7ο Flea Market στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!

7ο Flea Market στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης!

Flea Market Thessaloniki x Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Για πρώτη φορά το Flea Market & Street Food, θα λάβει χώρα σ έναν από τους ομορφότερους και πιο σημαντικούς χώρους της πόλης! Ακριβώς στη θάλλασα και ανάμεσα από τα 2 επιβλητικά κτίρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Flea Market Thessaloniki έρχεται να γιορτάσει με την καλοκαιρινή του έκδοση!
 
Ο  κόσμος θα έχει  την ευκαιρία να ανταλλάξει πράγματα, να μάθει την εναλλακτική χρήση παλιών αντικειμένων, να μάθει την αξία του παλιού και τη χαρά να το μεταποιείς σε κάτι νέο.
Να διασκεδάζουν όλοι μαζί, γνωρίζοντας νέες κουλτούρες μέσω της γεύσης (street food), τα παιδιά να γίνονται ενεργά (action – outdoor games), να ανοίξουμε τα μάτια μας για τα προβλήματα γύρω μας (ευαισθητοποίηση για τους έχοντες ανάγκη: βοήθεια σε αστέγους, μετανάστες, αδέσποτα ζώα).
 
Το έβδομο Flea Market στη Θεσσαλονίκη θα διοργανωθεί από την ομάδα του Upnloud, μια ομάδα που τα τελευταία 8 χρόνια δραστηριοποιείται με τη δημιουργία συναυλιών και φεστιβάλ όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε όλη την Ελλάδα.
 
• Τί θα περιλαμβάνει το Flea Market Thessaloniki:
 

Ανοιχτή αγορά με δίσκους, ρούχα, υποδήματα, κατασκευές, ηλεκτρικές συσκευές, έργα τέχνης, παιχνίδια,κοσμήματα,δημιουργίες,βιολογικά προιόντα

Street food: στόχος είναι να γνωρίσουμε όσες το δυνατόν περισσότερες γεύσεις

Μουσικές εκδηλώσεις με DJs

Μπαρ

 
Info
9 – 10 Ιουνίου 2018 από τις 10.00 έως τις 22.00
Στον προαύλιο χώρο του
Μέγαρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου & Παραλία, 54646 Thessaloníki
Είσοδος Ελεύθερη

 
Αίτηση συμμετοχής:https://bit.ly/2q2Coyw