59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA στη Θεσσαλονίκη

59η Διεθνή Σύσκεψη των Προέδρων του Δικτύου της ELSA στη Θεσσαλονίκη

Η ELSA Thessaloniki από τις 28/8 μέχρι τη 1/9/2019 φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Holiday Inn, περισσότερους από 50 επικεφαλής των παραρτημάτων της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων νομικών και δικηγόρων στον κόσμο. Τα στελέχη αυτά θα διαβουλευθούν για τις σύγχρονες προκλήσεις γύρω από τον Οργανισμό και την νομική επιστήμη στον Δυτικό κόσμο, θα ενημερωθούν και θα σχεδιάσουν τη στρατηγική διοίκησης του Οργανισμού για τον επόμενο χρόνο. Μέσα από workshops και trainings θα αναπτύξουν τα Soft Skills τους στην διοίκηση των ανθρωπίνων πόρων, την οικονομική διαχείριση, τον δημόσιο λόγο κλπ. Ακόμη, θα γνωρίσουν την πόλη, την ιστορία, καθώς και την οικονομική και κοινωνική ζωή της, συμμετέχοντας παράλληλα σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.
Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός συνεδρίου με υψηλό ακαδημαϊκό ποιόν, η φιλοξενία ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά events για την πόλη, με έντονη αλληλεπίδραση πολιτισμών από όλη την Ευρώπη, καθώς και να φέρουμε στην πόλη της Θεσσαλονίκης τη διεθνή συζήτηση πανω στη συγκεκριμένη θεματική του συνεδρίου μας.
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Θεσσαλονίκης (Europe Direct).
 
Διαβάσετε για την  ELSA Thessaloniki
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως