50α Δημήτρια - Μουσική : Μάνος Μυλωνάκης

50α Δημήτρια - Μουσική : Μάνος Μυλωνάκης

Πολυοργανίστας του οποίου η ερμηνευτική ευχέρεια συμπεριλαμβάνει μπάσο, κιθάρες, ακορντεόν, κρουστά, βιολόφωνο, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο, μελόντικα, μουσικά κουτιά, πιάνο Wurlizer, και συνθέτης με σημαντική δισκογραφική πορεία, της οποίας κυριότερο απόσταγμα υπήρξε το ορχηστρικό δίδυμο των Your Hand In Mine, ο Μάνος Μυλωνάκης δοκιμάζεται πλέον σε προσωπικές μουσικές επιδιώξεις.
 
Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το “Zyklon”, πρωτότυπο σάουντρακ για την ομώνυμη θεατρική παράσταση του Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παρασκευόπουλου, ο Μυλωνάκης επανέρχεται με το “Solfar”, πιθανότατα την πλέον φιλόδοξη και ολοκληρωμένη δουλειά του.
 
Ηχογραφημένο στο Ρέικιαβικ της Ισλανδίας, με τη συμμετοχή των Viktor Orri Arnasson (βιολί), Kristin Mariella Fridjonsdottir (βιόλα) και Hallgrimur Jonas Jensson (τσέλο), το “Solfar” αποτελεί το νέο κεφάλαιο των αναζητήσεων του Μυλωνάκη στον ωκεανό του ήχου. Τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, από τον Δημήτρη Τασούδη των Prefabricated Quartet και  Magnanimus Trio, όπου ολοκληρώθηκε η παραγωγή και η μείξη. Αναμένοντας το ελληνο-ισλανδικό προϊόν του συνθέτη, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε ζωντανά στην 50η διοργάνωση των Δημητρίων.
 
Επί σκηνής θα τον συνοδέψουν οι μουσικοί:
Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο)
Ελισώ Παπαστρατή (βιολί)
Δημήτρης Τασούδης (drums)
May Roosevelt (theremin)
 
Φωτισμοί: Κέλλυ Εφραιμίδου
 
Info

 

05/10 | 21:00

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΗΣ Κ.Ο.Θ.
Τιμές εισιτηρίων: 10, 8εύρω (φοιτητές) Προσκλήσεις σε κατόχους κάρτας ανεργίας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως