3ος Διαγωνισμός Ποίησης και Φωτογραφίας «Έρως και Ψυχή, Λόγος και Εικόνα»

3ος Διαγωνισμός Ποίησης και Φωτογραφίας «Έρως και Ψυχή, Λόγος και Εικόνα»

Μετά τις επιτυχημένες διοργανώσεις του 1ου & του 2ου Διαγωνισμού Ποίησης και Φωτογραφίας, ο Δήμος Ευόσμου, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση προχωρούν στην προκήρυξη του 3ου Διαγωνισμού Ποίησης και Φωτογραφίας για νέους δημιουργούς με θέμα: «Έρως & Ψυχή, Λόγος & Εικόνα»
Ο 3ος Διαγωνισμός Ποίησης και Φωτογραφίας φιλοδοξεί να ενεργοποιήσει, για άλλη μια φορά, τις δημιουργικές δυνάμεις των ανθρώπων. Μέσα από το λόγο και την εικόνα επιχειρεί να αναδείξει το ταλέντο τους και τους καλεί να εκφραστούν και να δημιουργήσουν.
Στην εποχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο Έρως και η Ψυχή ανοίγουν δίαυλο επικοινωνίας με τους σύγχρονους καλλιτέχνες χρωματίζοντας, ίσως λίγο, τα όνειρά τους.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
1. Κάθε συμμετέχων λαμβάνει μέρος με 3 – 5 ποιήματα δακτυλογραφημένα σε 6 αντίτυπα. Προσοχή: Κάθε ποίημα θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρει την υπογραφή του δημιουργού του.
2. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ταχυδρομήσουν τα έργα τους με συστημένη επιστολή ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2010,μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σε φάκελο Α4 στην διεύθυνση :Μ. Αλεξάνδρου 57.Τ.Κ. 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό Ποίησης».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
1. Κάθε συμμετέχων λαμβάνει μέρος με 3-6 φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες) πρέπει να είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφικό χαρτί διαστάσεων 0,20Χ0,30 ή 0,20Χ0,20.Επίσης θα πρέπει να κατατεθούν και σε ψηφιακή μορφή.(μορφή αρχείου JPG διαστάσεις 1024Χ768 pixels).
2. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ταχυδρομήσουν τα έργα τους με συστημένη επιστολή ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2010,μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σε φάκελο Α4 στην διεύθυνση : Μ. Αλεξάνδρου 57.Τ.Κ. 56224 Εύοσμος Θεσσαλονίκη, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό φωτογραφίας».

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2310 706668 και 6937 304340 (υπεύθυνη διοργάνωσης Ρίτσα Γεωργιάδου.)

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από πενταμελή κριτική επιτροπή που θα συσταθεί τόσο για το διαγωνισμό της Ποίησης όσο και της Φωτογραφίας.

Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010. Η εκδήλωση μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας των συμμετεχόντων, καθώς και απαγγελία των διακριθέντων ποιημάτων. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με την απονομή βραβείων και διακρίσεων για τις καλύτερες συμμετοχές τόσο στην κατηγορία της ποίησης όσο και φωτογραφίας.
Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα εκδοθεί ανθολόγιο-λεύκωμα με τα ποιήματα και τις φωτογραφίες των διακριθέντων.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως