Ἀκρα Επανομής: Διάσωση κολυμβητών-Η ανακοίνωση του λιμενικού

Ἀκρα Επανομής: Διάσωση κολυμβητών-Η ανακοίνωση του λιμενικού

Δύο κολυμβητές σώθηκαν εχθές το απόγευμα, μετά από την έγκαιρη επέμβαση του Λιμενικού, στην Θαλάσσια περιοχή   ”Ἀκρα Επανομής”. Οι δύο άνδρες δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σκάφος με το οποίο είχαν βρεθεί στην περιοχή λόγω δυνατών θαλάσσιων ρευμάτων. 
 
Η ανακοίνωση του Λιμενικού. 
Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας ότι στη θαλάσσια περιοχή”Ἀκρα Επανομής” δύο κολυμβητές βρίσκονταν σε δυσχερή θέση, καθώς δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σκάφος αναψυχής με το οποίο είχαν μεταβεί στην περιοχή, λόγω έντονων υποθαλάσσιων ρευμάτων.
        Επί του σκάφους επέβαινε μία επιβάτιδα, η οποία ζήτησε παροχή βοήθειας. Ἀμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και σκάφος της εθελοντικής ομάδας ”ΟΦΚΑΘ”.
     Στέλεχος του Λιμενικού Τμήματος Επανομής,  κολύμπησε προς το ιδιωτικό σκάφος, επιβιβάστηκε σε αυτό και προσέγγισε τους δύο κολυμβητές, τους οποίους και διέσωσε. Οι δύο άνδρες είναι καλά στην υγεία τους και δεν έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως