2ος Αγώνας Δρόμου: Τερματίζω στην Αγάπη

Τρέχουμε όλοι μαζί για δεύτερη φορά με τον ίδιο σκοπό: Να μοιράσουμε αγάπη.


Είτε είσαι λάτρης των αγώνων δρόμων είτε απλά σου αρέσει το δυναμικό βάδισμα, ήρθε η ώρα να γράψουμε όλοι μαζί χιλιόμετρα αγάπης! Το σκηνικό παραμένει το ίδιο: ένα γραφικό και ταυτόχρονα φιλόξενο χωριό μία ανάσα μόλις από την Θεσσαλονίκη περιμένει να σας υποδεχθεί για 5 χιλιόμετρα αγάπης.

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στις 11:00 το πρωί διοργανώνουμε τον δεύτερο αγώνα δρόμου του χωριού μας. Σκοπός αυτού του αγώνα δρόμου, όπως και του πρώτου, είναι να στηρίξουμε τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Χαλκιδικής “Η ΑΓΑΠΗ”.

Μέσα από αυτή την οργάνωση προσπαθούμε να δείξουμε με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας, τόσο υλικά όσο και ηθικά, σ’ αυτόν τον Σύλλογο που εδώ και 31 χρόνια φροντίζει και στηρίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους σε ολόκληρο τον νομό Χαλκιδικής. Τα έσοδα του Συλλόγου είναι αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του.

Γι’ αυτόν τον λόγο οι σύλλογοι: Νεολαία Γαλάτιστας, Α.Ο. Γαλάτιστας, Α.Σ. Ανθεμούς Γαλάτιστας, Α.Σ. “Fight Club” Γαλάτιστας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τεχνών Γαλάτιστας “Οι Ανθεμούσες” και Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γαλάτιστας Χαλκιδικής “Η Γαλάτεια” συνδιοργανώνουμε τον αγώνα δρόμου 5 χλμ για τους ενήλικες και μία διαδρομή 1,4 χλμ για τους μικρούς μας φίλους. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ για μικρούς και μεγάλους, ενώ κάθε συμμετέχοντας θα πάρει από μία μπλούζα. Η διαδρομή έχει αφετηρία την αρχή του παλαιού δρόμο, θα κάνει αναστροφή στην βρύση Σαραμπάλη κι επιστροφή και πάλι στην αφετηρία, όπου και θα γίνει η βράβευση. Τα παιδιά θα ακολουθήσουν μικρότερη διαδρομή, μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Αν θέλεις να τρέξεις σε μία καταπράσινη διαδρομή γι’ αυτόν τον πολύ ξεχωριστό σκοπό, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην εκδήλωση!

*Να διευκρινίσουμε ότι η χιλιομετρική απόσταση του αγώνα είναι μικρή (5χλμ), αλλά η αγάπη που προσφέρεις σ’ αυτή τεράστια.

Υ.Γ. Είναι μια πολύ καλή αφορμή να περάσεις την Κυριακή σου στην φύση και μετά να
απολαύσεις την φιλοξενία των τοπικών καταστημάτων και να θαυμάσεις τον Βυζαντινό
μας Πύργο. Και όπως είπαμε, μόλις μια ανάσα από την Θεσσαλονίκη.

► Info

Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στις 11:00 το πρωί
Γαλάτιστα Χαλκιδικής
Kόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

Online δηλώσεις συμμετοχής:
https://docs.google.com/forms/d/1vvMdoTiDy776bfreFXFra_A97pZqRS2pzaI_8k5oFN4/
edit
Για περισσότερες πληροφορίες:
Facebook: https://www.facebook.com/neolaiagalatistas/?locale=el_GR
E-mail: neolaiagalatistas@gmail.com
Website: https://neolaia-galatistas.webnode.gr/
Τηλ. Επικοινωνίας: 6949849685

Φωτογραφία εξωφύλλου από το Pixabay 

  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως