3rd Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι

3rd Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι

48 εκδηλώσεις στην 3η Gourmet Exhibition που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
48 εκδηλώσεις στη Gourmet Exhibition που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις.
Η αφρόκρεμα των Ελλήνων παραγωγών θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για 3 ολόκληρες ημέρες, 6,7 και 8 Απριλίου, 2019 στην Αποθήκη Γ στο λιμάνι. 
 
Η 3η Gourmet Exhibition συγκεντρώνει παραγωγούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας που ενώνουν τις δυνάμεις τους για την δημιουργία του Ελληνικού brand name.
 
«Ρίχνουμε τοίχους και χτίζουμε γέφυρες. Χτίζουμε συνεργασίες, επιμορφώνουμε εμπόρους και κοινό, δοκιμάζουμε προϊόντα και μαθαίνουμε την ιστορία τους, την καινοτομία και τα μυστικά τους».
3rd Gourmet Exhibition
Η μόνη έκθεση με 100% ελληνικά τυποποιημένα τρόφιμα.
6-7-8 Απριλίου γιορτάζουμε τα ελληνικά προϊόντα στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.
Ένα ανεπανάληπτο γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει!

Η 3rd Gourmet Exhibition είναι έτοιμη να ανοίξει τις θύρες της στο κοινό! Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της το 2016, η Gourmet Exhibition στόχευσε στην ανάδειξη των Ελλήνων παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στόχος που την οδήγησε στο να δραστηριοποιηθεί στην αναζήτηση, συνεργασία και τέλος στην προώθηση επιχειρήσεων αποκλειστικά με ποιοτικά εκλεκτά τρόφιμα.

Με ξεκάθαρο προφίλ, που υποστήριξε από την πρώτη κιόλας διοργάνωση, η Gourmet Exhibition ετοιμάζεται για την 3η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2019, στην Αποθήκη Γ? στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Συμμετέχουν 80 μοναδικοί παραγωγοί από κάθε μεριά της Ελλάδας, όπου το όνομά τους είναι συνδεδεμένο με υψηλής ποιότητας τρόφιμα, πρώτη ύλη, τυποποιημένα και καινοτόμα προϊόντα, γεωγραφική ένδειξη και ηχηρά brand names.

Στη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες, καταναλωτικό κοινό και επαγγελματίες στον χώρο της γαστρονομίας, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα περίπτερα των παραγωγών, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους, να συζητήσουν μαζί τους, να ενημερωθούν για την παραγωγή, την πρώτη ύλη, τη διάθεση και τις τιμές, να κάνουν παραγγελίες και αγορές χονδρικής ή λιανικής.

48 εκδηλώσεις στη ‘Gourmet Exhibition’ που αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα!
Γευσιγνωσίες, σεμινάρια, ανοιχτές συζητήσεις και παρουσιάσεις.

Διατηρούμε την λειτουργία του τόσο δημοφιλούς Olive Bar, το πρώτο στην Ελλάδα, όπου θα γίνονται και φέτος οι γευσιγνωσίες των ελαιολάδων και ελιών από τους πιστοποιημένους γευσιγνώστες  Μαρία Κατσούλη, Κώστας Τερτιβανίδης, Κική Ζηνοβιάδου,  Οδυσσέα Βλαχάβα και Κυριακή Παναγιώτου. Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα

Προσθέσαμε ένα νέο χώρο γευσιγνωσιών το Deli Bar στο οποίο μεταξύ άλλων, θα δοκιμάσετε μέλια, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, τουρσιά και αλείμματα, σαρακοστιανές νοστιμιές και άλλα πολλά προϊόντα της έκθεσης με τους Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννη Μπουροδήμο, Σύλβια Κουμεντάκη και τον Θεόδωρο Παστουρματζή. Όλο το πρόγραμμα ΕΔΩ

Διατηρούμε τις Τράπεζες Γευσιγνωσίας όπου παντρεύονται χορτοφαγικά προϊόντα σε ευφάνταστους συνδυασμούς με την Ελένη Ψυχούλη, δοκιμάζονται παραδοσιακά γλυκίσματα από κάθε γωνιά του τόπου μας με την Ιωάννα Σταμούλου, αλλά και τιμάται το νησί της Λήμνου, ως ένας ξεχωριστός γαστρονομικός παράδεισος. Πληροφορίες .

Κορυφαίο γεγονός της έκθεσης, τα Βραβεία Κοινού και τα Specialist Awards.
Στα Βραβεία Κοινού προτρέπουμε τους επισκέπτες μας να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που έχουν ήδη γνωρίσει στον εκθετήριο χώρο και στις εκδηλώσεις σε όλη τη διάρκεια της 3rd Gourmet Exhibition,.
Στα Specialist Awards, πέντε ειδικοί από το χώρο της γαστρονομίας (Γιώργος Πίττας, Νικολέτα Μακρυωνίτου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Ελένη Ψυχούλη, Ιωάννα Σταμούλου) αξιολογούν τα καλύτερα προϊόντα και βραβεύονται Κυριακή στις 20.00 στην Αποθήκη Γ.

 
Η Μίνα Αποστολίδη έρχεται από το Βέλγιο και μας μιλά για τις σοκολάτες της. Στο τέλος τη παρουσίασης θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι επιθυμούν, να αγοράσουν λίγα τεμάχια μιας και δε μπορούν να βρεθούν όλα τα προϊόντα της Mina Handmade Chocolate, πουθενά αλλού στη Θεσσαλονίκη.

Σεμινάρια για κάθε ενδιαφέρον, όπως παρασκευή φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών, food-styling, γαστρο-τουρισμός και τυποποίηση.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό που έρχεται στην έκθεση χωρίς επιπλέον κόστος. 

 
Προσκεκλημένοi συνεργάτες της Έκθεσης οι οποίοι δίνουν το παρόν στη διάθεση εκθετών και επισκεπτών, είναι οι (αλφαβητικά):
Μιχάλης Αδαμίδης, Μαρία Αθανασοπούλου, Αλεξάνδρα Ανθίδου, Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Μίνα Αποστολίδη, Βαγγέλης Ασημακόπουλος, Οδυσσέας Βλαχάβας, Kristen Connolly, Κική Ζηνοβιάδου, Χρήστος Κατσάνος, Μαρία Κατσούλη, Φωτεινή Κλιάνη, Σύλβια Κουμεντάκη, Ευαγγελία Κουτσοβούλου, Νικολέτα Μακρυωνίτου, George Menzelos, Γιάννα Μπαλαφούτη, Γιάννης Μπουροδήμος, Αντώνης Μωυσιάδης, Κυριακή Παναγιώτου, Θεόδωρος Παστουρματζής, Σπύρος Πέγκας, Γιώργος Πίττας, Ιωάννα Σταμούλου, Κώστας Τερτιβανίδης, Denise Vivaldo, Γιάννης Χατζηπαρασίδης, Ελένη Ψυχούλη.

H “3rd Gourmet Exhibition” πραγματοποιείται με την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Thessaloniki Food Festival και με την υποστήριξη του Perrotis College κα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

3rd Gourmet Exhibition

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
–    Σάββατο 6/4/19, 13:00-21:00
–    Κυριακή 7/4/19, 11:00-21:00
–    Δευτέρα 8/4/19, 11:00-17:00
Αποθήκη Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Είσοδος / Εισιτήριο:
–    Γενική είσοδος: 5 ευρώ κατ? άτομο
–    Εισιτήριο διάρκειας 3 ημερών:   12 ευρώ κατ? άτομο
–    Είσοδος για το εμπορικό κοινό και δημοσιογράφους:  δωρεάν (με πρόσκληση ή επαγγελματική κάρτα)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, τους εκθέτες, τις παράλληλες εκδηλώσεις και τις κρατήσεις θέσεων στις εκδηλώσεις, τους χορηγούς και τη διοργάνωση, θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.gourmetoliveexhibition.com
https://www.facebook.com/pg/gourmetexhibition/

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε