30χρονη Βρετανίδα τουρίστρια ενώ βρισκόταν διακοπές στην Κρήτη βιάστηκε από τον υπάλληλο του ξενοδοχείου που την φιλοξενούσε.
Γνωρίστηκε με με τρεις υπαλλήλους του ξενοδοχείου όπου διέμενε, αλλά αυτή η γνωριμία αποδείχτηκε τραυματική. Η νεαρή Αγγλίδα, που διέμενε σε μεγάλο ξενοδοχείο της Αμμουδάρας, κατέβηκε χτες το βράδυ να πιει ένα ποτό στο μπαρ του συγκροτήματος, κι εκεί γνώρισε τον μπάρμαν, με τον οποίο είχε ήδη μια οικειότητα τις προηγούμενες ημέρες.
Το ποτό, σύμφωνα με το cretalive.gr, είχε και συνέχεια. Ο μπάρμαν να γνώρισε τη νεαρή φίλη του και σε δύο συναδέλφους του με τους οποίους ήταν παρέα. Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, με τον μπάρμαν έκαναν έρωτα με τη θέληση της αλλά ο ένας από τους δύο νεαρούς την βίασε, μπροστά στα μάτια των άλλων δύο φίλων του. Η ξένη τουρίστρια αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κάλεσε την Αστυνομία, που συνέλαβε και τους τρεις νεαρούς, τον ένα με την κατηγορία του βιασμού και τους άλλους δύο για απλή συνέργεια.