{ Τελευταία νέα }

28η Οκτωβρίου: Στη Σάμο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας. Φωτό και Βίντεο

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

28η Οκτωβρίου: Στη Σάμο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας. Φωτό και ΒίντεοΣτη Σάμο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας.

O δήμος Ανατολικής Σάμου, τοποθέτησε μια διαστάσεων 104 τ.μ. Ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πρωτεύουσας του νησιού.
 
Όπως ανέφερε ο δήμος, σε ανακοίνωσή του. 
Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού της Εθνικής μας Επετείου , στο οποίο λόγω υγειονομικών συνθηκών δεν περιλαμβάνονται στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις, θα πραγματοποιηθεί ανάπτυξη Ελληνικής σημαίας μεγάλου μεγέθους (104 τ.μ.) στην επιφάνεια της θάλασσας στον κόλπο της πόλεως Σάμου, στις 12:30 το μεσημέρι, της 28ης Οκτωβρίου από δύτες αυτόνομης κατάδυσης του Λιμεναρχείου Σάμου και του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου, υπό την αιγίδα και την οργανωτική υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου.
 
«Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 είναι μια ημέρα γιορτής και χαράς για όλους τους Έλληνες. Ο επετειακός εορτασμός της ημέρας αυτής αποτελεί ευκαιρία και ταυτόχρονα υποχρέωση για όλους μας να αποδώσουμε φόρο τιμής στους ήρωες , που με αυταπάρνηση αγωνίστηκαν για να εξασφαλίσουν την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού. Ας τιμήσουμε και φέτος τον αγώνα των προγόνων μας που μας υποδεικνύει τι μπορεί να πετύχει ο Ελληνικός λαός όταν είναι ενωμένος και ας γιορτάσουμε με υψηλό το εθνικό φρόνημα», καταλήγει  η ανακοίνωση του δήμου Ανατολικής Σάμου.
 

28η Οκτωβρίου: Στη Σάμο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας.

Χρόνια πολλά 🇬🇷

 

Posted by Samos24.gr on Wednesday, 28 October 2020

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ