{ Εκδηλώσεις }

7ο Sail for Pink

«Διαδρομή Αγάπης - Πλεύση Ζωής» από το Άλμα Ζωής

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

7ο Sail for Pink
Δωρεάν


Πότε: 12/05/2019
Ημέρες & Ώρες
Κυριακή: 11:00

Στον χώρο θα υπάρχουν δράσεις για παιδιά και μεγάλους καθώς και η κινητή μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου για δωρεάν εξετάσεις (10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.).

Έτοιμο να ανοίξει τα πανιά του για 7η συνεχή χρονιά είναι το Sail For Pink, η ξεχωριστή δράση για την ενημέρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού που διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Θεσσαλονίκης «Άλμα Ζωής» και έχει γίνει πλέον θεσμός στην πόλη.

Χιλιάδες πολίτες αναμένεται να περπατήσουν στη Νέα Παραλία, δίπλα από τα ιστιοπλοϊκά σκάφη των ναυταθλητικών ομίλων της Θεσσαλονίκης που θα πλέουν στον Θερμαϊκό, για να διαδώσουν το μήνυμα πως καμία γυναίκα δεν είναι μόνη της και πως με την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος του μαστού μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Το 7ο Sail For Pink, θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11.00 π.μ.
στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
Στον χώρο θα υπάρχουν δράσεις για παιδιά και μεγάλους καθώς και η κινητή μονάδα Μαστογράφου του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου για δωρεάν εξετάσεις (10.00 π.μ. - 13.00 μ.μ.).
Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την «Διαδρομή Αγάπης» από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.
Αξίζει να σημειωθεί η διοργάνωση συμπίπτει με την Ημέρα της Γυναίκας.
Με φετινό σύνθημα «Διαδρομή Αγάπης - Πλεύση Ζωής» οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος καθώς και όλων των περιοχών της χώρας να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή εκδήλωση.
Για εγγραφές, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν το site sailforpink.gr ή τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Η συμμετοχή κοστίζει 6 ευρώ (θα δοθεί και το μπλουζάκι της δράσης), ενώ σχετικά pop up events θα διεξαχθούν στο Looney Bin στο One Salonica (Πέμπτη 18/4, στις 19.00) στα Toms στην Τσιμισκή και στο Πανόραμα (οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα).
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ