{ Life }

25 ταινίες που παίζουν σήμερα Σάββατο στην τηλεόραση


Κατηγορίες: Ταινίες σήμερα στην τηλεόραση

25 ταινίες που παίζουν σήμερα Σάββατο στην τηλεόραση
ΔωρεάνSaturday movies on tv 14/11/2020 - Πληροφορίες για ΟΛΕΣ τις σημερινές ταινίες (ώρες προβολής, κανάλι, υπόθεση, σχόλια, βαθμολογία) προτάσεις

Για σήμερα Σάββατο 14 Νοεμβρίου τα κανάλια στη TV έχουν προγραμματίσει ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ (25) ταινίες.  Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε να προσέξετε τις ταινίες που βάλαμε    σε πορτοκαλί πλαίσιο - διαβάστε τα σχόλια του cityportal. Πέρα από αυτές το cityportal καθημερινά σας ενημερώνει για ΟΛΕΣ τις ταινίες της ημέρας 

Οι ταινίες στην τηλεόραση

Εδώ μπορείτε να βλεπετε κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτό το άρθρο, όλες  τις ταινίες που έχουν προγραμματίσει τα τηλεοπτικά κανάλια για την τρέχουσα ημέρα πατώντας το  ► Ταινίες στην τηλεόραση οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.  

Saturday movies: 25 ταινίες 

11:45 (-)  Ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί... χειρότερα (2006) ΕΡΤ2
14:00 ► Ένα τανκς στο κρεβάτι μου (1975) Mega 
14:00 (nr) Ο Θύμιος τα κανε Θάλασσα (1959) ΕΡΤ2 
14:30 ► Παντρευτείτε, Χωρίστε, Τελειώσατε! (2003) ΣΚΑΙ 
17:00 ►►►►► Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) Ant1 
18:10 (-) Doctor Dolittle 2 , Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (2001) Star
20:00 ►►►► Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο (1959) Alpha 
21:00 ► Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων (2018) Star 
21:00 ►►► Η Ρόζα της Σμύρνης (2016) Ant1 
22:10 ►►►►► Doctor Strange (2016) Alpha 
22:30 ►► Σαββατοκύριακο στο Παρίσι (2013) ΕΡΤ3 
22:50 ►► Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (2016) Star 
23:00 ►► Η Γυμνή Αλήθεια (2009) Ant1 
23:00 ►►►► Η Γη και η Σκιά (2015) Βουλή 
23:00 (-) Κοίτα Ποιος Άλλος Μιλάει (1990) Μακεδονία 
00:00 ►► Καπετάν Φάντης Μπαστούνι (1968)  Mega
00:00 (nr) Τα Δάκρυα του Βουνού (2018) ΕΡΤ2 
00:30 ► Εθνική Ασφάλεια (2003) ΣΚΑΪ
01:00 ►►► Γυναίκα στη Θάλασσα (1987) Ant1 
01:45 ►►►► Ρόκι 2 (1979) Open 
02:00 ►►► Life (2017) Mega 
02:15 ►►► Βαραββάς (1961) ΣΚΑΪ 
02:45 ► Ο Στοιχειωμένος Πύργος (2003) Alpha 
03:45 (nr) Η ζούγκλα των πόλεων (1970) Open 
04:15 ►►► Ένα Μπλου Τζιν Για Τέσσερις (2005) Star 
 
*Βαθμολογία ταινιών με βάση τις ψήφους  IMDb
►►►►►► από 8,1 και πάνω αριστούργημα
►►►►► από 7.5 έως 8 εξαιρετική
►►►► από 7 έως 7,4 πολύ καλή
►►► από 6.5 έως 6.9 καλή +
►► από 6 έως 6,4 καλή
► από 5 έως 5,9 μέτρια
(-) κάτω απο 4,9 χάσιμο χρόνου
(nr) χωρίς βαθμολογία / για ταινίες με λιγότερες απο 100 ψήφους

Αναλυτικά όλες οι  σημερινές Ταινίες - πρωταγωνιστές - υπόθεση 

11:45 (-)  Ζήσαμε εμείς καλά κι αυτοί... χειρότερα (2006) ΕΡΤ2 Animation (Αξιολόγηση 4,5/10 - 9.931 ψήφοι) Σκηνοθεσία:   Υπόθεση: Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Έτσι τελειώνουν όλα τα παραμύθια, όχι όμως όταν μπλέκονται μεταξύ τους! Η Ωραία Κοιμωμένη, η Ραπουνζέλ και ο Τζακ από την Φασολιά ζουν ευτυχισμένοι στη χώρα των παραμυθιών. Όταν όμως ο σοφός Μάγος που διατηρεί την ισορροπία ανάμεσα στο καλό και στο κακό φεύγει διακοπές, η κακιά μητριά της Σταχτοπούτας βρίσκει τρόπο να τα κάνει άνω κάτω και να μετατρέψει το «κι εμείς καλύτερα» στο «κι εμείς χειρότερα». Μόνο η Σταχτοπούτα μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή του παραμυθόκοσμου, χωρίς τη βοήθεια του πρίγκιπά της, αλλά μαζί με τους Επτά Νάνους, τα ξωτικά και τους αστείους βοηθούς του Μάγου.

14:00 ► Ένα τανκς στο κρεβάτι μου (1975) Mega Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,6/10 - 135 ψήφοι)
Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Μαυρομάτη, Καίτη Ιμπροχώρη, Κούλα Αγαγιώτου, Γιώργος Ζοϊφίδης και Γιάννης Πετρόπουλος Υπόθεση: Ο Κώστας είναι ένας ήσυχος και δειλός άντρας, που ζει με την μητέρα του, την αδελφή του και τον μικρότερο φοιτητή αδελφό του. Η οικογένεια ζει με τα έσοδα από το ψιλικατζίδικο που έχει ο Κώστας. Βρισκόμαστε στις παραμονές του πραξικοπήματος, με τις προεκλογικές συζητήσεις και την κοινωνική αναταραχή. Όμως, από την 21η Απριλίου και μετά, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Κανείς δεν τολμά να συζητήσει πολιτικά και ο Κώστας κρεμάει στο ψιλικατζίδικο του τις φωτογραφίες του βασιλιά, του Ζωϊτάκη, του Παπαδόπουλου. Η φωτιά, ωστόσο, σιγοκαίει. Ο αδελφός του φτιάχνει βόμβες, χωρίς φυσικά να ξέρει τίποτα ο Κώστας. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τοποθετεί τις βόμβες σε κουτιά καπνού, που ο Κώστας πουλάει στο ψιλικατζίδικο. Κι αυτός, αγνοώντας τι περιέχουν τα κουτιά στην πραγματικότητα, τα πουλάει στον συνταγματάρχη πελάτη του ως …καπνό! Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ, όταν φθάνει η βραδιά του Πολυτεχνείου. Ο Κώστας κατεβαίνει στην διαδήλωση, αλλά τραυματίζεται από μια σφαίρα… Επακολουθούν η 25η Νοεμβρίου, η Κύπρος, η επιστράτευση και η επάνοδος της Δημοκρατίας.
 
14:00 (nr) Ο Θύμιος τα κανε Θάλασσα (1959) ΕΡΤ2 Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,3/10 - 73 ψήφοι) Σκηνοθεσία-σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Βούλα Χαριλάου, Νίτσα Τσαγανέα, Αλέκα Στρατηγού, Νίκη Λινάρδου, Ρούλα Χρυσοπούλου, Νίκος Φέρμας, Κία Μπόζου, Βαγγέλης Πλοιός, Ράλλης Αγγελίδης, Ορέστης Μακρής Υπόθεση: Ο Θύμιος Μπούκουρας, με δυο καλάθια και δυο κότες υπό μάλης, αφήνει το χωριό του, τη Βλαχοκερασιά, τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά του και κατεβαίνει στην Αθήνα για κάποια δουλειά. Στο σταθμό του τρένου συναντά τη Λίζα που θέλει να αυτοκτονήσει επειδή την εγκατέλειψε ο μνηστήρας της. Η κοπέλα είναι κόρη του αυστηρού Ταξίαρχου Βρασίδα και ο Θύμιος της σώζει τη ζωή. Εκείνη τον παρακαλεί να πάρει τη θέση του απωλεσμένου μνηστήρα της, του γιατρού Μπελίρη, και ο Θύμιος δέχεται να παρουσιαστεί στο σπίτι του Βρασίδα, σαν άντρας της. Στη συνέχεια βρίσκεται μπροστά σε μια αναστάτωση άνευ προηγουμένου, καθώς ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λίζας, ο Λάκης Βρανάς, από τον οποίο την είχε απομακρύνει ο πατέρας της με αποτέλεσμα να τη ρίξει στην αγκαλιά του παντρεμένου κυρίου Βεργόπουλου, που παρίστανε τον γιατρό Μπελίρη, επανακάμπτει και όλα τακτοποιούνται. Έτσι, ο Θύμιος παίρνει το τρένο της επιστροφής για το χωριό του, έχοντας βοηθήσει δύο νέους να ευτυχήσουν.
 
14:30 ► Παντρευτείτε, Χωρίστε, Τελειώσατε! (2003) ΣΚΑΙ Αισθηματική κομεντί (Αξιολόγηση 5,5/10 - 65.251 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Σον Λέβι Παίζουν: Άστον Κάτσερ, Μπρίτανι Μέρφι, Κρίστιαν Κέιν. Υπόθεση: Ο Τομ, ραδιοφωνικός παραγωγός, και η Σάρα, Κόρη πλούσιας αστικής οικογένειας, παντρεύονται παρά τις επιφυλάξεις των γονιών της Σάρας. Αμέσως μετά το γάμο όμως και σε ολόκληρο το γαμήλιο ταξίδι τους συγκρούονται διαρκώς.
 
17:00 ►►►►► Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες (1960) Ant1 Κωμωδία (Αξιολόγηση 7,6/10 - 866 ψήφοι) Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί γιατί δεν γυρίζονται πλέον στη χώρα μας τόσο απολαυστικές ταινίες. Και η (αυθαίρετη) απάντηση που δίνω είναι πως αφενός δεν υπάρχουν ανάλογες προσωπικότητες να παίζουν τους ρόλους και από την άλλη ίσως γιατί δεν υπάρχουν σκηνοθέτες με τέτοια ευρύτητα πνεύματος που να επιτρέπουν τους ηθοποιούς να αυτοσχεδιάζουν. Ο Αλεκος Σακελλαριος στη σκηνοθεσία και η Φίνος-Φιλμ παραδίδουν μια διαχρονική κλασική κωμωδία με ηθογραφικά στοιχεία και διάλογους που απογειώνονται από το ερμηνευτικό δίδυμο Ντίνου Ηλιόπουλου-Κώστα Χατζηχρήστου. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος, Παντελής Ζερβός, Λαυρέντης Διανέλλος, Τζόλυ Γαρμπή, Αλέκα Στρατηγού, Μπέμπη Κούλα Υπόθεση: Ο Στέλιος Κοντογιώργης, ράφτης στην Αθήνα, δέχεται την επίσκεψη ενός θείου του, που τον πληροφορεί ότι δύο νέα θύματα αναζωπύρωσαν την παλιά βεντέτα μεταξύ της οικογένειάς τους και εκείνης των Μακρυκοσταίων και του ζητάει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας τον Θωμά Μακρυκώστα. Ο Θωμάς, που φτάνει την ίδια μέρα στην Αθήνα για δική του δουλειά, μαθαίνει τα καθέκαστα από έναν συγχωριανό τους, που του συνιστά να φυλάγεται από τον δήθεν αδίστακτο εχθρό του. Οι δύο φιλήσυχοι άνδρες, που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν ο ένας από τον άλλον, συναντιούνται τυχαία σε ένα ξενοδοχείο, πιάνουν το ίδιο δωμάτιο και προσπαθούν να αλληλοβοηθηθούν. Ο πυροβολισμός ενός παιδικού όπλου τους πανικοβάλλει και χάνονται μέσα στη νύχτα για να συναντηθούν την επομένη σε ένα καφενείο κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό,  όπου μαθαίνουν ποιος είναι ποιος και δίνουν φιλικά τα χέρια...

18:10 (-) Doctor Dolittle 2 , Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (2001) Star Κωμωδία (Αξιολόγηση 4,7/10 - 41.444 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Στιβ Καρ Παίζουν: Έντι Μέρφι, Κρίστεν Γουΐλσον, Ρέιβεν Σιμόν, Κάιλ Πρατ Υπόθεση: Ο δρ. Τζον Ντουλίτλ είναι πλέον πασίγνωστος για τη μοναδική ικανότητα, που διαθέτει, να επικοινωνεί με τα ζώα. Εξαιτίας όμως του απίστευτα μεγάλου φόρτου εργασίας, ο Τζον έχει παραμελήσει την οικογένειά του. Όταν τα ζώα ενός δάσους θα ζητήσουν τη βοήθειά του για να το σώσει, πριν χτίσουν στη θέση του τεράστιους ουρανοξύστες, ο Τζον θα καταστρώσει ένα σχέδιο διάσωσης, ενώ παράλληλα θα βάλει στόχο να βελτιώσει και τη σχέση με την οικογένειά του.
 
20:00 ►►►► Το Ξύλο Βγήκε από τον Παράδεισο (1959) Alpha Αισθηματική (Αξιολόγηση 7,0/10 - 1.606 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Ηθοποιοί: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Διονύση Παπαγιαννόπουλο. Υπόθεση: Σε ένα αριστοκρατικό κολέγιο με πολύ κακομαθημένες μαθήτριες, πιάνει για πρώτη φορά δουλειά ένας νεαρός φιλόλογος, με όνειρα και αγάπη για το λειτούργημά του – όπως το θεωρεί ο ίδιος. Μα τόσο οι άλλοι καθηγητές, που βρίσκονται κάτω από την πίεση του Διευθυντή, όσο και οι μαθήτριες, με αρχηγό την Παπασταύρου – κόρη εφοπλιστή, κακομαθημένη, όμορφη, αναιδή και σκανδιαλάρα έχουν διαφορετική γνώμη. Κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα οι περισσότερες κοροϊδεύουν τους καθηγητές τους και τους κάνουν τη ζωή ανυπόφορη. Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στον νέο καθηγητή. Αυτός όμως βάζει τα πράγματα στη θέση τους αρχίζοντας να δίνει χαστούκια, παράδειγμα που ακολουθούν σιγά-σιγά και οι υπόλοιποι καθηγητές.
 
21:00 ► Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων (2018) Star Animation (Αξιολόγηση 6,1/10 - 19.038 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Νικ Παρκ Υπόθεση: Στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, ο λάτρης της περιπέτειας Νταγκ μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, προσπαθούν να ενώσουν τα μέλη της φιλήσυχης φυλής τους, ώστε να σταθούν ισχυροί απέναντι στην εχθρική απειλή του επιβλητικού Λόρδου Νουθ και να σώσουν την αγαπημένη κοιλάδα τους. Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.
 
21:00 ►►► Η Ρόζα της Σμύρνης (2016) Ant1 Κοινωνική (Αξιολόγηση 6,6/10 - 1.414 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Γιώργου Κορδέλλα Παίζουν: Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη. Υπόθεση: Στην Αθήνα του 1987 ο Δημήτρης ετοιμάζει μια έκθεση πάνω στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων της Σμύρνης και, ψάχνοντας, ανακαλύπτει σε ένα τούρκικο παλιατζίδικο ένα ματωμένο νυφικό. Αναζητώντας την ιστορία του, καταλήγει στη Ρόζα, μια γηραιά κυρία που ζει με την εγγονή της και δεν θέλει να μοιραστεί με κανέναν το παρελθόν της.
 
22:10 ►►►►► Doctor Strange (2016) Alpha Περιπέτεια (Αξιολόγηση 7,5/10 - 568.806 ψήφοι) Ο αντισυμβατικός Doctor Strange, ο new age υπερήρωας της Marvel, στην αιώνια μάχη του καλού με το κακό, σώζει τον πλανήτη χρησιμοποιώντας μαγικές ικανότητες και θαυματουργά μυστικά. Η εξαιρετική χρήση των εφέ, το έξυπνο χιούμορ και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών (ανάμεσά τους οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν) συμβάλλουν στη δημιουργία ενός γοητευτικού κινηματογραφικού σύμπαντος, το οποίο ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, γνωρίζοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία. Η ζωή του διάσημου νευροχειρουργού, Dr. Stephen Strange, αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητικό ατύχημα καταδικάζει τα δύο χέρια του σε πλήρη ανικανότητα. Αδυνατώντας να βρει θεραπεία μέσω της παραδοσιακής ιατρικής, ο Strange θα καταφύγει σε κάθε πειραματική λύση, κινδυνεύοντας να χάσει όλη την περιουσία του σε μια προσπάθεια που τελικά φαίνεται μάταιη. Η ελπίδα, όμως, θα του κλείσει το μάτι όταν γνωρίσει έναν παραπληγικό, που μυστηριωδώς κατάφερε να θεραπεύσει ένα αντίστοιχο πρόβλημα στα πόδια του. Σύντομα λοιπόν, ο Strange θα περάσει τις πύλες του Kamar-Taj, ενός κέντρου θεραπείας απρόσιτου στους πολλούς, που θα αποδειχθεί κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται. Εκεί, θα μυηθεί στις μυστικές εναλλακτικές διαστάσεις του σύμπαντος από μια ομάδα μάγων, που κρατά στα… επιδέξια χέρια της τα κλειδιά της Γνώσης. Για να κατακτήσει όμως τη δύναμη που χρειάζεται, θα πρέπει να ξεπεράσει τις σκοτεινές διαστάσεις και τις σκιές που απειλούν τον κόσμο γύρω του. Πάνω απ? όλα όμως, θα πρέπει να αποφασίσει, αν θα επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων ή θα παραμείνει στους κόλπους των μάγων… Με τον «Doctor Strange», τη 14η ταινία της, η Marvel ξεκλειδώνει το μυστήριο του πνεύματος της Ανατολής και ανανεώνει τη σειρά των ταινιών της με έναν από τους πιο ιδιαίτερους και επιδραστικούς χαρακτήρες του Marvel Cinematic Universe. Η ταινία φιλοξενεί ένα από τα πιο συναρπαστικά καστ ηθοποιών. Ο θρίαμβος των φαντασμαγορικών ειδικών εφέ της τιμήθηκε με πολλές υποψηφιότητες σε διαφορετικές κινηματογραφικές βραβεύσεις, μεταξύ άλλων και των Όσκαρ®. Σκηνοθεσία: Σκοτ Ντέρικσον Ηθοποιοί: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίλντα Σουίντον, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς, Μαντς Μίκελσεν, Τσιούετελ Έτζιοφορ, Μπέντζαμιν Μπρατ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Μάικλ Στάλμπεργκ
 
22:30 ►► Σαββατοκύριακο στο Παρίσι (2013) ΕΡΤ3 Κομεντί (Αξιολόγηση 6,3/10 - 7.677 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Roger Michell Παίζουν: Jim Broadbent, Lindsay Duncan και Jeff Goldblum Υπόθεση: Στην τριακοστή επέτειο του γάμου τους ένα ζευγάρι Βρετανών επιστρέφει στο Παρίσι, την πόλη που είχαν περάσει το μήνα του μέλιτος, προσπαθώντας να ανανεώσουν τη σχέση τους.
 
22:50 ►► Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας (2016) Star Φαντασίας (Αξιολόγηση 6,4/10 - 72.206 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ Παίζουν: Μαρκ Ράιλανς, Ρούμπι Μπάρνχιλ, Πενέλοπι Γουίλτον, Ρεμπέκα Χολ Υπόθεση: Ενα μικρό ορφανό κορίτσι, η Σόφι, συναντά ένα μυστηριώδη γίγαντα και μαθαίνει για τα θαύματα και τους κινδύνους της Χώρας του. Μαζί, θα τα βάλουν με τους πανίσχυρους -  και όχι τόσο φιλικούς - γίγαντες για να σώσουν τη Μεγάλη Βρετανία και θα ανακαλύψουν την αξία της φιλίας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Στίβεν Σπίλμπεργκ μεταφέρει στον κινηματογράφο το ομώνυμο παιδικό βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ, ο οποίος έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων («Ματίλντα», «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας»), μαγεύοντας εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για την πρώτη παιδική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, βασισμένη σε παιδικό βιβλίο.

23:00 ►► Η Γυμνή Αλήθεια (2009) Ant1 Αισθηματική κομεντί (Αξιολόγηση 6,4/10 - 202.381 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Robert Luketic Παίζουν: Katherine Heigl (Abby), Gerard Butler (Mike Chadway), Bree Turner (Joy), Eric Winter (Colin) Υπόθεση: Η αιώνια μάχη των φύλων ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη στην κωμωδία Η Γυμνή Αλήθεια. Η Άμπι Ρίχτερ (Κάθριν Χέιγκλ - η γνωστή Ίζυ στο Greys Anatomy) είναι μία ρομαντική παραγωγός πρωινών εκπομπών που ψάχνει διακαώς τον κο Τέλειο! Η καθημερινότητά της χτυπάει ξαφνικά κόκκινο, όταν το αφεντικό της επιβάλει στην ομάδα της τον Μάικ Τσάντγουει (Τζέραλντ Μπάτλερ - 300, P.S. I Love You), έναν σκληροπυρηνικό τύπο της τηλεόρασης που υπόσχεται να ξεράσει στον αέρα όλη την γυμνή αλήθεια για τις σχέσεις ανδρών και γυναικών. Τα πράγματα μπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Μάικ, για να αποδείξει στην Άμπι πως δεν είναι ένας αναξιόπιστος τσαρλατάνος αλλά κάποιος που καταλαβαίνει σε βάθος τις συμπεριφορές των ζευγαριών, προσφέρεται να τη βοηθήσει στην κατάκτηση του κύριου Τέλειου.

23:00 ►►►► Η Γη και η Σκιά (2015) Βουλή Δράμα (Αξιολόγηση 7,1/10 - 1.513 ψήφοι) Ταινία αυστηρά για σινεφίλ, ποίηση, ρεαλισμός, αργοί ρυθμοί, μελαγχολική και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα περιγράφουν την καθημερινότητα στην κολομβιανή επαρχία. Ο πρωτοεμφανιζόμενος Σέσαρ Ασεβέδο στηρίζεται  στην αισθητική και την αυστηρότητα των πλάνων του, αποφεύγοντας μελοδραματισμούς. Σκηνοθεσία: César Augusto Acevedo Παίζουν: Haimer Leal(Alfonso), Hilda Ruiz(Alicia), Edison Raigosa(Geraldo), Marleyda Soto(Esperanza), Jose Felipe Cardenas(Manuel) Υπόθεση: Ενας ηλικιωμένος εργάτης επιστρέφει στο σπίτι του ύστερα από πολλά χρόνια, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον άρρωστο γιο του. Εκεί θα συναντήσει την πρώην γυναίκα του που παραμένει ο αρχηγός της οικογένειας και θα γνωρίσει για πρώτη φορά τη νύφη και τον εγγονό του. Τίποτα δεν είναι ίδιο από την εποχή που τους εγκατέλειψε αναζητώντας μια νέα αρχή στην πόλη, καθώς η δουλειά στα χωράφια γίνεται πλέον υπό την πίεση των αδίστακτων γαιοκτημόνων με τους εργάτες να βρίσκονται συνεχώς σε κατάστασης εξέγερσης, ενώ το τοπίο γύρω από το σπίτι του μοιάζει πλέον με έναν έρημο τόπο που ζωντανεύει μόνο όταν οι στάχτες από τις καύσεις των ζαχαροκάλαμων πέφτουν από τον ουρανό κάθε τόσο σαν μια βροχή έτοιμη να καλύψει τα πάντα με θάνατο.

23:00 (-) Κοίτα Ποιος Άλλος Μιλάει (1990) Μακεδονία TV Αισθηματική κομεντί (Αξιολόγηση 4,7/10 - 42.657 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Έιμι Χέκερλινγκ Παίζουν: Τζον Τραβόλτα, Κίρστι Άλεϊ, Ολυμπία Δουκάκη. Υπόθεση: Ο μικρός Μάικι, γιος του Τζέιμς και της Μόλι από την πρωτότυπη ταινία, δεν μιλά μόνος του, αλλά έχει για συντροφιά τη νεογέννητη αδερφή του, την Τζούλι.
 
00:00 ►► Καπετάν Φάντης Μπαστούνι (1968)  Mega Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,3/10 - 494 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Μήτση Κωνσταντάρα, Τασσώ Καββαδία, Δημήτρης Νικολαΐδης, Αλέκος Τζανετάκος Υπόθεση: Ένας νησιώτης καπετάνιος, ανακαλύπτει μια νέα κοπέλα μέσα στα ψυγεία του καραβιού του και της προσφέρει στέγη στο σπιτι του, αντίθετα με την επιθυμία των υπολοίπων συγγενών του. Όταν κάποια στιγμή, το πλοίο του βυθίζεται, οι συγγενείς του διώχνουν την κοπέλα από το σπίτι και κοιτάνε να του ξεκοκαλίσουν την περιουσία, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει διασωθεί από το ναυάγιο. 
 
00:00 (nr) Τα Δάκρυα του Βουνού (2018) ΕΡΤ2 Δράμα (Αξιολόγηση 5,8/10 - 11 ψήφοι) Σενάριο-σκηνοθεσία: Στέλιος Χαραλαμπόπουλος Παίζουν: Νίκος Γεωργόπουλος, Σπύρος Ζαμπέλης, Αργύρης Κόγκας, Σπύρος Φωτίου, Γιάννης Ζαφειρόπουλς, Πάνος Κοψιδάς, Μιχάλης Γκριγκορε, Λουκία Κατωπόδη, Λυγερή Ταμπακοπούλου, Αγγελική Φίλη, Στέφανος Γκριγκορέ, Χάρης Γιουλης Υπόθεση: Ένα μπουλούκι μαστόρων πέτρας περιπλανιέται όπου υπάρχει δουλειά, χτίζοντας σπίτια, γεφύρια, σχολεία, εκκλησίες. Υλικά τους οι πέτρες, τα δάκρυα του βουνού. Και οι ίδιοι όμως ορεσίβιοι, ο τόπος τους φτωχός, τους σπρώχνει σαν άλλα δάκρυα του βουνού, να ξενιτευτούν για να ζήσουν. Όχι πολύ μακριά τους μαίνεται ο πόλεμος. Εξαιτίας του, είναι αποκομμένοι απ τα χωριά τους σχεδόν δέκα χρόνια. Η προσπάθεια του πρωτομάστορα Μάρκου και των μαστόρων να επιστρέψουν σπίτι τους εξελίσσεται σε μια σκληρή και εξοντωτική Οδύσσεια. Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στην καρδιά του χειμώνα, στην Λευκάδα και τον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων, στην Ήπειρο. Σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι τοπικές κοινωνίες ·ακόμη και οι ηθοποιοί - από τους πρώτους ρόλους μέχρι και τις σύντομες εμφανίσεις – είναι ερασιτέχνες, κάτοικοι των περιοχών.
 
00:30 ► Εθνική Ασφάλεια (2003) ΣΚΑΪ Κωμωδία (Αξιολόγηση 5,6/10 - 45.087 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ντένις Ντούγκαν Πρωταγωνιστούν: Μάρτιν Λόρενς, Στιβ Ζαν, Κολμ Φεόρε, Έρικ Ρόμπερτς Υπόθεση: Ο Ερλ Μοντγκόμερι, αν και ταλαντούχος υποψήφιος αστυνομικός, αποβάλλεται από την Ακαδημία λόγω της εκκεντρικής συμπεριφοράς του και καταλήγει να δουλεύει ως φύλακας. Έπειτα από μια παρεξήγηση, κατηγορεί τον αστυνομικό Χανκ Ράφερτι για βίαιη συμπεριφορά και γίνεται αιτία να υποβιβαστεί κι εκείνος. Οι δυο τους θα ξανασυναντηθούν τυχαία και θα μπλέξουν στα πόδια ενός λαθρέμπορου που θέλει να τους σκοτώσει. Αν βέβαια προλάβει και δεν έχουν ήδη σκοτωθεί μεταξύ τους!
 
01:00 ►►► Γυναίκα στη Θάλασσα (1987) Ant1 Κωμωδία (Αξιολόγηση 6,9/10 - 51.236 ψήφοι) cityportal σχολια Είναι η εκδικηση της εργατικής τάξης και το παιχνίδι άνδρα - γυναίκα πέρα από τις κοινωνικές τάξεις, στο ιδιο μοτιβο προηγήθηκε το 1974 η θρυλική κωμωδία της Λίνα Βερτμίλερ  Η κυρία και ο ναύτης (με τουςΤζιανκάρλο Τζιανίνι, Μαριαντζέλα Μελάτο), που προφανώς και αποτελεί την έμπνευση για την ταινία Γυναίκα στη Θάλασσα.  Σκηνοθεσία: Τζέρι Μάρσαλ Παίζουν: Γκόλντιν Χόουν, Κερτ Ράσελ, Έντουαρντ Χέρμαν. Υπόθεση: Μια κακομαθημένη πλούσια, η Τζοάνα, προσλαμβάνει έναν αγροίκο μαραγκό, τον Ντιν, για να της φτιάξει τα ενδότερα του γιοτ της. Αυτή φεύγει χωρίς να τον πληρώσει, αλλά η μοίρα τη φέρνει με αμνησία στα «δίχτυα» του. Ο μαραγκός τότε αποφασίζει πως ο καλύτερος τρόπος να πάρει τα λεφτά του, είναι να την πείσει πως είναι η σύζυγος του. Έτσι, ο Ντιν βρίσκει μιας πρώτης τάξεως νοικοκυρά και μητέρα για τα τέσσερα παιδιά του.
 
01:45 ►►►► Ρόκι 2 (1979) Open Δράμα (Αξιολόγηση 7,3/10 - 189.017 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Σιλβέστερ Σταλόνε Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Μπαρτ Γιάνγκ, Καρλ Γουέδερς Υπόθεση: Ο Ρόκι Μπαλμπόα έχει νικήσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή βαρέων βαρών Απόλο Κριντ κι έχει γίνει θρύλος στον κόσμο της πυγμαχίας. Όλοι περιμένουν τη ρεβάνς του μεγάλου αγώνα, αλλά ο Ρόκι δηλώνει ότι σταματάει την πυγμαχία. Παντρεύεται την αγαπημένη του Άντριαν και προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Αλλά οι σειρήνες του ρινγκ τον καλούν αδιάκοπα. Τελικά ο Ρόκι δε θα αντέξει στον πειρασμό και θ' αρχίσει να ετοιμάζεται για τη ρεβάνς...
 
02:00 ►►► Life (2017) Mega Επιστημονικής φαντασίας θρίλερ (Αξιολόγηση 6,6/10 - 197.423 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Εσπινόζα Παίζουν: Τζέικ Tζίλενχαλ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Ράιαν Ρέινολντς, Χιρογιούκι Σανάντα Υπόθεση: Μια ομάδα επιστημόνων – πλήρωμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, ανακαλύπτει έναν εξωγήινο οργανισμό από τον Άρη,  με την ικανότητα να αυξάνει με ραγδαίους ρυθμούς τον όγκο και τη νοημοσύνη του, απειλώντας έτσι τη ζωή τη δική τους και των υπόλοιπων ανθρώπων. Η αποστολή τους να τον ανακαλύψουν μετατρέπεται σε φόβο καθώς αποτελεί απειλή για όλη την ανθρωπότητα. Βασισμένος στον κινηματογραφικό μύθο του Ρίντλευ Σκοτ «Alien», ο Ντάνιελ Εσπινόζα (Το Κρησφύγετο, Child 44) - με τη βοήθεια ενός εκλεκτού επιτελείου ηθοποιών – παίζει με τους αφηγηματικούς κανόνες του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας και τις σεναριακές ανατροπές. Ο σκηνοθέτης πετυχαίνει να διατηρήσει την ένταση και την αγωνία για την τύχη των ηρώων του σε ένα κλειστοφοβικό περιβάλλον δημιουργώντας μια καθηλωτική ατμόσφαιρα με ανατρεπτικό τέλος.
 
02:15 ►►► Βαραββάς (1961) ΣΚΑΪ Ιστορικό Δράμα (Αξιολόγηση 6,9/10 - 5.417 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Φλάισερ Πρωταγωνιστούν: Άντονι Κουίν, Άρθουρ Κένεντι, Χάρρυ Άντριους, Τζακ Πάλανς, Σιλβάνα Μανγκάνο Υπόθεση: Ο Πόντιος Πιλάτος αποφασίζει να δώσει χάρη σ' έναν από τους δύο σταυρωμένους, τον Ιησού τον Ναζωραίο ή τον ληστή Βαραββά. Όταν το πλήθος επιλέγει τον Βαραββά, αυτός πανηγυρίζει για την απελευθέρωσή του και πηγαίνει στην Ραχήλ που τον περιφρονεί και του αποκαλύπτει ότι πιστεύει στη διδασκαλία του Ναζωραίου. Ο Βαραββάς την ειρωνεύεται, αλλά οι φόβοι τον βασανίζουν. Η Ραχήλ λιθοβολείται μέχρι θανάτου για την πίστη της, ο Βαραββάς ξαναγυρίζει στο έγκλημα και, όταν τον συλλαμβάνουν, τον στέλνουν να δουλέψει στα ορυχεία της Ιταλίας για τα επόμενα 20 χρόνια.  Μετά από μια θεομηνία, το ορυχείο καταστρέφεται ενώ ο Βαραββάς και ο σκλάβος Σαχάκ, που είναι οι μοναδικοί επιζώντες, στέλνονται σε μια σχολή μονομάχων στη Ρώμη. Τότε, ο Σάχακ τον παρασύρει στο Χριστιανισμό. Ο Σαχάκ αφήνει την τελευταία του πνοή στην αρένα επειδή δεν δέχτηκε να απαρνηθεί την πίστη του ενώ ο Βαραββάς καταφέρνει να νικήσει τον αντίπαλό του και κερδίζει την ελευθερία του. Αργότερα, όταν βλέπει τη Ρώμη τυλιγμένη στις φλόγες, προσπαθεί να βοηθήσει τους Χριστιανούς, αλλά τον συλλαμβάνουν και τον στέλνουν στο σταυρό. Εκεί, ο Βαραββάς, αφήνοντας την τελευταία του πνοή, γαληνεύει παραδίδοντας την ψυχή του στον Κύριο.
 
02:45 ► Ο Στοιχειωμένος Πύργος (2003) Alpha Φαντασίας (Αξιολόγηση 5,0/10 - 40.784 ψήφοι) Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία με επικεφαλής τον καταξιωμένο κωμικό Έντι Μέρφι σε μια… ανατριχιαστική κωμωδία της Disney Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ Ηθοποιοί: Έντι Μέρφι, Τέρενς Σταμπ, Ναθάνιελ Πάρκερ, Μάρσα Τόμασον, Τζένιφερ Τίλι Υπόθεση: Ο αλκοολικός κτηματομεσίτης Τζιμ Έβερς δέχεται στη μέση της νύχτας ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα από τον ιδιοκτήτη ενός πύργου, που προσπαθεί να πουλήσει την ιδιοκτησία του. Πιστεύοντας ότι κρατά στα χέρια του την ευκαιρία της ζωής του, ο Τζιμ Έβερς αποφασίζει να αγοράσει τον πύργο. Όταν όμως επισκέπτεται το νέο του απόκτημα μαζί με την οικογένειά του – τη σύζυγό του, Σάρα, και τα δύο ανυπόμονα και υπερδραστήρια παιδιά του, παράξενα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Κάτι δεν πάει καλά με τον παράξενο πρώην ιδιοκτήτη, τον ακόμα πιο παράξενο μπάτλερ, αλλά ακόμα χειρότερα με κάποιους απρόσκλητους επισκέπτες που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι υπαρκτοί ή όχι.

03:45 (nr) Η ζούγκλα των πόλεων (1970) Open Κοινωνικό δράμα (Αξιολόγηση 5,6/10 - 50 ψήφοι) Σκηνοθεσία: Σταύρος Τσιώλης Παίζουν: Κώστας Πρέκας, Μαίρη Χρονοπούλου, Μάνος Κατράκης, Σπύρος Καλογήρου, Ανδρέας Μπάρκουλης Υπόθεση: Ένας αστυνομικός ρεπόρτερ μιας εφημερίδας αναλαμβάνει να γράψει ένα ρεπορτάζ για ένα παράξενο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή του συζύγου μιας συναδέλφου του. Ψάχνοντας όμως στοιχεία για το ρεπορτάζ του, ανακαλύπτει πως το θέμα φτάνει πολύ πιο μακριά από όσο περίμενε. Πίσω από το θύμα κρύβεται ένα παράνομο και αδίστακτο κύκλωμα που για χρόνια εκμεταλλεύεται τα χρήματα φτωχών ανθρώπων. Αυτό το ρεπορτάζ θα φτάσει να το πληρώσει πολύ ακριβά, με απειλές, με ξύλο κ.α. Τελικά, ανακαλύπτει πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο πατέρας του, ο οποίος είναι ο αρχηγός του κυκλώματος και θεωρούσε προ πολλού πεθαμένο. Καταλήγει να καταγγείλει τον πατέρα του στον εισαγγελέα και να αναρωτιέται αν υπάρχει τρόπος διαφυγής σε μια σάπια και διεφθαρμένη κοινωνία.
 
04:15 ►►► Ένα Μπλου Τζιν Για Τέσσερις (2005) Star Ρομαντική κομεντί (Αξιολόγηση 6,5/10 - 52.461 ψήφοι) Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Ντέλια Έφρον (Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας) και είναι βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα της Αν Μπρασάρες. Μέρος της ταινίας είναι γυρισμένο και στη Σαντορίνη. Το ρόλο της ελληνίδας γιαγιάς, υποδύεται η Μαρία Κωνσταντάρου, γνωστή στο κοινό από τις επιτυχημένες συμμετοχές της σε κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Αξέχαστη η ερμηνεία της, ως υπηρέτρια Ασημίνα στην ταινία «Αχ, αυτή η γυναίκα μου». Στην ταινία εμφανίζεται και άλλη μια αγαπημένη τηλεοπτική γιαγιά, η Έφη Παπαθεοδώρου, η  «Θεοπούλα» της τηλεοπτικής σειράς «Στο Παρά Πέντε».Σκηνοθεσία: Κεν Κουόπις Παίζουν: Άμπερ Τάμπλιν, Αλέξις Μπλέντελ, Αμέρικα Φερέρα, Μπλέικ Λάιβλι Υπόθεση: Αυτό το καλοκαίρι θα είναι κάπως διαφορετικό από τα προηγούμενα. Κι αυτό γιατί τέσσερις «κολλητές» - η Κάρμεν, η Μπρίτζετ, η Λίνα και η Τίμπι – που συνήθιζαν να απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους πάντα μαζί, αυτή τη φορά θα τις περάσουν χωριστά. Η Κάρμεν πρόκειται να επισκεφτεί τον πατέρα της, που δεν τον έχει δει εδώ και πολλά χρόνια, η Μπρίτζετ θα μείνει σ ένα κάμπινγκ στο Μεξικό, η Λίνα θα επισκεφτεί τον παππού της και τη γιαγιά της στην Ελλάδα ενώ η Τίμπι, η πιο άτυχη απ όλες, θα εργάζεται σ ένα σούπερ μάρκετ. Λίγες μόλις μέρες προτού χωρίσουν και κατά τη διάρκεια μιας ξέγνοιαστης βόλτας στα μαγαζιά, οι τέσσερις κοπέλες βρίσκουν ένα αρκετά ασυνήθιστο τζιν παντελόνι αφού όταν το δοκιμάζουν, παρατηρούν πως ταιριάζει σ όλες, ανεξαρτήτως ύψους και βάρους! Ενθουσιασμένες οι κοπέλες αγοράζουν το τζιν και αποφασίζουν να το μοιραστούν δηλαδή η καθεμιά θα το κρατήσει για μια εβδομάδα προτού το στείλει στην επόμενη ελπίζοντας πως θα τους φέρει καλή τύχη. Μια συμφωνία που θα τηρήσουν και οι τέσσερις «κολλητές» προτού ζήσουν το πιο απρόβλεπτο καλοκαίρι της ζωής τους.

To cityportal στο Instagram

Κάνοντας follow στη σελίδα του cityportal στο Instagram, έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς για προσκλήσεις, βιβλία, ταξίδα αλλά και πολλές άλλες εκπλήξεις που σας ετοιμάζουμε
 
Εδώ μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα τηλεόρασης  για όλη τη μέρα και για όλα τα κανάλια

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ