{ Εκδηλώσεις }

2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας στη Θεσσαλονίκη από την Workathlon - Αιτήσεις εργασίας


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας στη Θεσσαλονίκη από την Workathlon - Αιτήσεις εργασίας
Δωρεάν

Χώρος: Capsis Hotel
Μοναστηρίου 16, 54629, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: 0.00

Πότε: 17/01/2019
Ώρα έναρξης: 9:30
2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας / 09.30 έως 15.00

H Workathlon επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τη 2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας
Η ζήτηση φέτος ήταν πολύ μεγάλη για να γίνει, όπως πέρυσι, μόνο μια Ξενοδοχειακή ημέρα καριέρας από τη Workathlon! Ούτε 2, ούτε 3 αλλά 4 οι φετινές πόλεις –
σταθμοί μας, με πρώτη την ήδη γνώριμη και αγαπημένη Θεσσαλονίκη και το Capsis Hotel!
Η περσινή 1 η Ξενοδοχειακή ημέρα καριέρας από τη Workathlon αγκαλιάστηκε τόσο θερμά από την συμπρωτεύουσα που δεν μπορούσε να είναι κάποια άλλη πόλη ο 1ος σταθμός των φετινών ημερών καριέρας. Στις 17 Ιανουαρίου 2019, η Workathlon ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη επιδιώκοντας να μηδενίσει την απόσταση μεταξύ των καλύτερων Ξενοδοχοϋπαλλήλων και των κορυφαίων Ξενοδοχείων της Ελλάδας και της Κύπρου.
Costa Navarino, Amanzoe, TOR Hotel Group, Daios Hotels, Melior Hotels & Resorts, Andronis Exclusive, Louis Hotels και πολλά ακόμη Ξενοδοχεία θα δώσουν το ηχηρό παρών στις 17 Ιανουαρίου στο Capsis Hotel.
Οι εκπρόσωποι τους θα έρθουν έτοιμοι να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα Ξενοδοχειακά ταλέντα της Βόρειας Ελλάδας και να χτίσουν μαζί την επόμενη αμοιβαία επαγγελματική τους επιτυχία!
Ταυτόχρονα θα διαδραματίζεται το Interactive Forum, όπου οι πιο έμπειροι επαγγελματίες του
κλάδου θα μοιραστούν τα μυστικά της επιτυχίας τους και θα δώσουν απαντήσεις στα πιο φλέγοντα ζητήματα της Φιλοξενίας.
Για να μη χάσεις την ευκαιρία να δικτυωθείς με τους κορυφαίους του χώρου σου, αλλά και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου γύρω από αυτόν:
Κάνε αίτηση για τις θέσεις που σε ενδιαφέρουν 
Τα δεδομένα στη στελέχωση των Ξενοδοχείων συνεχώς αλλάζουν, γι αυτό η Workathlon θέλει να είναι πάντα μέσα στις εξελίξεις και να ανταποκρίνεται στο υψηλό επίπεδο της ελληνικής Φιλοξενίας
– και γιατί όχι, να το ανεβάζει ακόμη ψηλότερα!
 
Σχετικά με την Workathlon
Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία και resorts. H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2015, όταν σχεδιάστηκε η 1 η έκδοση της πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάραμε το Νοέμβριο του 2016 τη 2 η έκδοση της πλατφόρμας με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλεγήκαμε στο Top 10 στο 2 ο Διαγωνισμό για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7 ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο του 2017 κερδίσαμε το 1 ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge 17. Η Workathlon συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG
Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους προς Ξενοδόχους και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 150 Ξενοδόχων και εκατοντάδων Ξενοδοχοϋπαλλήλων.
 
Capsis Hotel στις 17 Ιανουαρίου 
2η Ημέρα Ξενοδοχειακής Καριέρας
09.30 έως 15.00
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___