{ Εκδηλώσεις }

4ο Συνέδριο Τουρισμού - Το μοντέλο του μέλλοντος στο Βελλίδειο

Μία συνδιοργάνωση πέντε Επιμελητηρίων


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

4ο Συνέδριο Τουρισμού - Το μοντέλο του μέλλοντος στο Βελλίδειο

Τιμή: από 0.00

Πότε: 14/03/2019
Ώρα έναρξης: 12:30

Στο 4ο Συνέδριο Τουρισμού - Το μοντέλο του μέλλοντος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» (αίθουσα ΕΛΛΟΠΙΑ) στις 12:30, θα μπει στο στόχαστρο η περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδος διευρύνοντας τόσο τη σεζόν όσο και το αντικείμενο όσων διαχειρίζονται τουριστικές μονάδες με τη μία ενότητα να αναφέρεται στον αθλητικό τουρισμό.
 
4o Συνέδριο Τουρισμού | Τουρισμός: Το Μοντέλο του Μέλλοντος

Μία συνδιοργάνωση πέντε Επιμελητηρίων:
·         Ελληνο - Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
·         Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο
·         Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο
·         Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
·         Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Οι τέσσερις θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι οι εξής:
--Ενότητα Ι - Τεχνολογία: μονόδρομος τουριστικής ανάπτυξης
--Ενότητα ΙΙ - Οικονομία διαμοιρασμού: αναδιατάσσοντας το τοπίο της τουριστικής αγοράς
--Ενότητα ΙΙΙ - Χρηματοδοτήσεις τουριστικών έργων
--Ενότητα IV - Διευρύνοντας το τουριστικό προϊόν: αθλητικός τουρισμός
 
Το Συνέδριο Τουρισμού που οργανώνουν τα πέντε Επιμελητήρια, το Ελληνο-Αμερικανικό, Ελληνο-Βρετανικό, Ελληνο-Γαλλικό, Ελληνο-Γερμανικό και το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, έχει πλέον καταστεί θεσμός στα οικονομικά δρώμενα της βόρειας Ελλάδας και η φετινή διοργάνωση (Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙ∆ΗΣ» της Θεσσαλονίκης) εστιάζει σε επίκαιρα θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον της τουριστικής μας βιομηχανίας.
 
Το διαδίκτυο πλέον κυριαρχεί στο τουριστικό marketing. Η άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία που παρέχει η τεχνολογία επιτρέπει την καλύτερη στόχευση κοινού, την αύξηση της πιστότητας και των πωλήσεων ενώ η αυξημένη ευελιξία και ελευθερία δημιουργούν νέες αγορές και αλλάζουν άρδην το τουριστικό τοπίο.
 
Παράλληλα οι εταιρίες καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα στενό οικονομικό περιβάλλον όπου απαιτούνται συνεχώς νέες επενδύσεις. Κοινωνικά δίκτυα, εφαρμογές, τηλεπικοινωνίες, πρακτικές διαμοιρασμού και χρηματοδοτικά εργαλεία προσφέρουν ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις και το Συνέδριο επιχειρεί να καταδείξει ότι θα επιβιώσουν οι επιχειρήσεις που θα αντιμετωπίσουν με διορατικότητα και προθυμία τις προκλήσεις.
 
Επιπρόσθετα και σε συνέχεια της σταθερής πεποίθησης των πέντε Επιμελητηρίων για την ανάγκη εμπλουτισμού και αναβάθμισης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, το Συνέδριο θα εστιάσει στον αθλητικό τουρισμό και τα οφέλη που μπορεί να προσκομίσει αυτό το ταχύτατα αναπτυσσόμενο κομμάτι του κλάδου.
 
Φέτος, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, αναμένεται να συμμετάσχουν αρκετές εκατοντάδες σύνεδροι: επιχειρηματίες, μέλη των πέντε Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι του τουριστικού και τραπεζικού κλάδου, σύμβουλοι, τοπικοί φορείς, ακαδημαϊκοί, σπουδαστές και στελέχη της αρμόδιας διοικητικής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
 
Δείτε ΕΔΩ για online δήλωση συμμετοχής στο συνέδριο.

 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___