4 ταινίες που προτείνουμε για αυτή τη βδομάδα από το Κανάλι της Βουλής

4 ταινίες που προτείνουμε για αυτή τη βδομάδα από το Κανάλι της Βουλής

Για την πρώτη εβδομάδα   (23/11 – 29/11/2020) του Δεκεμβρίου οι ταινίες που επιλέξαμε και προτείνουμε από το Κανάλι της Βουλής 
 
► Tungsten
Τετάρτη, 2/12 στις 00:00
Eλληνική ταινία, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γεωργόπουλου, με τους: Βαγγέλη Μουρίκη, Προμηθέα Αλειφερόπου­λο, Όμηρο Πουλάκη, Τάσο Νούσια, Κόρα Καρβούνη(2011). Η πλοκή εξελίσσεται μια καλοκαιρινή μέρα στην Αθήνα. Ένας ελεγκτής εισιτηρίων έχει πολλά χρέη και προβλήματα με την οικογένειά του. Δύο έφηβοι φίλοι τρι­γυρνούν στην πόλη έχοντας κρυμμένο στην τσάντα τους ένα περίστροφο. Ένα στέλεχος εταιρείας συμπεριφέρεται βίαια στη σύντροφό του. Οι τρεις ιστορίες θα συναντη­θούν μεταξύ τους και στο τέλος ο καθένας δε θα αποφύγει τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών του.
 
 
► Μικρές Αφροδίτες
Παρασκευή,  4/12 στις 22:00
Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία του Νίκου Κούνδουρου με τους: Ελένη Προκοπίου, Τάκη Εμμανουήλ, Ανέστη Βλάχο (1963). Κάπου στην Ελλάδα, το 200 π.Χ., μια ομάδα βο­σκών κατεβαίνει από τα βουνά, αναζητώντας νέους βοσκό­τοπους. Οι βοσκοί, όμως, χάνουν το δρόμο τους και συνα­ντούν κάποιες γυναίκες ψαράδων, που οι άντρες τους λεί­πουν στη θάλασσα. Αργυρή Άρκτος σκηνοθεσίας και καλύ­τερης ταινίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Βερολίνου.
 
 
► Το Λιμάνι των Αποκλήρων
Σάββατο, 5/12 στις 23:00
Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρσέλ Καρνέ με τους: Ζαν Γκαμπέν, Μισέλ Μόργκαν, Μισέλ Σιμόν, Πιέρ Μπρασέρ (1938). Ένας λιποτάκτης και μια 17χρονη ορφα­νή κοπέλα γνωρίζονται σε ένα λιμάνι της Χάβρης και ανα­ζητούν την ευτυχία μέσα σ’ ένα περιβάλλον στο οποίο επι­κρατεί η ηττοπάθεια.
 
 
► Κακότυχος Τράγος
Κυριακή, 6/12 στις 17:30
Κολομβιανή νεανική ταινία σε σκηνοθεσία Σαμίρ Ολιβέ­ρος με τους: Τζιν Μπους, Κιάρα Χάουαρντ, Αμπρόσιο Χά­φινγκτον (2017). Αφού σκοτώνουν κατά λάθος έναν τράγο με το φορτηγό του πατέρα τους, δύο αταίριαστα αδέρφια ξεκινούν ένα ταξίδι συμφιλίωσης. Ο Κορν και η Ρίτα στην προσπάθειά τους να βρουν τα απαραίτητα μέσα για ν? απο­κρύψουν το ατύχημα, μπαίνουν σε μια απίστευτη περιπέ­τεια 24 ωρών στο Πορτ Πάρανταϊς.
 
 
Προτεραιότητα του καναλιού είναι η μετάδοση των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων. Επειδή η διάρκειά τους δεν μπορεί να προϋπολογιστεί με ακρίβεια, είναι πιθανόν να συμβαίνουν απροειδοποίητες αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως