 ψήφοι
►►►► Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος
Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Κώστας Κακαβάς, Ντίνα Τριάντη, Ζαννίνο, ?Εφη Οικονόμου, Περικλής Χριστοφορίδης, Αγγελος Θεοδωρόπουλος, Αθηνά Μερτίρη

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ενας άσημος υπάλληλος της δημαρχίας πηγαίνει για διακοπές σε κάποιο ελληνικό νησί και, λόγω της συνωνυμίας του μ έναν διάσημο ποιητή, αλλά και λόγω μιας παρεξήγησης, βλέπει τον γυναικόκοσμο να του επιφυλάσσει μια αποθεωτική υποδοχή. Διασκεδαστική κωμωδία σε σενάριο του Ναπολέοντα Ελευθερίου, που εκμεταλλεύεται την λατρεία που δείχνει ο κόσμος στους σταρ και στα καλλιτεχνικά είδωλα, για να σατιρίσει τις συνέπειές της στην ανθρώπινη ζωή……(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Σκούμπι Ντου! Αμπρα κατάμπρα
Scooby-Doo: Abra-Cadabra Doo! (2010)

12:30 στο Star
Imdb Αξιολόγηση 7,0/10 – 1.697 ψήφοι
►►►► Animation
Σκηνοθεσία: Σπάικ Μπραντ
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του πηγαίνουν ένα ταξιδάκι για να επισκεφθούν τη μικρή αδελφή της Βίλμα, την Μάντλιν, η οποία σπουδάζει τη μαγική τέχνη στην Ακαδημία Μαγείας του Γουίρλεν, όπου κάτι ύποπτο συμβαίνει. Η παρέα αρχίζει τις έρευνες και η περιπέτεια ξεκινάει! Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Ο Θείος από τον Καναδά (1959)

14:00 στην ΕΡΤ2    
Imdb Αξιολόγηση 4,6/10 – 23 ψήφοι
(…) Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Φίλιππος Φυλακτός
Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου , Γιάννης Γκιωνάκης, Θανάσης Βέγγος, Σταύρος Ιατρίδης, Γιάννης Σπαρίδης, Γιώργος Καμπανέλλης, Μάρθα Καραγιάννη, Αλέκα Στρατηγού, Απόλλων Γαβριηλίδης

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Κώστας, ο Γιώργος και ο Πάνος, είναι τρεις πονηροί τύποι οι οποίοι, για να εξασφαλίσουν τη συμπάθεια και την ανοχή της σπιτονοικοκυράς τους, μηχανεύονται να της προξενέψουν έναν ανύπαρκτο θείο τους, ομογενή απ τον Καναδά. Έτσι, της παρουσιάζουν μια μέρα έναν αποτυχημένο ηθοποιό, τον Χαρίλαο, και όλα πάνε πρίμα, μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος τσακώνεται με την κοπέλα του, την Καίτη, και πάνω στον καβγά τού ξεφεύγει πως ο Χαρίλαος είναι ένα γεροντοπαλίκαρο από το Κορωπί. Η κυρα-Ευανθία πάει να σκάσει από το κακό της, αλλά ο Χαρίλαος την έχει στο μεταξύ ερωτευτεί……(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Alpha (2018)

14:00 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 6,7/10 – 55.765 ψήφοι
►►► Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Άλμπερτ Χιουζ
Παίζουν: Κόντι Σμιτ – ΜακΦι, Γιοχάνες Χάουκουρ Γιοχάνεσον, Νατάσια Μάλθι

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μια επική περιπέτεια που διαδραματίζεται στην εποχή των παγετώνων, πριν από 20.000 χρόνια. Κατά τη διάρκεια του πρώτου του κυνηγιού κι ενώ είναι έτοιμος να μυηθεί στην πιο ξακουστή ομάδα της φυλής του, ένας νεαρός τραυματίζεται σοβαρά και οι υπόλοιποι τον εγκαταλείπουν να πεθάνει στο δάσος. Παρά την άσχημη κατάσταση του καταφέρνει να σταθεί στα πόδια του και ανακαλύπτει ότι είναι μόνος, εγκαταλελειμμένος και μίλια μακριά από το χωριό του. Ανέλπιστος σύμμαχος του, ένας μοναχικός λύκος, παρατημένος εξίσου από την αγέλη του. Οι δυο τους θα μάθουν να επιβιώνουν, βασίζοντας ο ένας στις δυνάμεις του άλλου, υπομένοντας αμέτρητους κινδύνους, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σπίτι πριν τους προλάβει ο θανατηφόρος χειμώνας.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Εθελοντής στον Έρωτα (1971)

15:45 στον Ant1   
Imdb Αξιολόγηση 5,1/10 – 83 ψήφοι
(…) Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Έλενα Ναθαναήλ, Ρίκα Διαλυνά, Νίκος Ρίζος, Έλσα Ρίζου, Σωτήρης Τζεβελέκος, Μίτση Κωνσταντάρα, Μανώλης Δεστούνης

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Θωμάς είναι ένας σεμνός και καλόκαρδος άνθρωπος, γεννημένος για να θυσιάζεται για τους συνανθρώπους του. Ζει μαζί με τη μητέρα του, τη Μερόπη, και την αδελφή του, Σοφία. Εργάζεται σε μία ασφαλιστική εταιρεία ως λογιστής και οι προϊστάμενοί του είναι ενθουσιασμένοι από την απόδοσή του. Μια μέρα, ο Θωμάς δίνει αίμα, προκειμένου να σώσει κάποιον φίλο του, τον Ηλία, που τραυματίστηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Ηλίας, γερός πια και χαρούμενος, έρχεται να τον επισκεφθεί συνοδευόμενος από τη Μίρκα, διευθύντρια μπουτίκ στο Κολωνάκι.

Η Μίρκα θαυμάζει την καλοσύνη του Θωμά και τον παρακαλεί να της κρατήσει τα λογιστικά βιβλία της. Εκείνος δέχεται, όταν όμως την επισκέπτεται στο κατάστημα, η Μίρκα του ζητάει άλλη μία μεγάλη χάρη: να αναλάβει να παίξει τον ρόλο του ερωτευμένου μαζί της για να «ταρακουνήσει» τον Ντέμη, τον πλέϋ μπόϋ φίλο της που τον τελευταίο καιρό αδιαφορεί για εκείνη. Ο Θωμάς διστάζει στο τέλος όμως δέχεται να παίξει το παιχνίδι αυτό. Μάλιστα, υποδύεται τον ρόλο του τόσο καλά, ίσως γιατί την έχει ερωτευτεί πραγματικά. Έτσι από εθελοντής στον έρωτα, καταλήγει σε έναν αληθινά ερωτευμένο άνδρα που δίνει τη δική του προσωπική μάχη για την αγάπη.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Η Μελωδία της Καρδιάς
August Rush (2007)

17:00 στην ΕΡΤ2   
Imdb Αξιολόγηση 7,5/10 – 102.611 ψήφοι
►►►►► Κοινωνική
Πρόταση cityportal Αν θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο βράδυ και έχετε ρομαντικές κεραίες να τη δείτε. Οι πιο κυνικοί και σκληροπυρηνικοί σινεφίλ ας την αποφύγουν γιατί δεν θα δούνε παρά μόνο ένα καλογυρισμένο μελό
Σκηνοθεσία
: Κρίστεν Σέρινταν.
Παίζουν: Φρέντι Χάιμορ, Κέρι Ράσελ, Τζόναθαν Ρις Μάγιερς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τέρενς Χάουαρντ, Γουίλιαμ Σάντλερ.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η τυχαία συνάντηση της τσελίστριας Λάιλα με τον Λούις, έναν Ιρλανδό τραγουδιστή και κιθαρίστα σε ροκ μπάντα, ήταν καθοριστική για τον έρωτά τους. Όμως, οι δρόμοι τους χωρίζουν βίαια. Η Λάιλα λίγο μετά, ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Ύστερα από ένα τροχαίο, που ήταν αιτία να γεννηθεί το μωρό νωρίτερα, ο πατέρας της το δίνει σε ορφανοτροφείο κρυφά. Έντεκα χρόνια μετά, ένας πιτσιρικάς με ξεχωριστή κλίση προς τη μουσική που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, αναζητεί να βρει τους γονείς του. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ στην κατηγορία «Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής». Ο νεαρός πρωταγωνιστής Φρέντι Χάιμορ τιμήθηκε με βραβείο Saturn από την Ακαδημία Ταινιών Επιστημονικής Φαντασίας & Τρόμου στην κατηγορία «Καλύτερη Ερμηνεία από Νεαρό Ηθοποιό».…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Τα Γεράκια
The Falcons / Víti í Vestmannaeyjum (2018)

17:00 στην Βουλή   
Imdb Αξιολόγηση 6,2/10 – 93 ψήφοι
(…) Οικογενειακή
Σκηνοθεσία: Μπράγκι Μπορ Χέντρικσον
Παίζουν: Λούκας Γιόχανσεν, Ρόμπερτ Λου, Βίκτορ Μπενονί

ΥΠΟΘΕΣΗ: Το ετήσιο παιδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ισλανδίας στα νησιά Westman συγκεντρώνει πολλούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του δεκάχρονου Γιον και της ομάδας του – τους Falcons. Όμως, το τουρνουά δεν είναι όπως ήλπιζαν οι Falcons. O διαιτητής προσποιείται ότι δεν βλέπει σοβαρό φάουλ εναντίον τους και εξαιτίας αυτού χάνουν το παιχνίδι. Σύντομα ο Γιον, οι φίλοι και συμπαίκτες του παρατηρούν ότι έχουν ν αντιμετωπίσουν σύνθετα προβλήματα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε η ζωή έχει πάντα τους δικούς της κανόνες και η αληθινή δύναμη είναι να μπορείς να τους αντιμετωπίσεις χωρίς απαραίτητα να νικάς.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Τα Μυαλά που Κουβαλάς
Inside Out (2015)

21:00 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 8,1/10 – 595.902 ψήφοι
►►►►►► Animation
Σκηνοθεσία: Πιτ Ντόκτερ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Αναρωτήθηκες ποτέ τι συμβαίνει στο… μυαλό του καθενός; Στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της 11χρονης Ράιλι οι πέντε αισθήσεις δουλεύουν κανονικά και ασταμάτητα υπό τη γενική διεύθυνση της ξέγνοιαστης Χαράς. Ο Φόβος ελέγχει τα θέματα ασφάλειας, ο Θυμός φροντίζει όλα να είναι ισορροπημένα, ενώ η Αηδία έχει αναλάβει την προστασία της από τις τοξίνες κάθε είδους. Η μόνη που δεν ξέρει ακριβώς το ρόλο της είναι η Λύπη. Όταν όμως η Ράιλι χρειαστεί να εγκαταλείψει την ήσυχη κωμόπολη που ζει με την οικογένειά της, για να μετακομίσουν στο Σαν Φρανσίσκο λόγω της μετάθεσης του πατέρα της, οι αισθήσεις παθαίνουν μεγάλη αναστάτωση.

Οι συνέπειες δεν αργούν να φανούν. Χαρά και Λύπη μπερδεύουν τις θέσεις τους στο Κέντρο Ελέγχου και συνεπώς το… ρόλο τους. Ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία αναλαμβάνουν τώρα προσωρινά τη γενική διεύθυνση του Κέντρου Ελέγχου. Όμως η Χαρά και η Λύπη, καθώς έχουν μπλέξει στις αχαρτογράφητες περιοχές της μακροπρόθεσμης μνήμης και των κέντρων ονείρου, έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους μέχρι να ξαναβρούν την πραγματική θέση και το ρόλο τους στο μυαλό της Ράιλ…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Need for Speed (2014)

21:00 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 6,4/10 – 161.039 ψήφοι
►► Περιπέτεια
cityportal Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων
Σκηνοθεσία
: Σκοτ Γουό
Παίζουν: Άαρον Πολ, Ντομινίκ Κούπερ, Σκοτ Μεσκούντι, Ίμοτζεν Πουτς, Μάικλ Κίτον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Τόμπι Μάρσαλ, εργάζεται με τους φίλους του στην οικογενειακή του επιχείρηση ενώ παράλληλα δοκιμάζει το σπάνιο ταλέντο του σε ερασιτεχνικές και αυτοσχέδιες κόντρες αυτοκινήτων. Η ζωή κυλάει όμορφα, μέχρι τη στιγμή που έρχονται τα πάνω κάτω και καταλήγει στη φυλακή για ένα έγκλημα, το οποίο ουδέποτε διέπραξε. Για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής του θα παραμείνει άδικα φυλακισμένος, έχοντας στο μυαλό μόνο μια σκέψη: την εκδίκηση! Η ταινία είναι βασισμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά αγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών, όλων των εποχών, με πωλήσεις πλέον των 140 εκατομμυρίων αντιτύπων.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Doctor Strange (2016)

21:00 στον Alpha   
Imdb Αξιολόγηση 7,5/10 – 606.286 ψήφοι
►►►► Φαντασίας
Πρόταση cityportal Θα την ευχαριστηθούν οι φανατικοί των κομικς, οι λάτρεις της Marvel και για γενικότερα όλοι όσοι λατρεύουν τις ταινίες με υπερήρωες. Αν πάλι δεν έχετε δει κάποια ταινία με υπερήρωες, ξεκινήστε από αυτή. Ο Dr. Stephen Vincent Strange (Doctor Strange), είναι δημιούργημα των Steve Ditko και του Stan Lee με πρώτη του εμφάνιση στα αμερικανικά comics τον Ιούλιο του 1963. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νευροχειρουργό που χάνει την ικανότητα του και υπό την καθοδήγηση του Ancient One εκπαιδεύεται στις πολεμικές και μυστικές τέχνες, αποκτά τον τίτλο του Υπέρτατου Μάγου και προστατεύει τη γη από μαγικές και μυστικές δυνάμεις.

Με τον «Doctor Strange», τη 14η ταινία της, η Marvel ξεκλειδώνει το μυστήριο του πνεύματος της Ανατολής και ανανεώνει τη σειρά των ταινιών της με έναν από τους πιο ιδιαίτερους και επιδραστικούς χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe. Η εξαιρετική χρήση των εφέ, το έξυπνο χιούμορ και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών (ανάμεσά τους οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν) συμβάλλουν στη δημιουργία ενός γοητευτικού κινηματογραφικού σύμπαντος, το οποίο ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, γνωρίζοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Ο θρίαμβος των φαντασμαγορικών ειδικών εφέ της τιμήθηκε με πολλές υποψηφιότητες σε διαφορετικές κινηματογραφικές βραβεύσεις, μεταξύ άλλων και των Όσκαρ®.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Μάικλ Στάλμπεργκ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο αντισυμβατικός Doctor Strange, ο new age υπερήρωας της Marvel, στην αιώνια μάχη του καλού με το κακό, σώζει τον πλανήτη χρησιμοποιώντας μαγικές ικανότητες και θαυματουργά μυστικά.  Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Αδυνατώντας να βρει θεραπεία μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, ο Strange θα καταφύγει σε κάθε πειραματική λύση, κινδυνεύοντας να χάσει όλη την περιουσία του σε μια προσπάθεια που τελικά φαίνεται μάταιη.

Η ελπίδα, όμως, θα του κλείσει το μάτι όταν γνωρίσει έναν παραπληγικό, που μυστηριωδώς κατάφερε να θεραπεύσει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα πόδια του. Σύντομα λοιπόν, ο Strange θα περάσει τις πύλες του Kamar-Taj, ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, που θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Εκεί, θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του σύμπαντος από μια ομάδα μάγων, που κρατά στα… επιδέξια χέρια της τα κλειδιά της Γνώσης. Για να κατακτήσει όμως τη δύναμη που χρειάζεται, θα πρέπει να ξεπεράσει τις σκοτεινές διαστάσεις και τις σκιές που απειλούν τον κόσμο γύρω του. Πάνω απ? όλα όμως, θα πρέπει να αποφασίσει, αν θα επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων ή θα παραμείνει στους κόλπους των μάγων… …(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Διαφορά Στήθους
She s the Man (2006)

21:00 στο Open   
Imdb Αξιολόγηση 6,3/10 – 146.598 ψήφοι
►► Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Άντι Φίκμαν
Παίζουν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Αμάντα Μπάινς, Λόρα Ράμσεϊ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η δεκαεπτάχρονη Βαϊόλα μεταμφιέζεται παριστάνοντας το δίδυμο αδελφό της -όσο αυτός λείπει κρυφά- για να γίνει δεκτή στην ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου του. Τα κάνει μαντάρα όμως όταν ερωτευτεί το συγκάτοικό της και το κορίτσι που κυνηγάει ο τελευταίος την ερωτεύεται.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Μικρή Βαβυλώνα
Babylon Sisters (2017)

22:00 στην ΕΡΤ3   
Imdb Αξιολόγηση 5,7/10 – 85 ψήφοι
► Δραματική κομεντί
Σκηνοθεσία: Gigi Roccati
Παίζουν: Lorenzo Acquaviva, Renato Carpentieri, Amber Dutta

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Καμλά και οι γονείς της μόλις μετακόμισαν σε ένα ετοιμόρροπο κτίριο στα περίχωρα της Τεργέστης μαζί με άλλες οικογένειες μεταναστών και έναν γκρινιάρη συνταξιούχο καθηγητή, αποφασισμένο να μην εγκαταλείψει το σπίτι του, όταν λαμβάνουν ειδοποίηση για έξωση. Ενώ οι άντρες αντιδρούν με θυμό στις απειλές του ιδιοκτήτη, οι γυναίκες προσπαθούν να συνεργαστούν και να σώσουν τις οικογένειές τους μέσα από γέλια, δάκρυα και παρεξηγήσεις.

Σε αυτή την δύσκολη κατάσταση, η μικρή Καμλά και ο καθηγητής Λεόνε θα γίνουν φίλοι παρά τη θέληση του πατέρα της, ενώ η μητέρα της η Σάντι σύντομα θα αποκαλύψει ένα ταλέντο της. Χορεύει σαν σταρ του Μπόλιγουντ. Χάρη σε μια φιλική κοινωνική λειτουργό, αποφασίζουν να φτιάξουν μια σχολή χορού. Η γειτονιά σύντομα θα μιλάει για τις Babylon Sisters.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Τζένη, Τζένη (1965)

22:50 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 7,3/10 – 1.083 ψήφοι
►►►► Κωμωδία
Πρόταση cityportal – Η θρυλική ελληνική ταινία που γυρίστηκε στις Σπέτσες, με πρωταγωνιστές τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον καταπληκτικό Διονύση Παπαγιαννόπουλο «Η μαγκούρα στη Βουλή», «Ψηφίστε Γκόρτσο, το παιδί του λαού», εξακολουθεί μισό αίωνα μετά να είναι αγαπητή αλλά και επίκαιρη. Το σενάριο της ταινίας είναι επηρεασμένο από τα πολιτικά γεγονότα εκείνης της εποχής – αλλεπάλληλες εκλογές, αποστασία κλπ – ρίχνοντας μια ενδιαφέρουσα ματιά στο πολιτικό κλίμα που επικρατούσε και στη δύναμη των κατά τόπους κομματαρχών. Έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Καρέζη στον κινηματογράφο. Προβλήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1966 και έκοψε 587. 323
Σκηνοθεσία: Ντίνου Δημόπουλου
Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στο νησί που εκτυλίσσεται η ιστορία, η φοιτήτρια Φιλολογίας Τζένη Σκούταρη, κόρη του τοπικού κομματάρχη Κοσμά Σκούταρη, χρησιμοποιεί συχνά την προσωπική βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Μίλτου Κασσανδρή, ο οποίος όμως ετοιμάζει για πολιτική καριέρα τον ανιψιό του Νίκο Μαντά και θέλει να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στις προσεχείς εκλογές. Ο Μαντάς είναι παιδικός φίλος της Τζένης Σκούταρη και έλειπε στο εξωτερικό για σπουδές. Υπάρχει φόβος να χάσει τις εκλογές από τον ανθυποψήφιό του Γκόρτσο, που τον υποστηρίζει φανατικά ο Σκούταρης, ο οποίος έχει τεράστια δύναμη να επηρεάζει την κοινή γνώμη στο νησί, όμως έχει και πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο Κασσανδρής το ανακαλύπτει και υποχρεώνει την Τζένη να παντρευτεί με λευκό γάμο τον ανιψιό του με αντάλλαγμα να ξελασπώσει οικονομικά τον πατέρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει και να πετύχει την εκλογή του Μαντά.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Κυνηγώντας το Όνειρο
Friday Night Lights (2004)

23:00 στην Μακεδονία   
Imdb Αξιολόγηση 7,2/10 – 59.408 ψήφοι
►►►► Δράσης
Σκηνοθεσία: Peter Berg
Παίζουν: Billy Bob Thornton, Garrett Hedlund, Derek Luke, Jay Hernandez, Lucas Black, Tim McGraw

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η ταινία διαπραγματεύεται μια ομάδα νεαρών, των Permian High Partners, της πιο επιτυχημένης ποδοσφαιρικής ομάδας του Τέξας όλων των εποχών, κατά τη διάρκεια της σεζόν του 88. Για τους νέους αθλητές της ομάδας αυτής, κάθε αγώνας είναι μια ευκαιρία να ξεπεράσουν τα όρια της πόλης τους και να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους για δόξα, τη χρονιά της ενηλικίωσης τους.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Cosmic Candy (2019)

00:00 στην ΕΡΤ2   
Imdb Αξιολόγηση 5,9/10 – 140 ψήφοι
► Κομεντί Φαντασίας
cityportal Η ταινία απέσπασε διακρίσεις στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης (βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και βραβείο του ελληνικού τμήματος του Women in Film & Television), καθώς και στα Βραβεία ΙΡΙΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Κιν/φου (βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη και βραβείο ειδικών εφέ).
Σκηνοθεσία: Ρηνιώ Δραγασάκη
Παίζουν: Μαρία Κίτσου, Μάγια Πιπερά, Κίμωνας Κουρής, Δημήτρης Λάλος, Δημήτρης Δρόσος, Φώτης Θωμαϊδης, Εύη Δοβέλου, Elena Mirtchofska, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Άννα, μια μοναχική και ιδιόρρυθμη ταμίας σουπερμάρκετ αναγκάζεται να πάρει υπό την προστασία της το δεκάχρονο κορίτσι του διπλανού διαμερίσματος, ύστερα από την μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα του. Την ίδια στιγμή διαπραγματεύεται την πιθανή της απόλυση και ένα ρομαντικό ειδύλλιο για πρώτη φορά στη ζωή της.
Και όλα αυτά υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας Cosmic Candy, της καραμέλας που σκάει στο στόμα.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Ραντεβού στα Κλεφτά
Man Up (2015)

00:45 στον Ant1   
Imdb Αξιολόγηση 6,8/10 – 48.808 ψήφοι
►►► Αισθηματική κομεντί
Σκηνοθεσία: Ben Palmer
Παίζουν: Lake Bell, Rory Kinnear, Ken Stott, Harriet Walter

ΥΠΟΘΕΣΗ: Γνωρίστε τη Nancy: 34 σινγκλ και απογοητευμένη από τις συνεχείς προσπάθεις των φίλων της να τη ζευγαρώσουν. Μετά από μια σειρά αποτυχημένων ραντεβού η Nancy αποφασίζει πως ίσως είναι γραφτό της να μείνει μόνη της. Ωσπου γνωρίζει τον Jack. Ο Jack έχει κλείσει ένα ραντεβού στα τυφλά και νομίζει πως η Nancy είναι το ραντεβού του. Εκείνη καταλαβαίνει το λάθος του αλλά δεν τον διορθώνει από μια παρόρμηση της στιγμής. Και είναι αυτή η απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της. Για πάντα…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


X-Men 2
X-Men United (2003)

01:00 στο Star   
Imdb Αξιολόγηση 7,4/10 – 514.527 ψήφοι
►►►► Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας
Πρόταση cityportal  Κανείς απο τους φίλους των Χ-men δεν πρέπει να το χάσει. Ήταν η 6η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες και η 9η παγκοσμίως για το 2003. Τώρα αν δεν είστε φίλοι της Επιστημονικής φαντασίας, αυτή η ταινία είναι ίσως μια από τις πιο κατάλληλες για να ξεκινήσετε να βλέπετε. 
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ
Παίζουν: Χιού Τζάκμαν, Χάλι Μπέρι, Ίαν ΜακΚέλεν, Φάμκε Γιάνσεν, Άννα Πάκουϊν, Μπράιαν Κοξ, Άλαν Κάμινγκ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που οι X-Men νίκησαν τον Magneto και τον φυλάκισαν σε ένα φαινομενικά απόρθητο πλαστικό θάλαμο. Μια μέρα, ένας μεταλλάγμένος με το όνομα Nightcrawler διεισδύει στον Λευκό Οίκο και επιχειρεί να δολοφονήσει τον Πρόεδρο! Η κίνηση αυτή πυροδοτεί αλυσιδωτές αντιδράσεις, αναγκάζοντας την κυβέρνηση να λάβει νέα μέτρα κατά των μεταλλαγμένων.

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Λόγκαν προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν του ένας επιστήμονας, ο Γουίλιαμ Στράικερ, ανακαλύπτει τη μυστική σχολή του καθηγητή Χ και του επιτίθεται με τις δυνάμεις του. Αντιμέτωποι με αυτή τη νέα απειλή, οι μεταλλαγμένοι σχηματίζουν μια παράξενη συμμαχία με τον Magneto για να σταματήσουν τη φονική πορεία του Στράικερ και να σώσουν τον καθηγητή X……(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Cowboys and Aliens (2011)

01:15 στο Open   
Imdb Αξιολόγηση 6,0/10 – 205.651 ψήφοι
►► Περιπέτεια
Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Παίζουν: Ντάνιελ Κρεγκ, Χάρισον Φορντ, Ολίβια Γουάιλντ, Σαμ Ρόκγουελ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Νέο Μεξικό, 1875. Ενας ξένος με απώλεια μνήμης βρίσκεται ξαφνικά στη σκληρή, έρημη πόλη της Άφεσης. Το μόνο στοιχείο αναφορικά με το παρελθόν του είναι ένα μυστηριώδες περικάρπιο που φορά. Αυτό που ανακαλύπτει άμεσα είναι πως πρόκειται για μια πόλη που ζει μέσα στο φόβο και πως, οι κάτοικοι της Άφεσης δεν υποδέχονται με χαρά τους ξένους και πως κανείς δεν κουνιέται στους δρόμους της αν δεν το διατάξει ο σκληροτράχηλος Συνταγματάρχης Ντόλαρχαϊντ.

Αλλά η απομονωμένη αυτή πόλη πρόκειται να αντιμετωπίσει μια ασύλληπτη απειλή καθώς, δέχεται την επίθεση εισβολέων από τον ουρανό, με αγνώστου προέλευσης τέρατα να απειλούν τους κατοίκους και όλα όσα μια ζωή γνωρίζουν οι κάτοικοι. Τώρα, ο ξένος που απέρριψαν είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας τους……(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)

 


Ο Γητευτής των Αλόγων
The Horse Whisperer (1998)

01:30 στον Alpha   
Imdb Αξιολόγηση 6,6/10 – 38.006 ψήφοι
►►► Δράμα
Πρόταση cityportal Υποψήφια για Όσκαρ® μουσικής και για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, ο «Γητευτής των Αλόγων» μιλά κατ ευθείαν στα αισθήματα μέσα από το καλοδουλεμένο σενάριο, τα απέραντα κάδρα των φυσικών τοπίων και τις εξαιρετικές ερμηνείες που του χάρισαν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των θεατών
Σκηνοθεσία
: Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Παίζουν: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας, Σαμ Νιλ, Ντάιαν Γουίστ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Κούπερ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Έπειτα από ένα τρομακτικό ατύχημα με τη φίλη της και τα δύο άλογά τους, η ζωή της Γκρέις ανατρέπεται, τόσο για την ίδια, όσο και για το αγαπημένο της άλογο, τον Πίλγκριμ. Πιστεύοντας ότι η θεραπεία του Πίλγκριμ θα βελτιώσει και την κατάσταση της κόρης της, η Άννι, μια δυναμική και εργασιομανής δημοσιογράφος αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός θεραπευτή αλόγων. Έπειτα από μια απεγνωσμένη αναζήτηση, η Άννι καταφέρνει τελικά να βρει τον Τομ Μπούκερ, έναν «γητευτή αλόγων» στην περιοχή της Μοντάνα.

Σύντομα, θα μεταβούν στο ράντσο του, όπου εκεί ζει ο Τομ με την οικογένειά του, για να ξεκινήσει η διαδικασία της θεραπείας. Κανείς, όμως, δεν γνωρίζει ως εκείνη τη στιγμή, ότι θα ξεκινήσει και ένα αδιέξοδο ειδύλλιο που θα φέρει όλους αντιμέτωπους με τις πιο ανομολόγητες επιθυμίες τους…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Δύσκολα Δεκαεπτά
The Edge of Seventeen (2016)

01:50 στο Mega   
Imdb Αξιολόγηση 7,3/10 – 105.883 ψήφοι
►►►► Αισθηματική κομεντί
Πρόταση cityportal Η πρωταγωνίστρια (Χέιλι Στάινφελντ) ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 14 ετών, στην ταινία “TrueGrit” των αδερφών Κοέν και μάλιστα προτάθηκε για Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου. Για την ερμηνεία της σε αυτή την ταινία προτάθηκε στις Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ.
Σκηνοθεσία: Κέλι Φρέμον
Παίζουν: Χέιλι Στάινφελντ, Χάλεϊ Λου Ρίτσαρντσον, Γούντι Χάρελσον, Κίρα Σέντγουικ, Μπλέικ Τζένερ

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ναντίν (Χέιλι Στάινφελντ) και η Κρίστα (Χάλεϊ Λου Ρίτσαρντσον) είναι αχώριστες φίλες, που προσπαθούν να «εξερευνήσουν» το Γυμνάσιο και την εφηβεία μαζί…μέχρι που η Ναντίν ανακαλύπτει ότι ο μεγαλύτερος αδερφός της και η κολλητή της βγαίνουν κρυφά πίσω απότην πλάτη της. Σύντομα τα δύο κορίτσια συνειδητοποιούν ότι μόλις μια λεπτή γραμμή χωρίζει τις καλύτερες φίλες από τους χειρότερους εχθρούς.…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


Οι Τρεις Σωματοφύλακες
The Three Musketeers (2011)

03:30 στο Open   
Imdb Αξιολόγηση 5,7/10 – 101.651 ψήφοι
► Περιπέτεια εποχής
Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον
Παίζουν: Μάθιου ΜακΦέντιεν, Μίλα Γιόβοβιτς, Ορλάντο Μπλουμ, Κρίστοφ Βαλτς, Λόγκαν Λέρμαν, Μαντς Μίκελσεν, Λουκ Έβανς, Ρέι Στίβενσον

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο νεαρός και παράτολμος Ντ΄ Αρτανιάν ενώνει τις δυνάμεις του με τους τρεις βετεράνους σωματοφύλακες, Άθω, Πόρθο, Άραμι. Μαζί βάζουν σκοπό να σταματήσουν τις βλέψεις του μοχθηρού καρδινάλιου Ρισελιέ για το θρόνο της Γαλλίας και να τον εμποδίσουν να βυθίσει την Ευρώπη στον πόλεμο. Ο σκηνοθέτης Πολ Άντερσον (“Resident Evil”) χρησιμοποιεί το 3D σύστημα κάμερας, που επινόησε και χρησιμοποίησε για το “Avatar” ο Τζέιμς Κάμερον, για να παρουσιάσει σε μια μοναδική 3D εκδοχή, με σφιχτή πλοκή και καταιγιστική δράση, τις περιπέτειες των θρυλικών ηρώων του Αλέξανδρου Δουμά…(πίσω στο πρόγραμμα ταινιών)


*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους IMDb

►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
► από 5 έως 5,9 μέτρια
(x) κάτω από 4,9 μάλλον χάσιμο χρόνου
(…) χωρίς βαθμολογία / για ταινίες με λιγότερες απο 100 ψήφους

Exit mobile version