40+ Ωριμότητα και Ευεξία

Μία 2η Άνοιξη για κάθε Γυναίκα

Σε μια εκδήλωση – ύμνο για όλες τις γυναίκες άνω των 40, η Dr. Joyce Harper καθηγήτρια και διευθύνων στέλεχος στο Ινστιτούτο για την Υγεία της Γυναίκας του UCL , θα μιλήσει για “μια δεύτερη άνοιξη” στη ζωή των γυναικών μετά την ηλικία των 40.

Η Dr. Joyce Harper είναι μια προσωπικότητα παγκοσμίου εμβέλειας και κύρους στον τομέα της. Χαρακτηρίζεται ως μια γυναίκα με πάθος που στόχο της έχει την συνεχή βελτίωση της θέσης της γυναίκας μέσα στη σύγχρονη κοινωνία & εργάζεται πάνω στην εκπόνηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ομιλιών και workshop ανά τον κόσμο καθώς και μη κερδοσκοπικών οργανώσεων που έχουν συντελέσει πρακτικά σε σημαντικές βελτιώσεις.

Dr. Joyce Harper

Μαζί της, για την ψυχική υγεία και ευημερία, θα μιλήσει ο κ. Αγοραστός Αγοραστός, επίκουρος καθηγητής ψυχιατρικής του Α.Π.Θ και η κα. Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου εξειδικευμένη καθηγήτρια Yoga και Pilates.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τα έργα τους οι καλλιτέχνιδες Θάλεια Γκατζούλη, Εύη Κυρμακίδου, Ράνια Φραγκουλίδου, Αγγέλικα Πράπα.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το ΙΑΚΕΝΤΡΟ, κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης.

► Info

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023
Μακεδονικό Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης
Ώρα Έναρξης : 19.00
Ώρα Προσέλευσης : 18.30
Είσοδος ελεύθερη

Φωτογραφία από το depositphotos.com


  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  Ενημερωθείτε για τα πάντα! ΟΛΕΣ οι εκδηλώσεις (συναυλίες, παραστάσεις αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη θα τα βρείτε στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως