{ }

3η Γιορτή του 5ου της Κριεζώτου


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

3η Γιορτή του 5ου της Κριεζώτου
Δωρεάν

Χώρος: Ο κήπος της μουσικής (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)
Διεύθυνση: Μαρίας Κάλλας, 54645
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ο κήπος της μουσικής (Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης)
Τιμή: από 0.00

Πότε: 05/10/2019
Ώρα έναρξης: 18:30

3η Γιορτή του 5ου της Κριεζώτου. Η γιορτή αυτή θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 18:30 στο πάρκο της Μουσικής στη Νέα Παραλία.

Η Ε' Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Αποφοίτων του 5ου Γυμνασίου –Λυκείου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου και του 5ου Λυκείου, τις διευθύνσεις και τους Συλλόγους Διδασκόντων των δύο σχολείων, τους μαθητές και τους κατοίκους της γειτονιάς διοργανώνουν την γιορτή γειτονιάς.

3η Γιορτή του 5ου της Κριεζώτου

Η γιορτή αυτή θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 18:30 στο πάρκο της Μουσικής στη Νέα Παραλία, απέναντι απο τη Γενική Κλινική. Θα στρωθούν τραπέζια, όπου οι χορηγοί θα προσφέρουν τα φαγητά και τα ποτά τους. 

Ο μαθητής του λυκείου και καταξιωμένος βιολονίστας Ηλίας Ναχμίας, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η χορωδία «Λεχρίτες Θεσσαλονίκης», η χορωδία του ΤΕΕ/ΤΚΜ των μηχανικών και το ρεμπέτικο μουσικό σχήμα «Σταλαγμίτες» θα πλαισιώσουν την εκδήλωση!

Θα υπάρξει επίσης έκθεση φωτογραφίας του καταξιωμένου μαθητή Γιάννη Γιασάρη και προβολή ταινιών από φωτογραφίες των σχολικών ετών 1959, 1969, 1979, 1989.

Το 5ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο είναι η συνέχεια του θρυλικού Ε' Γυμνασίου Αρρένων, ενός από τα πιο ιστορικά σχολεία της πόλης μας.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ