σημειωμα

810 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη

Όλες οι γραπτές επικοινωνίες – «φωτιά», μέσω SMS, Viber και Facebook, μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, τις κρίσιμες ημερομηνίες πριν και μετά τους θανάτους των τριών παιδιών

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ», τα μηνύματα αποτελούν πλέον στοιχείο της δικογραφίας, καθώς έχουν ήδη παραδοθεί στην ανακρίτρια, μετά την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών όσον αφορά στα κινητά τηλέφωνα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία.

Αυτές οι συνομιλίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της δικαστικής διερεύνησης, καθώς επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, αποκαλύπτουν όλα όσα συνέβαιναν στην πραγματικότητα μεταξύ του ζευγαριού. «Θα αυτοκτονήσω» έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη να απαντά: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα». Συνομιλίες εντελώς διαφορετικές από όλα όσα έλεγαν δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Διαβάστε εδώ: Όλες οι εξελίξεις στη τραγική ιστορία με τον θάνατο των τριών παιδιών στη Πάτρα

810 μηνύματα (SMS/MMS) και 3.919 μηνύματα μέσω Viber

Στα χέρια των Αρχών υπάρχουν 810 μηνύματα (SMS/MMS) μεταξύ του ζεύγους, το χρονικό διάστημα πριν και μετά την πρώτη ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» και τη μεταφορά της στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο, δηλαδή από τις 5/4/2021 μέχρι και τις 15/4/2021.

Παράλληλα, στη διάθεση της ανακρίτριας, αναφέρει η «Μπαμ», βρίσκονται και 3.919 μηνύματα μέσω Viber που αντάλλαξε το ζευγάρι από τις 29 Ιανουαρίου 2019, δηλαδή πριν από τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, λίγες ημέρες πριν από την ανακοπή της Τζωρτζίνας.

Στις 5/4/2021, ο Μάνος Δασκαλάκης στέλνει μήνυμα στην σύζυγό του. Ο Δασκαλάκης έχει φύγει από το σπίτι και έχει ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου, το οποίο δεν εκδίδεται τελικά ποτέ εξαιτίας της εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο και της ανακοπής που ακολούθησε.

Ρούλα Πισπιρίγκου «Τρέξε εσύ που το έχεις ανάγκη και ήμασταν εμπόδια. Εγώ της έχω πει (σσ στην Τζωρτζίνα) όλη την αλήθεια, να της πεις και εσύ όμως ότι με είχες κάνει ‘τάρανδο’ και τι έκανα εγώ και τι εσύ τώρα που έχασα δύο παιδιά».

Μάνος Δασκαλάκης «Τρέξε πάλι στον Γιαννάκη (σ.σ. είναι ο παντρεμένος με τον οποίο είχε συνάψει σχέση η Πισπιρίγκου, με αποτέλεσμα ο Δασκαλάκης να εγκαταλείψει τη συζυγική εστία τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Ίριδας), αυτή είσαι».

Ρούλα Πισπιρίγκου  «Λέγε ό,τι θες, θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ‘θα μου περάσει’».

Μάνος Δασκαλάκης «Εσύ τα λές αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον Γιαννάκη μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι».

Ρούλα Πισπιρίγκου  «Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα για το τσούξιμο».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Κοίτα μην αυτοκτονήσεις με κάνα καλώδιο, γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από δω και πέρα».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Για ποιο λόγο, που με παράτησε ο ‘άντρας υπόδειγμα’, που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή ‘αγάπαγε’ τα παιδιά του και μας χαρίζει ώρες ατελείωτης χαράς. Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους. Έχεις δίκιο, θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες, σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εσύ ότι είσαι μ*** με αυτά που κάνεις και λες, το ξέρεις ή η αυτογνωσία δεν έχει φτάσει στον πλανήτη σου ακόμα».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Είμαι πολύ, πάρα πολύ που πίστευα ότι θα πέσεις από το παράθυρο και δεν σε έσπρωχνα».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Ναι, παιδί μου… Σε ηχογραφούσα όταν μου τα έλεγες δυστυχώς».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Δεν με νοιάζει… Δεν κρύβω κάτι… ΟΚ, για περίμενε να πάρω τον δικηγόρο μου λίγο και θα δούμε αν θα ξαναμιλήσεις στο παιδί, αλήτη… Που με ηχογράφησε κιόλας».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Ντροπή σου».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Με απειλείς για κάτι, να ξέρω να απευθυνθώ στην Αστυνομία γιατί έχω και ένα παιδί».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Εγώ δεν ξέρω τι λες, απείλησα πουθενά;».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «ΟΚ, πάω στην Αχαγιά στο τμήμα να δούμε αν απειλείς ή όχι».

Τα μηνύματα συνεχίζονται μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, με την Πισπιρίγκου να ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Δασκαλάκης «τη χτύπησε» και εκείνον να το αρνείται και να την προκαλεί να φέρει τον πατέρα της και «θα δει πώς θα τον πάνε μέσα…».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα…»

Στις 6/4/2021, αρχίζει νέος διάλογος του ζευγαριού, καθώς αρχικά συνομιλούν για οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να μοιράσουν, αφού χωρίζουν, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στη νέα της εγκυμοσύνη.

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Εγώ θα φύγω από το σπίτι, θα νοικιάσω αλλού. Εσύ πιστεύεις ότι με 600 ευρώ θα περνάω με νοίκι, την Τζωρτζίνα και τις εξετάσεις γιατί (σ.σ. μάλλον για τα ή για μωρά, θέλει να πει) μωρά;».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Ποιες εξετάσεις και ποιο μωρό;».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σου είπα θα κρατήσω το παιδί για την Τζωρτζίνα μόνο τουλάχιστον, να της δώσω μια χαρά» (σ.σ. αναφέρεται στο μωρό, το οποίο εν τέλει «έριξε» μέσω χαπιού άμβλωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα).

Μάνος Δασκαλάκης: «Δικαίωμά σου».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Θα αυτοκτονήσω»

Η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα  αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος Δασκαλάκης:  «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εσύ ναι πάντα μου έλεγες τι θα πεθάνεις, τι θα εξαφανιστείς, ποτέ δεν πίστεψες ότι σου έλεγα. Δεν αντέχω αλλά μην το κάνεις χειρότερα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια, εγώ σε αγάπησα πολύ, το παιδί και τα μάτια σου».

Μάνος Δασκαλάκης:  «Να μη σε νοιάζει για κανένα παιδί και κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π***… Θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελλή όρεξη για παιχνίδι… Πάει τώρα η μάνα μου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες».

Μάνος Δασκαλάκης στις 2.48 το μεσημέρι: «Σταματάω στο τμήμα… Δεν σου έστειλα να πεθάνεις, κάνεις λάθος… Απλά σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς… Σταμάτα να είσαι τραγική συνέχεια και προχωρα στη ζωή σου».

Ρούλα Πισπιρίγκου:  «Στον πατέρα της είπα σε σένα δεν με νοιάζει μου λες από χθες ‘γελοία να αυτοκτονήσεις’, ‘να έριχνα από το παράθυρο’, δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, συγγνώμη και σε αγαπώ».

«Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».

Μάνος Δασκαλάκης στις 2.52 μ.μ.: «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες… Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί… Ότι έκανες, έκανες, ότι έκανα, έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…».

Μάνος Δασκαλάκης  «Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή, σύνελθε».(Αυτό είπε ο πατέρας  που έχει ήδη χάσει δύο παιδιά και σε λίγες μέρες θα έχανε και το τρίτο)

Ο Δημήτρης Κούβελας ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως