28η Οκτωβρίου: Μόνο τα στρατιωτικά τμήματα θα παρελάσουν στη Θεσσαλονίκη - Αναμένονται οι αποφάσεις για τη μαθητική

Απόφαση τoυ Υπουργείου Εσωτερικών με αποδέκτη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλάζει τα δεδομένα για την παρέλαση στη Βόρεια Ελλάδα. Κατατέθη σχετικό ερώτημα  για τη διεξαγωγή τόσο της στρατιωτικής όσο και της μαθητικής παρέλασης.

Για τη μαθητική αναμένονται οι διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών.

Ειδικότερα,

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ερώτημα στο υπουργείο Εσωτερικών για τον τρόπο διεξαγωγής της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το Υπουργείο λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί μόνο στρατιωτική παρέλαση η οποία να μην υπερβαίνει σε διάρκεια τα 60 λεπτά και χωρίς τα πολιτικά τμήματα. Την είδηση μετέδωσε το OPEN, αναφέροντας ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε η παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου να περιλαμβάνει μόνο στρατιωτικά τμήματα και να περιοριστεί αυστηρά στα 60 λεπτά. Δε θα παρελάσουν σωματεία και μαθητές, ενώ επιτρέπεται η παρουσία θεατών με χρήση μάσκας. Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατατέθη ερώτημα  και για τη διεξαγωγή της μαθητικής παρέλασης, στις 27 Οκτωβρίου και αναμένονται οι διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως