{ Παιδί }

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τη Λάμψη!


Κατηγορίες: Παιδί

3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού

Τιμή: από 0.00

Πότε: 28/09/2019
Ώρα έναρξης: 11:00

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι γεγονός! Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τη Λάμψη, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού είναι γεγονός!
Μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά και τη Λάμψη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ, από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.
Το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής και Αθλητισμού θα έχει γωνιά αφιερωμένη στη ρομποτική, μαγειρική για παιδιά που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι σεφ, δράσεις για παιδιά και μαμάδες, giga τοξοβολία, baby corner, και πολλές πολλές, πάρα πολλές όμως, ακόμα δράσεις!
Σκοπός και φέτος, είναι τόσο να δώσουνε τα δυνατότερα μηνύματα για την υγεία, τη διατροφή και των αθλητισμό των παιδιών μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία.
Φέτος η διοργάνωση στηρίζει τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ».

 

Στο 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας. Διατροφής και Αθλητισμού ο Εμμανουήλ Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ Ιδρυτής και Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSIi) Eιδικός Ερευνητής- Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, Ιδρυτής του τμήματος Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛΑΣ.
Ο κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκης θα μας καθηλώσει με μία ομιλία για παιδιά και γονείς με τίτλο:
"Από την χρήση στην κατάχρηση- Εθισμός εφήβων και άλλες συμπεριφορές υψηλού κινδύνου στο διαδίκτυο".
 

Στο περίπτερο 12 στη ΔΕΘ επίσης θα είναι ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ. Αντρέ Βιεϊρίνια και η Ελένη Ψυχούλη. Ελάτε να μαγειρέψουμε και να διασκεδάσουμε.

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ