{ Life }

24 ταινίες που παίζουν σήμερα Σάββατο στην τηλεόραση

Saturday movies on tv 28/11/2020


Κατηγορίες: Ταινίες σήμερα στην τηλεόραση

24 ταινίες που παίζουν σήμερα Σάββατο στην τηλεόραση
ΔωρεάνSaturday movies on tv 28/11/2020 - Πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις σημερινές ταινίες (ώρες προβολής, κανάλι, υπόθεση, σχόλια, βαθμολογία) προτάσεις

Για σήμερα Σάββατο 28 Νοεμβρίου τα κανάλια στη TV έχουν προγραμματίσει ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ (24) ταινίες.    Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε να προσέξετε τις ταινίες που βάλαμε  σε πορτοκαλί πλαίσιο - διαβάστε τα σχόλια του cityportal. Πέρα από αυτές το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για ΟΛΕΣ τις ταινίες της ημέρας 

Οι ταινίες στην τηλεόραση

Εδώ μπορείτε να βλεπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το  ► Ταινίες στην τηλεόραση οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Saturday movies: 24 ταινίες 

11:45 (-) Φρέντυ, ο βατραχόφατσας (2011) ΕΡΤ2 
14:00 ► Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τη Ζέστη (1972) Mega 
14:00 (nr) Για Μία Τρύπια Δραχμή (1968) ΕΡΤ2 
14:30 ►► Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (2017) ΣΚΑΪ 
16:30 ►►►► Τζένη, Τζένη (1965) Ant1 
17:40 ►►►► Το Μυστικό της Άνταλαϊν (2015) Star 
20:00 ►►►► Κάτι να Καίει (1964) Alpha 
21:00 ►►►►► Βαϊάνα (2016) Star 
21:00 ► Ο Παράς και ο Φουκαράς (1964) Ant1  
22:30 ►►►►► Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (2016) Alpha 
22:30 ►► Άντρας για σπίτι (2013) ΕΡΤ3 
23:00 ► Αρκετά! (2002)  Ant1 
23:00 ►►►►► Κάποτε στην Ανατολία (2011) Βουλή 
23:00 ►►►► Karate Kid (1984) Μακεδονία 
23:15 ►►►►► Λούφα και Παραλλαγή (1984) Star 
23:15 (nr) Η Πόλη των θαυμάτων (2016) ΕΡΤ2 
00:00 ► Ξανθιές Γκόμενοι (2005) Mega 
00:30 ► Ένοχη Σιωπή (1998) ΣΚΑΪ 
01:30 ► Τι 30... Τι 40... Τι 50... (1972) Ant1 
01:45 ► Aloha (2015) Open 
02:10 ►► Ο Κατεργάρης (1971) Mega 
02:30 ►►► Hardcore Henry (2015) ΣΚΑΪ 
03:3►►► Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966) Open 
04:30 ►► Lego Dc Comics: Κοσμική απειλή (2016) Star 
 
*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους  IMDb
►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
► από 5 έως 5,9 μέτρια
(-) κάτω απο 4,9 χάσιμο χρόνου
(nr) χωρίς βαθμολογία / για ταινίες με λιγότερες απο 100 ψήφους

Αναλυτικά όλες οι  σημερινές Ταινίες - πρωταγωνιστές - υπόθεση 

11:45 (-) Φρέντυ, ο βατραχόφατσας (2011) ΕΡΤ2 Animation (Αξιολόγηση 4,9/10 - 495 ψήφοι) Σενάριο-Σκηνοθεσία: Πίτερ Ντοντ Υπόθεση: H ταινία πραγματεύεται το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού σε κάποιες μορφές του και τις σχέσεις των παιδιών σχολικής ηλικίας. Το μόνο που θέλει ο δεκάχρονος Βίκτορ είναι να περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του μαζί με τους φίλους του και το σκύλο του, το Λουκάνικο, χαλαρώνοντας στο δεντρόσπιτο. Σε κάθε του βήμα δέχεται προκλήσεις και προσβολές από τον Φρέντι, έναν νταή που ενοχλεί συνεχώς τον Βίκτορα και όλα τα παιδιά της περιοχής. Κάποια στιγμή, ο Βίκτορ τρώει και μια μπουνιά και τότε αρχίζει να σκέπτεται τρόπους για να απαλλαγούν από τον Φρέντι. Όταν φτάνει ένα τσίρκο στην πόλη τους, ο Βίκτορ βρίσκει τη χρυσή ευκαιρία όχι μόνο να δώσει παράσταση στην πόλη του, πάντα μαζί με τον σκύλο του, αλλά και να διώξει μια και καλή τον Φρέντι από την περιοχή.

14:00 ► Ο Άνθρωπος που Γύρισε από τη Ζέστη (1972) Mega Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,2/10 - 383 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Πάνου, Γιώργος Μούτσιος, Έλια Καλλιγεράκη, Μίτση Κωνσταντάρα, Λαυρέντης Διανέλλος, Πάνος Τουλιάτος Υπόθεση: Είκοσι χρόνια λείπει ο Λουκάς στα βάθη της Αφρικής. Είκοσι σκληρά χρόνια νοσταλγίας και αναμονής. Όταν έφυγε, άφησε τη γυναίκα του μ ένα μωρό στην αγκαλιά κι άλλο ένα στην κοιλιά. Στο διάστημα της απουσίας του, με τη σκληρή δουλειά στη μαύρη ήπειρο, δεν του δόθηκε ούτε μια φορά η ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για να δει τους δικούς του. Τώρα γυρίζει και είναι πια πλούσιος. Στην Αθήνα, όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως τα περιμένει. Τα είκοσι χρόνια χωρισμού με τη γυναίκα του, έχουν αλλάξει πολλά. Η ίδια μοιάζει μ  ένα αδιαπέραστο τείχος πάγου, που δεν εννοεί να λιώσει. Αλλά και τα παιδιά του είναι δυο ξένοι άνθρωποι, που δεν υποδέχονται τον ξενιτεμένο πατέρα τους με φιλιά και αγκαλιές, αλλά μ ένα παγερό “χαίρω πολύ”. Σιγά-σιγά, ο Λουκάς ανακαλύπτει ότι είναι ένας ξένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο πιο δικός του άνθρωπος είναι ο μαύρος υπηρέτης του, που έχει δεθεί μαζί του στα είκοσι σκληρά χρόνια της ξενιτιάς... Διασκευή της ομώνυμης θεατρικής κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου.

14:00 (nr) Για Μία Τρύπια Δραχμή (1968) ΕΡΤ2 Κωμωδία (Αξιολόγηση 4,8/10 - 14 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κώστας Ανδρίτσος Παίζουν: Σταύρος Παράβας, Μίμης Φωτόπουλος, Κώστας Ρηγόπουλος, Κατερίνα Γιουλάκη, Κλεό Σκουλούδη, Μάκης Δεμίρης, Ματίνα Καρρά, Νάσος Κεδράκας, Θάνος Παπαδόπουλος, Αλέκος Ζαρταλούδης, Νίκος Τσουκαλάς, Γιάννης Μπουρνέλης, Παμφίλη Σαντοριναίου, Στάθης Χατζηπαυλής, Δημήτρης Κούκης, Βίκυ Παππά, Σωκράτης Κορρές, Νίκος Σπυριδωνάκος, Θόδωρος Κεφαλόπουλος Υπόθεση: Ο κύριος Αλέκος, ένας αρκετά πλούσιος μετανάστης στην Αυστραλία, επιστρέφει ξαφνικά και δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στον ανιψιό του Παντελή, τον οποίο θεωρεί προκομμένο νέο και συνεπή οικογενειάρχη. Ο Παντελής κορόιδευε τον θείο του για πολλά χρόνια, λέγοντάς του ότι είναι παντρεμένος και με παιδί. Και τώρα τι γίνεται; Καθώς η κληρονομιά του θείου δεν είναι αμελητέα, ο πονηρός ανιψιός σκαρφίζεται το αδιανόητο. Ντύνει γυναίκα τον φίλο του Σταύρο, που είναι υπάλληλος σε μια κινηματογραφική αίθουσα, τον παρουσιάζει ως τη σύζυγό του και μύρια ευτράπελα ακολουθούν.
 
14:30 ►► Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (2017) ΣΚΑΪ Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,0/10 - 53.804 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Σον Άντερς Πρωταγωνιστούν: Γουιλ Φέρελ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Μελ Γκίμπσον, κ.ά. Υπόθεση: Για χάρη των παιδιών τους, ο Ντάστι (ο βιολογικός μπαμπάς) και ο Μπραντ (ο θετός μπαμπάς) έχουν καταφέρει να συνυπάρχουν αρμονικά. Όλα αυτά, μέχρι που ο τσαμπουκάς μπαμπάς του Ντάστι και ο αφελής πατέρας του Μπραντ καταφθάνουν στην πόλη και φέρνουν το απόλυτο χάος στην οικογένεια. Καθώς οι παλιές αντιπαλότητες δημιουργούν νέα προβλήματα, η σύμπραξη των Ντάστι και Μπραντ θα μπει στην τελική δοκιμασία σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία η οποία δίνει νέο νόημα στον όρο «μεικτή οικογένεια».
 
16:30 ►►►► Τζένη, Τζένη (1965) Ant1 Κωμωδία (Αξιολόγηση 7,3/10 - 1.083 ψήφοι)  Γιατι να δω την ταινία: - Γιατί ειναι ίσως η καλύτερη της Τζένης Καρέζη αλλά και γιατι υπάρχει μια εξαιρετική σατιρα της πολιτικής που δυστυχώς ισχύει μέχρι και σήμερα.  Έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Καρέζη στον κινηματογράφο. Η θρυλική ελληνική ταινία Τζένη, Τζένη, γυρίστηκε στις Σπέτσες, με πρωταγωνιστές τους Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον καταπληκτικό Διονύση Παπαγιαννόπουλο «Η μαγκούρα στη Βουλή», «Ψηφίστε Γκόρτσο, το παιδί του λαού», εξακολουθεί μισό αίωνα μετά να είναι αγαπητή αλλά και επίκαιρη Το σενάριο της ταινίας είναι επηρεασμένο από τα πολιτικά γεγονότα εκείνης της εποχής - αλλεπάλληλες εκλογές, αποστασία κλπ - ρίχνοντας μια ενδιαφέρουσα ματιά στο πολιτικό κλίμα που επικρατούσε και στη δύναμη των κατά τόπους κομματαρχών.. Προβλήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1966 και έκοψε 587. 323 Σκηνοθεσία: Ντίνου Δημόπουλου Ηθοποιοί: Τζένη Καρέζη, Ανδρέα Μπάρκουλη, Λάμπρο Κωνσταντάρα. Υπόθεση: Στο νησί που εκτυλίσσεται η ιστορία, η φοιτήτρια Φιλολογίας Τζένη Σκούταρη, κόρη του τοπικού κομματάρχη Κοσμά Σκούταρη, χρησιμοποιεί συχνά την προσωπική βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Μίλτου Κασσανδρή, ο οποίος όμως ετοιμάζει για πολιτική καριέρα τον ανιψιό του Νίκο Μαντά και θέλει να τον κατεβάσει υποψήφιο βουλευτή στις προσεχείς εκλογές. Ο Μαντάς είναι παιδικός φίλος της Τζένης Σκούταρη και έλειπε στο εξωτερικό για σπουδές. Υπάρχει φόβος να χάσει τις εκλογές από τον ανθυποψήφιό του Γκόρτσο, που τον υποστηρίζει φανατικά ο Σκούταρης, ο οποίος έχει τεράστια δύναμη να επηρεάζει την κοινή γνώμη στο νησί, όμως έχει και πολλά οικονομικά προβλήματα. Ο Κασσανδρής το ανακαλύπτει και υποχρεώνει την Τζένη να παντρευτεί με λευκό γάμο τον ανιψιό του με αντάλλαγμα να ξελασπώσει οικονομικά τον πατέρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει και να πετύχει την εκλογή του Μαντά.
 
17:40 ►►►► Το Μυστικό της Άνταλαϊν (2015) Star Ρομαντικό δράμα (Αξιολόγηση 7,2/10 - 152.569 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Λι Τόλαντ Κρέιγκερ Παίζουν: Μπλέικ Λάιβλι, Μάικλ Χιούσμαν, Χάρισον Φορντ, Έλεν Μπέρστιν, Κάθι Μπέικερ Υπόθεση: Η Ανταλάιν Μπόουμαν είναι 27 χρονών…  εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες! Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή. Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της. Η μόνη, που το γνωρίζει, είναι η, πλέον, ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ. Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς, αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου με  τους γονείς του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση, που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα…
 
20:00 ►►►► Κάτι να Καίει (1964) Alpha Μιούζικαλ (Αξιολόγηση 6,7/10 - 505 ψήφοι) Γιατι να δω την ταινία:  Γιατί είναι ίσως το καλύτερο μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη τα Τέμπη και την Αθήνα και παράλληλα αποτελεί και την μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του. Επιπλέον, είναι η πρώτη ελληνική έγχρωμη ταινία μεγάλου μήκους που γυρίστηκε με το σύστημα Σινεμασκόπ.[ Στη ταινία πρωτοεμφανίζεται στον κινηματογράφο η Έλενα Ναθαναήλ σε ηλικία μόλις 16 ετών, ενώ ακούγεται και το περίφημο «Φσσστ Μπόινγκ» από τον Κώστα Βουτσά. Με το μιούζικαλ αυτό, η Ρένα Βλαχοπούλου έγινε τόσο δημοφιλής, που οι ταινίες της επί πολλά χρόνια συναγωνίζονταν σε εμπορικότητα εκείνες της Ζωής Λάσκαρη και της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Στη ταινία παίζει μπουζούκι και τραγουδά ο Γιώργος Ζαμπέτας. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρθα Καραγιάννη, Χλόη Λιάσκου, Έλενα Ναθαναήλ, Χρήστος Νέγκας, Κώστας Βουτσάς Υπόθεση: Πέντε νεαροί από τη Θεσσαλονίκη, μεταξύ των οποίων ο Κλεάρχος και ο Φάνης, έχουν δημιουργήσει ένα μουσικό συγκρότημα και ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα κατακτήσουν το μεγάλο κοινό. Στο μουσικό συγκρότημα επιδιώκει να συμπεριληφθεί και η Ρένα, αλλά η συντροφιά δεν τη δέχεται. Η Ρένα γνωρίζεται με τον Ντίνο, που έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη συνοδεύοντας την Τζένη, κόρη του διευθυντή της εταιρείας στην οποία εργάζεται. Στην προσπάθειά του να γοητεύσει τη Ρένα, ο Ντίνος της υπόσχεται καλλιτεχνική βοήθεια. Στη Θεσσαλονίκη καταφθάνει και η Σοφία μαζί με την αδελφή της, Πόπη. Σκοπός του ταξιδιού της είναι να βρει τον Ντίνο και να τον παντρευτεί, προκειμένου να κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία ενός θείου του από την Αμερική. Ο Ντίνος όμως δε θέλει αυτό το γάμο. Στο μεταξύ ο Κλέαρχος γνωρίζεται με την Πόπη, ο Φάνης με την Τζένη και σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μπερδέματα.
 
21:00 ►►►►► Βαϊάνα (2016) Star Animation (7,6/10 - 245.931 ψήφοι)  Γιατι να δω την ταινία: Γιατί ειναι Disney! Και αυτή τη φορά ΄μας ταξιδεύει στην εξωτική Πολυνησία μέσα από τους μύθους και τους θρύλους ενός από τους πιο αρχαίους και σημαντικούς πολιτισμούς του Ειρηνικού ωκεανού. Υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και βραβείο BAFTA ως καλύτερη ταινία κινουμένου σχεδίου της χρονιάς, αλλά επιμέρους και καλύτερης μουσικής ή τραγουδιού. Η τεράστια εμπορική επιτυχία της (πάνω από 600 εκατομμύρια διεθνώς) την καθιστά μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.Σκηνοθεσία: Ρον Κλέμεντς, Τζον Μάσκερ Φωνές μεταγλώττισης: Μαρίνα Σάττι, Μιχάλης Κουϊνέλης, Ζωή Μουρλά, Βίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Πακσόγλου, Βάσια Ζαχαροπούλου, Χρήστος Συριώτης, Χαρά Ζησιμάτου, Στέλιος Ψαρουδάκης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, κ.α.  (Φωνές αγγλικής έκδοσης: Αουλιί Κραβάλιο, Ντουέιν Τζόνσον, Ρέιτσελ Χάουζ, Τεμουέρα Μόρισον, Ζιμόν Κλεμέντ, Νικόλ Σέρζινγκερ, Άλαν Τούντικ, κ.α.) Υπόθεση: Η Βαϊάνα, η αποφασιστική και πεισματάρα κόρη του αρχηγού μιας κοινότητας στην εξωτική Πολυνησία, επιλέγεται από τον ίδιο τον Ωκεανό για να ολοκληρώσει μια αρχαία αποστολή: να επιστρέψει ένα ιερό κειμήλιο στη θεά, στην οποία ανήκει. Όταν μια καταστροφική επιδημία αρχίζει να απειλεί τη βιωσιμότητα του νησιού της, στο θρόνο του οποίου προορίζεται να καθίσει, η Βαϊάνα θα πάρει την τολμηρή απόφαση να αναζητήσει τον Μάουι, έναν θρυλικό ημίθεο, ώστε με τη βοήθειά του να επιστρέψει την ιερή καρδιά της θεάς Τε Φίτι στη θέση της και να πετύχει έτσι τη σωτηρία του λαού της. Τα εμπόδια όμως που υψώνονται μπροστά της φαίνονται απροσπέλαστα και χρειάζεται κάτι παραπάνω από θέληση για να τα προσπεράσει...
 
21:00 ► Ο Παράς και ο Φουκαράς (1964) Ant1  Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,8/10 - 102 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Μάρθα Καραγιάννη, Βασίλης Αυλωνίτης, Μάρθα Βούρτση, Γιάννης Βογιατζής, Νίκος Φέρμας, Μπέτυ Μοσχονά, Έφη Οικονόμου, Τζόλυ Γαρμπή, Πυθαγόρας, Άλκης Γιαννακάς Υπόθεση: Ο Κοσμάς μαθαίνει ότι η μητέρα του χρειάζεται να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση. Ζητάει τη βοήθεια ενός συγγενή του για να καλύψει τα έξοδα. Ο ίδιος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα, αφού προσπαθεί να μαζέψει χρήματα για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο συγγενής του δέχεται να πληρώσει, αλλά ζητάει ως αντάλλαγμα από τον Κοσμά να παντρευτεί εικονικά την Ισπανίδα τραγουδίστρια του καμπαρέ που διευθύνει, προκειμένου αυτή να μείνει νόμιμα στην Ελλάδα. Ο γάμος γίνεται κοσμικό γεγονός και δημοσιοποιείται, δημιουργώντας στον Κοσμά πολλά προβλήματα και παρεξηγήσεις με την αρραβωνιαστικιά του. Τελικά, μια σειρά από ευτυχείς συγκυρίες θα ακυρώσουν τον ψεύτικο γάμο, την εγχείρηση της μητέρας του και θα αφήσουν στον Κοσμά τα απαραίτητα χρήματα για να παντρευτεί και να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο, με μεγαλύτερη οικονομική άνεση. Το σενάριο της ταινίας είναι κινηματογραφική διασκευή της θεατρικής κωμωδίας των Αλέκου Σακελλάριου και Χρήστου Γιαννακόπουλου «Τα φώτα του Φώτη» και ριμέικ της παλαιότερης ταινίας του Αλέκου Σακελλάριου «Σάντα Τσικίτα».
 
22:30 ►►►►► Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος (2016) Alpha Επιστημονικής Φαντασίας (Αξιολόγηση 7,8/10 - 635.920 ψήφοι)  Γιατι να δω την ταινία: Πρώτα απ όλα γιατί ανήκεις στη γενιά που μεγάλωσε με τα video game και όταν ακούς Μαρβελ ξέρεις οτι δεν είναι μαρκα μαρμελάδας! Είναι το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών Captain America στο κινηματογραφικό σύμπαν της Μαρβελ και οι φαν των σουπερ ηρώων αναγνωρίζουν αυτό το σίκουελ του Captain America: The Winter Soldier (2014) ότι είναι το καλύτερο κατι που φαίνεται και από την τεράστια εισπρακτική επιτυχία που έκανε καθιστώντας το «Captain America: Civil War» την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία του 2016, αλλά και την 12η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών έως σήμερα!  ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι σινεφίλ μακριά! Σκηνοθεσία: Άντονι Ρούσο, Τζο Ρούσο Ηθοποιοί: Κρις Έβανς, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Σκάρλετ Γιόχανσον, Σεμπάστιαν Σταν, Άντονι ΜακΚι, Ντον Τσιντλ, Τζέρεμυ Ρένερ, Τσάντγουικ Μπόσμαν, Πολ Μπέτανι, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Πολ Ραντ, Έμιλυ Βαν Καμπ, Τομ Χόλαντ, Φρανκ Γκρίλο, Γουίλιαμ Χαρτ, Ντάνιελ Μπρελ Υπόθεση: Η διαμάχη που αναπτύσσεται μεταξύ του Captain America και του Tony Stark έχει ως αποτέλεσμα την προσωρινή διάσπαση των Εκδικητών. Τι είναι αυτό όμως που κάνει τον Captain America να έρθει σε σύγκρουση με τους Εκδικητές, προκαλώντας εμφύλιο πόλεμο στους κόλπους των άλλοτε ενωμένων σαν γροθιά υπερηρώων; Ένα χρόνο μετά τα γεγονότα με τον Ultron, o Στιβ Ρότζερς (Captain America) και οι υπόλοιποι Εκδικητές προσπαθούν να ξαναβρούν τις ισορροπίες τους. Η απόπειρα κλοπής, όμως, ενός βιολογικού όπλου στο Λάγος της Νιγηρίας θα προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό, αλλά και την αυτόματη επέμβαση των Εκδικητών με παράπλευρες απώλειες και ολέθρια αποτελέσματα. Η ανάγκη πλέον για τη σύσταση μιας επίλεκτης ομάδας με κυβερνητικό χαρακτήρα, η οποία θα ελέγχει τους υπερήρωες, είναι επιτακτική. Όμως, αυτός ο «από πάνω» έλεγχος θα σταθεί ταυτόχρονα και αιτία διχασμού ανάμεσά τους, αφού η υποχρέωση να λογοδοτούν για τη δράση τους, δεν τους βρίσκει όλους σύμφωνους. Η πόλωση ανάμεσα στον Captain America και τον Iron Man δεν αργεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, οδηγώντας σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Η κατάσταση όμως γίνεται ακόμα πιο εκρηκτική, όταν στον ορίζοντα κάνει την απειλητική του εμφάνιση ο απόλυτος εχθρός.

22:30 ►► Άντρας για σπίτι (2013) ΕΡΤ3 Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,0/10 - 116 ψήφοι) 
Σκηνοθεσία: Laurent Dussaux Παίζουν: Antoine Duléry, Gwendoline Hamon, Sophie-Charlotte Husson Υπόθεση: Ο Μαξίμ έχει περάσει τα 40. Άνεργος εδώ και κάποια χρόνια, έχει παραμελήσει τον εαυτό του και μένει στης αδερφής του. Η Κλερ, δυναμική και έξυπνη, είναι χωρισμένη και μεγαλώνει μόνη τον 9χρονο γιο της Ζερεμί. Διευθύνει μια εταιρεία ευρέσεως προσωπικού. Ενώ προσπαθεί να πείσει τον Μαξίμ ότι δεν μπορεί να τον βοηθήσει να βρει δουλειά, δέχεται ένα τηλεφώνημα: η νταντά του γιου της δεν μπορεί να τον προσέχει απόψε. Είναι ήδη 19:30. Η Κλερ έμεινε ξεκρέμαστη και πρέπει να πάει σε μια σημαντική εκδήλωση. Βλέπει τον Μαξίμ να παίζει νευρικά με την άκρη του φθαρμένου του κασκόλ. Ακούει τον εαυτό της να του προτείνει πλήρη απασχόληση αορίστου χρόνου, αλλά με καλό μισθό: «ΝΤΑΝΤΑ»!
 
23:00 ► Αρκετά! (2002)  Ant1 Θρίλερ (Αξιολόγηση 5,8/10 - 39.333 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Μάικλ Άπτεντ Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Μπίλι Κάμπελ, Τζούλιετ Λιούις. Υπόθεση: Μια γυναίκα εγκαταλείπει τον άπιστο και βίαιο σύζυγό της και αρχίζει μαθήματα αυτοάμυνας για να τον εκδικηθεί.  
 
23:00 ►►►►► Κάποτε στην Ανατολία (2011) Βουλή Δράμα (Αξιολόγηση 7,9/10 - 39.166 ψήφοι)  Γιατι να δω την ταινία:  Γιατί ο κινηματογράφος πάνω από όλα είναι εικόνες. Αν ανήκεις στη κατηγορία των σινεφίλ που αναζητούν υψηλού επιπέδου κινηματογράφο θα μαγευτείς. Τα έξοχα, υποβλητικά νυχτερινά μονοπλάνα-σεκάνς, με μοναδικό φωτισμό τους αναμμένους φάρους των αυτοκινήτων μέσα σε ανοίκεια, ερημικά τοπία, είναι μοναδικά. Ακόμα, η νυχτερινή επίσκεψη-φιλοξενία της ομάδας στο σπίτι του δημάρχου -σκηνή κρεμασμένη ανάμεσα στο όνειρο και στην  πραγματικότητα- απογειώνει  την ταινία στο υψίπεδο ενός  οράματος. Ίσως το αριστούργημα του Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν, βραβευμένο με το Μεγάλο Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής στις Κάννες.Σκηνοθεσία: Νουρί Μπιλγκέ Τζεϊλάν  Παίζουν: Τανέρ Μπιρσέλ, Μουχάμεντ Ουζουνέρ, Γιλμάζ Ερντογάν Υπόθεση: Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της ανατολικής Τουρκίας μία ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να βρει το πτώμα ενός ανθρώπου που δολοφονήθηκε: Ο εισαγγελέας, ο αστυνομικός, ο γιατρός, ο δήμαρχος, δύο χωροφύλακες και οι δύο βασικοί ύποπτοι για τον φόνο. Ο ένας  από τους υπόπτους οδηγεί την ομάδα σε μία ερημική τοποθεσία, αναζητώντας μέσα στη νύχτα το θαμμένο πτώμα του θύματος. Μόνο που όσο δεν μπορεί να θυμηθεί το ακριβές σημείο, η έρευνα δεν αποδίδει, και η  ένταση κλιμακώνεται. Ο καθένας από αυτούς τους ήρωες μοιάζει να κουβαλά το δικό του βαρύ κι ασήκωτο σταυρό και να βασανίζεται από προσωπικούς δαίμονες. Αυτό το νυχτερινό road-movie αναζήτησης του νεκρού στην ενδοχώρα της Ανατολίας, μοιάζει με ένα «ταξίδι στα βάθη της νύχτας», κατευθείαν στην «καρδιά του σκοταδιού» της ανθρώπινης ύπαρξης. Καθώς παρακολουθούμε λεπτομερειακά και βήμα-βήμα την διαδικασία λειτουργίας και απονομής της δικαιοσύνης, η ταινία αντί να πλησιάζει στον στόχο της, δηλαδή την αλήθεια, θαρρείς πως απομακρύνεται με γοργά βήματα από αυτήν· μιαν αλήθεια που μεταλλάσσεται σε  φενάκη, που γίνεται όλο και πιο ασαφής, συγκεχυμένη και απροσδιόριστη και που βουλιάζει σε έναν ζοφερό ψυχικό βυθό, παρασέρνοντας μαζί της και αυτούς που την αναζητούν. Μια μόνιμη αίσθηση απειλής, εκκρεμότητας και αναμονής κυριαρχεί και η ταινία αποκτά τη φόρμα μια βουβής, αρχαϊκής σχεδόν, κραυγής. Η δολοφονία και το οδοιπορικό αναζήτησης του πτώματος δεν είναι για τον Τζεϊλάν παρά ένα πρόσχημα για να σχολιάσει -για ακόμα μια φορά στο έργο του- με οξυδέρκεια και διεισδυτικότητα την ανθρώπινη συνθήκη και να σκιαγραφήσει το πορτραίτο μια αντιφατικής και αλληλοσπαρασσόμενης χώρας. 

23:00 ►►►► Karate Kid (1984) Μακεδονία Περιπέτεια (Αξιολόγηση 7,2/10 - 167.315 ψήφοι) Γιατι να δω την ταινία: Στους περισσότερους θα θυμίσει τα εφηβικά, νεανικά τους χρόνια γιατί είναι μια από τις ταινίες που σημάδεψαν όσο λίγες τη δεκαετία του 1980.Η ταινία σάρωσε στα ταμεία, έγινε σύμβολο για το σινεμά των 80ς και εξακολουθεί να προβάλεται με επιτυχία στη μικρή οθόνη. Η χημεία και οι ερμηνείες των Ραλφ Μάτσιο και Πατ Μορίτα, ήταν ανυπέρβλητες. Ο πρώτος έγινε νεανικό ίνδαλμα για γενιές και γενιές, χωρίς η καριέρα του να ξαναφτάσει ποτέ σε παρόμοια ύψη.Σκηνοθέτης: John G. Avildsen  Ηθοποιοί: Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue  Παραγωγή: 1984 Karate Kid «Τhe Karate Κid».Υπόθεση Ο ορφανός από πατέρα Ντάνιελ μετακομίζει στο Λος 'Αντζελες, όπου και δυσκολεύεται να αποκτήσει καινούριους φίλους. Στην πορεία, γίνεται ο στόχος των Κόμπρας, μιας συμμορίας μαθητών καράτε, επειδή σχετίζεται με την 'Αλι, το πρώην κορίτσι του αρχηγού τους. Ο Ντάνιελ, που θέλει να αντιμετωπίσει τα μέλη της συμμορίας, αλλά και να εντυπωσιάσει το κορίτσι του, ζητά από τον Ιάπωνα Μιγιάκι, που γνωρίζει ότι είναι δάσκαλος των πολεμικών τεχνών, να του μάθει καράτε. Ο Μιγιάκι διδάσκει στον Ντάνιελ ότι το καράτε είναι κάτι παραπάνω από πολεμική τέχνη - είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής - και ότι η σωματική αναμέτρηση είναι η έσχατη λύση σ' ένα πρόβλημα. 
 
23:15 ►►►►► Λούφα και Παραλλαγή (1984) Star Κωμωδία (Αξιολόγηση 7,7/10 - 3.038 ψήφοι) Γιατί να δω την ταινία:  Είναι μια από τις πιο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου. Σατιρίζει ευφυέστατα μια μαύρη περίοδο (δικτατορία) της Ελλάδας αλλά και την ελληνική κοινωνία της λούφας και της αποφυγής ευθυνών. Οι ατάκες διαδέχονται η μία την άλλη: στρατιώτης Μπαλούρδος (Τάκης Σπυριδάκης): «Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω κύριε Λοχαγέ, ότι αιτούμαι πενθήμερος αγροτική άδεια» - Λοχαγός (Αντώνης Θεοδωρακόπουλος): «Και από πότε έγινες αγρότης Μπαλούρδο;» - στρατιώτης Μπαλούρδος: «Ο πατέρας μου έχει ζώα κύριε Λοχαγέ.» - Λοχαγός: «Το βλέπω…» Εξαιρετικοί οι πρωταγωνιστές αλλά και όλο το καστ της ταινίας/ Απέσπασε τέσσερα βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (καλύτερης ταινίας, σεναρίου, α΄ ανδρικού ρόλου και μοντάζ). Σκηνοθεσία: Νίκος Περάκης Παίζουν: Νίκος Καλογερόπουλος, Γιώργος Κιμούλης, Τάκης Σπυριδάκης, Σταύρος Ξενίδης, Ανδρέας Φιλιππίδης, Χρήστος Βαλαβανίδης, Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, Τάνια Καψάλη, Δημήτρης Πουλικάκος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Παύλος Χαϊκάλης Υπόθεση: Ο στρατιώτης Γιάννης Παπαδόπουλος μετατίθεται από τα ελληνο-βουλγαρικά  σύνορα στη Διεύθυνση Κινηματογραφίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αθήνα. Σ? αυτή την προνομιακή θέση, πολύ κοντά στο σπίτι του, τη σύζυγό του και τις δίδυμες κόρες τους, περνά ευχάριστες μέρες, σκαρώνοντας διάφορες φάρσες με τους συναδέλφους του – μια ομάδα στρατιωτών ενταγμένων στην τότε νεοϊδρυθείσα Υπηρεσία Ενημερώσεως Ενόπλων Δυνάμεων, έναν καινούριο τηλεοπτικό σταθμό, που δημιουργήθηκε για τους πολίτες, αλλά που το προσωπικό του αποτελείτο κυρίως από στρατιώτες, που είχαν προϋπηρεσία στον κινηματογράφο πριν την κατάταξή τους. Ωστόσο, αυτή η τρελή παρέα των φαντάρων καταφέρνει να βγάζει και χρήματα, γυρίζοντας… σεξοταινίες με υλικό του στρατού, ώσπου το πρωινό της 21ης Απριλίου του 1967, το στρατιωτικό πραξικόπημα ενός άλλου Παπαδόπουλου, μόνιμου συνταγματάρχη, έρχεται να τους κόψει τα φτερά…
 
23:15 (nr) Η Πόλη των θαυμάτων (2016) ΕΡΤ2 Ελληνική Δράμα (Αξιολόγηση 6,3/10 - 15 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Φωτεινή Σισκοπούλου Παίζουν: Μ. Αλικάκη, Kerem Can, Esin Alpogan, Osman Alkas, Deniz Turkali, Σ. Σεϊρλή, Κ. Γαλανάκης, Rahman Gorede, Mert Yavuzcan, Efe Ulas Karabey Υπόθεση: Αν η μνήμη είναι το βλέμμα πίσω στο παρελθόν και το παρελθόν μια ξένη χώρα, τότε η επιστροφή της Κάτιας στη γενέθλια Πόλη, μεταμορφώνεται σ ένα ταξίδι μη επιστροφής, κυνήγι και περιπέτεια, σημείο συνάντησης με την ιστορία της και τον εαυτό της στη σημερινή Κωνσταντινούπολη, μια σύγχρονη και αντιφατική μητρόπολη, χώρα φαντασμάτων, εκπλήξεων και θαυμάτων. Μπορεί ωστόσο να την καλωσορίσει και να συμφιλιωθεί μαζί της, ξαναβρίσκοντας την εμπιστοσύνη και την ελπίδα για ό,τι χάνεται κι ό,τι μπορεί να ξαναγεννηθεί; Αυτή, ένα μικρό προσφυγόπουλο τότε, με μια βαλίτσα στο χέρι της μάνας της, μονάχες οι δυο τους για την Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους χιλιάδες Πολίτες των βίαιων απελάσεων του 1964-65, που άδειασαν την Πόλη, αφήνοντας πίσω τις περιουσίες τους και έναν τρόπο ζωής. Τι ειρωνεία, στο τελευταίο γύρισμα, στην αρχαία Ασσό, σταθμός του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα, μόλις οκτώ μίλια από τη Λέσβο, μια ταυτότητα στα Αραβικά κολυμπούσε μόνη της στο Αιγαίο μπροστά στα μάτια μας. Το παρελθόν δεν είναι καν παρελθόν... To Istanbul Story δεν είναι μόνο μια ιστορία για την Πόλη.
 
00:00 ► Ξανθιές Γκόμενοι (2005) Mega Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,6/10 - 126.342 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κίνεν 'Αιβορι Γουέιανς Παίζουν: Μάρλον Γουέιανς, Σον Γουέιανς, Τζέιμι Κινγκ Υπόθεση: Ο Μάρκους και ο Κέβιν Κόπλαντ είναι μαύροι πράκτορες του FBI. Για τις ανάγκες της υπόθεσης ενός κλεμμένου δαχτυλιδιού, μεταμφιέζονται σε δυο προκλητικές λευκές "γκόμενες" και εισβάλουν στα άδυτα της υψηλής κοινωνίας! Αλλά ο δρόμος τους προς το λαμπρότερο κοινωνικό γεγονός της χρονιάς, είναι κάθε άλλο παρά στρωμένος με ροδοπέταλα! Πρόκειται για mia θεότρελλη κωμωδία των αδελφών Γουέιανς ("Scary movie 1&2"), που έκανε $70.000.000 δολάρια εισπράξεις στο αμερικανικό box office. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Μάρλον Γουέιανς ("Ladykillers: η συμμορία των πέντε", "Scary movie 1&2"), Σον Γουέιανς ("Scary movie 1&2") και Τζέιμι Κινγκ ("Αλεξίσφαιρος καλόγερος", "Περλ Χάρμπορ").
 
00:30 ► Ένοχη Σιωπή (1998) ΣΚΑΪ Θρίλερ (Αξιολόγηση 5,5/10 - 9.411 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Ντάρμπι Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Λανγκ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζόναθον Σεκ, κ.ά. Υπόθεση: Η 'Ελεν και ο Τζάκσον είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ζει στην πολύβουη Νέα Υόρκη. Μετά από μια επίσκεψη στη φάρμα της οικογένειας του Τζάκσον, η Έλεν ενθουσιάζεται τόσο από το περιβάλλον όσο και από την όμορφη και ευγενική μητέρα του. Έτσι, μαθαίνοντας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Τζάκσον και η Έλεν αποφασίζουν να μετακομίσουν μόνιμα στο οικογενειακό αγρόκτημα. Σύντομα όμως η Έλεν θα μάθει ότι πίσω από το χαμόγελο της αξιαγάπητης πεθεράς της κρύβεται μια αδίστακτη γυναίκα, που θα κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει όχι μόνο το γάμο του γιου της, αλλά ακόμα και το αγέννητο παιδί τους.
 
01:30 ► Τι 30... Τι 40... Τι 50... (1972) Ant1 Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,6/10 - 354 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρίκα Διαλυνά, Έλια Καλλιγεράκη. Υπόθεση: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας υποδύεται έναν επιχειρηματία παλαιών αρχών, τον Ζάχο Φωκιανό, ο οποίος αντιπαθεί κάθε τι νέο. Η νεαρή γραμματέας του όμως τον έχει ερωτευτεί αλλά φοβούμενη την αντίδρασή του, διστάζει να του ομολογήσει τα συναισθήματά της. Όταν όμως ο Ζάχος αντιληφθεί τι συμβαίνει (κι αφού ξεπεράσει το αρχικό σοκ), θα αλλάξει γνώμη και θα συνειδητοποιήσει ότι κι αυτός έτρεφε αισθήματα για τη νεαρή κοπέλα.
 
01:45 ► Aloha (2015) Open Ρομαντική κομεντί (Αξιολόγηση 5,4/10 - 57.697 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Κάμερον Κρόου Παίζουν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εμα Στόουν, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, Μπιλ Μάρεϊ. Υπόθεση: Ένας φημισμένος στρατιωτικός εργολάβος επιστρέφει στον τόπο όπου άκμασε η καριέρα του για να επανασυνδεθεί με μια παλιά του σχέση αλλά και να «ερωτευτεί» το σκυλί αεροπορίας που του έχει ανατεθεί.
 
02:10 ►► Ο Κατεργάρης (1971) Mega Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,5/10 - 114 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Χρόνης Εξαρχάκος, Νόρα Βαλσάμη, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Σπύρος Καλογήρου, Κατερίνα Γιουλάκη, Καίτη Ιμπροχώρη Υπόθεση: Μετά από πολλές προσπάθειες, η Εύα πείθει τον Χρόνη, τον μεγαλύτερο αδελφό της, να της επιτρέψει να οργανώσει ένα πάρτι σπίτι τους και καλεί σ? αυτό τον Αιμίλιο, τον ερωτευμένο μαζί της γιο του συντηρητικού προέδρου της εταιρίας, όπου εργάζεται ο Χρόνης. Αλλά και ο Πλούταρχος, ο στενόμυαλος θείος του Χρόνη και καθηγητής της θεολογίας, πείθεται να επιτρέψει στην κόρη του να δώσει κι αυτή ένα πάρτι σπίτι τους. Την επομένη, η συμπεριφορά του πατέρα του Αιμίλιου δίνει στον Χρόνη την εντύπωση ότι επίκειται η απόλυσή του, αλλά εκείνος θέλει να του ανακοινώσει ότι τον κάνει διευθυντή της εταιρίας και ότι επιτρέπει στον Αιμίλιο να παντρευτεί την Εύα. Από τη νέα του θέση, ο μυαλωμένος Χρόνης αυξάνει τα κέρδη της εταιρίας, εδραιώνει τη θέση του πεθερού του σ αυτήν και πείθει τον θείο του, που δεν θέλει να επιτρέψει στην κόρη του να παντρευτεί τον δικηγόρο που αγαπά, να δώσει τη συγκατάθεσή του για τον γάμο.
 
02:30 ►►► Hardcore Henry (2015) ΣΚΑΪ Επιστημονικής φαντασίας (Αξιολόγηση 6,7/10 - 83.329 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ίλια Ναϊσούλερ Παίζουν: Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντανίλα Κοζλόφσκι, Χάιλυ Μπέννεττ, Τιμ Ροθ, Σβετλάνα Ουστίνοβα Υπόθεση: Ο Χένρι ξυπνάει σε ένα εργαστήριο έχοντας χάσει τη μνήμη του. Η γυναίκα του, η Εστέλ, του λέει πως το όνομά του είναι Χένρι, όμως αμέσως μετά πέφτει θύμα απαγωγής. Η Εστέλ Βρίσκεται τώρα στα χέρια του Ακάν, ενός αιμοσταγούς πολέμαρχου που θέλει να δημιουργήσει έναν στρατό από υβρίδια ανθρώπων και ρομπότ. Ο Χένρι ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από την ταυτότητά του και ξεκινά μια άνιση μάχη για να σώσει τη γυναίκα του.
 
03:3►►► Κατηγορώ τους ανθρώπους (1966) Open Δράμα (Αξιολόγηση 6,8/10 - 144 ψήφοι)  Γιατι να δω την ταινία: Από αυτή την ταινία, ο Κούρκουλος θα διαμορφώσει το προφίλ που θα τον καθορίσει και καθιερώσει ως μεγάλο ηθοποιό του ελληνικού κινηματογράφου – το ρόλο ενός ανθρώπου που αγωνίζεται για το σωστό και το δίκαιο ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής και της κοινωνίας. Τη μουσική υπογράφει ο εξαιρετικός Γιάννης Μαρκόπουλος, ενώ η Βίκυ Μοσχολιού ερμηνεύει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας της με το “Πέρα από τη Θάλασσα”.Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος Παίζουν: Νίκος Κούρκουλος, Τζένη Ρουσσέα, Γιάννης Βόγλης, Φλωρέττα Ζάννα, Μάνος Κατράκης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Ελεάνα Απέργη, Σπύρος Καλογήρου, Λαυρέντης Διανέλλος Υπόθεση: Ο εισαγγελέας Φίλιππος Λιάνας (Νίκος Κούρκουλος) αναλαμβάνει μια σημαντική δίκη για φόνο. Ο συνήγορος της Σοφίας Ρούσσου (Φλωρέττα Ζάννα) η οποία κατηγορείται για το φόνο του ζωγράφου Αλέξη Πλατωνίδη, ενός σωματέμπορα γνωστού ως Άριελ, τον μέμφεται διαρκώς λέγοντας ότι χειρίζεται τη δίκη σαν να είναι προσωπική του υπόθεση. Κατά τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης, ο Λιανάς αποφαίνεται ότι στο εδώλιο της κατηγορουμένης έπρεπε να βρίσκεται η γυναίκα του (Τζένη Ρουσσέα), αφού ο Πλατωνίδης την εκβίαζε επειδή τον είχε εγκαταλείψει για να παντρευτεί τον Λιανά. Στην αγόρευσή του, ο Λιάνας ζητά την αθώωση της Ρούσσου κι αποκαλύπτει ότι δολοφόνος είναι η γυναίκα του.

04:30 ►► Lego Dc Comics: Κοσμική απειλή (2016) Star Animation (Αξιολόγηση 6,4/10 - 1.231 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ρικ Μοράλες Υπόθεση: Όταν ο Brainiac τηλε-μεταφέρει τον Superman, τη Wonder Woman, και τον Green Lantern, ο Batman και ο Flash πρέπει να επιστρέψουν στο παρελθόν εγκαίρως για να τους σώσουν…


To cityportal στο Instagram

Κάνοντας follow στη σελίδα του cityportal στο Instagram, έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις, βιβλία, ταξίδα αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε
 
Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης  για όλη τη μέρα και για όλα τα κανάλια

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ