Αγώνας δρόμου \ τρέξιμο

2ος Αγώνας Δρόμου Γίνε Specialistas

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και το Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Νέας Προποντίδας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού, διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα Δρόμου Γίνε Specialistas.

Ο Αγώνας Δρόμου  Γίνε Specialistas περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 1000μ. για μαθητές των Δ’ Ε’ και ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών σχολείων και μία των 6000μ. για τις ηλικίες 12-112.

Το Ειδικό σχολείο Ν. Προποντίδας , άνοιξε το δρόμο του “ΜΑΖΙ”. Στον οποίο με χαρά συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι.

Τα παιδιά με αναπηρίες έσμιξαν ισότιμα με τους συνομήλικους τους και μαζί βιώσαμε όλοι αξέχαστες στιγμές.

Γίναμε Specialistes! Σκοπός του αγώνα δρόμου , που έχει περισσότερο τη μορφή γιορτής κι όχι αμιγώς αθλητικής διοργάνωσης, είναι να αναδείξει την ισότιμη συμμετοχή των ΑΜΕΑ στον αγώνα, την ισότιμη συμμετοχή στη ζωή.

Γιατί Specialistaς γίνεσαι, όταν ξεπερνάς τα στερεότυπα, αγκαλιάζεις το διαφορετικό και ανακαλύπτεις την ομορφιά του μαζί.

Γινόμαστε όλοι καλύτεροι, όταν:

 Συμβαδίζουμε στη ζωή
 Συντρέχουμε στις δυσκολίες
 Συμμετέχουμε στους αγώνες

Με την εμπειρία του επιτυχημένου πρώτου αγώνα, την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας, καθώς και την προτροπή πολλών δρομέων που συμμετείχαν στην πρώτη μας προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος με τον 2ο Αγώνα Δρόμου Γίνε Specialistas.

Την πρώτη χρονιά αυτής της μεγάλης διοργάνωσης, αθλητικής γιορτής, γέμισαν τα Νέα Μουδανιά με περισσότερα από 3000 χαρούμενα πρόσωπα!

► Info

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Σημείο Αφετηρίας Κεντρική Πλατεία Ν. Μουδανιών.

Μπορείς να γίνεις κι εσύ Specialistas!!


  • Το cityportal σας συνιστά πριν μεταβείτε σ έναν χώρο, να επικοινωνείτε μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρα και ώρα, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει ακύρωση, αλλαγή, ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως