{ Τελευταία νέα }

5χρονος πήγε στο δικαστήριο με μάρτυρες…όλο το νηπιαγωγείο

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

5χρονος πήγε στο δικαστήριο με μάρτυρες…όλο το νηπιαγωγείοΕίναι γεγονός και έχει επιβεβαιωθεί η είδηση πως ένα 5χρονο πήγε στο δικαστήριο που θα γινότα τη ακρόαση για την υιοθεσία του με μάρτυρες…όλους τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο. Μάλιστα οι μικροί του φίλοι κρατούσαν πλακάτ με κόκκινες καρδούλες για να δείξουν στον Μάικλ και τους γονείς του την συμπαράστασή τους.
 
Το δικαστήριο για την υιοθεσία του μικρού Μάικλ, που είναι μόλις 5 ετών έγινε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ. Δίπλα του ήταν οι ανάδοχοι γονείς του και όλοι οι συμμαθητές του από το νηπιαγωγείο.
Τη συγκινητική πράξη οργάνωσε η δασκάλα του Μάικλ, κυρία ΜακΚι. Οι νέοι γονείς του Μάικλ είναι παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια και δεν είχαν κάνει παιδιά. Έγιναν ανάδοχοι του Μάικλ εδώ και ένα χρόνο. «Δεν είχαμε παιδιά πριν από τον Μάικλ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα» είπε ο πατέρας του.
 
Ο θετός πατέρας του Μάικλ είπε στο CNN, πως το καλύτερο μέρος ήταν όταν οι δικαστές ζήτησαν από τα παιδιά στο ακροατήριο να πουν τι σημαίνει ο Μάικλ γι? αυτούς.
 
Οι φίλοι του έδωσαν τις πιο συγκινητικές απαντήσεις. Είπαν στο δικαστήριο «αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος». Ο δικαστής είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο για ακρόαση στην αίθουσα δικαστηρίου του.
 
Οι περήφανοι γονείς λένε πως ο χαρισματικός γιος τους λατρεύει να χορεύει και να κολυμπά αλλά και να παίζει μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Είπαν επίσης πως εντυπωσιάστηκαν από το πόσους φίλους έχει και με πόση μεγάλη αγάπη τον υποδέχτηκαν όλοι πέρυσι.
Με πληροφορίες από το CNN

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ