3η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

«ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.»

Η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, διοργανώνει την 3η Ημερίδα «ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.» με θέμα τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, την Εκπαίδευση και τη Σταδιοδρομία, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 17.30 – 21.30 στο «Αμφιθέατρο» του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας – ΝΟΗΣΙΣ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου και Λυκείου με την υποστήριξη του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Θέρμης και της ΔΕΠΠΑΘ, ενώ στόχος της είναι η ενημέρωση των νέων σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας για το μέλλον τους.

Με καλεσμένους αξιόλογους ομιλητές από τους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιτυχημένους επιχειρηματίες, η ημερίδα «Ρωτάω. Μαθαίνω. Αποφασίζω» θα συνδέσει τους νέους με το εργασιακό περιβάλλον και θα στοχεύσει στο να ανοίξουν τους ορίζοντες τους σε δημιουργικές σκέψεις για το πως μπορούν να αξιοποιήσουν τα έμφυτα ταλέντα που διαθέτουν.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Παιδείας, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θέρμης.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα


Για την είσοδο σας στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4piZHkEzF7q0wyWtypAWlB-zITDSPSjbVyWZIShbZvjpmfg/viewform?usp=sf_link


Info

3η Ημερίδα «ΡΩΤΑΩ. ΜΑΘΑΙΝΩ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ.»
Ημερομηνία Διεξαγωγής: Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023
Ώρα Έναρξης: 17.30
Τόπος Διεξαγωγής: Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ «Αμφιθέατρο»

*Είσοδος ελεύθερη
Φωτογραφία απο Depositphotos

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως