{ Φεστιβάλ }

6ο Horrorant International Film Festival στα CINEPLEXX


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

6ο Horrorant International Film Festival στα CINEPLEXX

Χώρος: ΠολυΚινηματογράφο CINEPLEXX
Γιαννιτσών 61 - Κωλέττη 34 εμπορικό κέντρο One Salonica, 54627, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 09/05/2019 - 15/05/2019
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 17:00
Τρίτη: 17:00
Τετάρτη: 17:00
Πέμπτη: 17:00
Παρασκευή: 17:00
Σάββατο: 17:00
Κυριακή: 17:00

Oι κινηματογράφοι CINEPLEXX στο εμπορικό κέντρο One Salonica, παραμένοντας πιστοί στο πάθος τους να συνδυάζουν την εμπειρία του Σινεμά με πολυδιάστατα events, θα φιλοξενήσουν αποκλειστικά στις αίθουσες τους το 6ο Horrorant International Film Festival.

Μετά από μια πενταετία που έχει αποδείξει το φεστιβάλ ως το απόλυτο ορόσημο για ταινίες Τρόμου στην Ελλάδα, το Horrorant International Film Festival επιστρέφει• πιο δυναμικό από ποτέ: Από τις 9 μέχρι και τις 15 Μαΐου, σκηνοθετικές ματιές Horror από ολόκληρο τον πλανήτη θα μας περιμένουν στα CINEPLEXX, μαζί με δωρεάν δραστηριότητες και εκπλήξεις που θα ικανοποιήσουν κάθε horror fan.

Το πρώτο και μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ τρόμου στην Ελλάδα επιστρέφει!

Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια ζωής του, το Horrorant Film Festival έχει αναγνωρισθεί ως ένα από τα πλέον ανερχόμενα genre fests της Ευρώπης, με το διψασμένο για συναρπαστικές κινηματογραφικές εμπειρίες κοινό να το τιμά κάθε χρόνο με την όλο και μαζικότερη παρουσία του.
Το Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ” δε θα μπορούσε να χάσει το φετινό ραντεβού, με την 6η του έκδοση να ενηλικιώνεται και να έρχεται πιο ολοκληρωμένο από ποτέ!

Στο 6ο Horrorant Film Festival “ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ”, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, όπως κάθε χρόνο, σε πανελλήνια πρεμιέρα πάνω από 25 ελληνικές και διεθνείς Ταινίες Μεγάλου Μήκους, άλλες τόσες Ταινίες Μικρού Μήκους, ενώ δε θα λείπει ούτε το θεματικό αφιέρωμα. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

6ο Horrorant International Film Festival στα CINEPLEXX
Στο εμπορικό κέντρο One Salonica (www.onesalonica.com)
Κωλέττη 34, Γιαννιτσών 61, Θεσσαλονίκη 546 27
Για περισσότερες πληροφορίες:
{https://www.facebook.com/HorrorantFilmFestival/}
http://www.horrorantfilmfestival.com/

 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___