8η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Beauty Macedonia

Εμπορικές εκθέσεις στη ΘεσσαλονίκηΚαλοκαίρι 2022: Beauty Macedonia: Η Μεγαλύτερη και Σημαντικότερη Έκθεση του Κλάδου της Ομορφιάς, στην Βόρεια Ελλάδα!

Η Beauty Greece Tsirimokou, σας προσκαλεί στην 8η Διεθνή Επαγγελματική Έκθεση “BEAUTY MACEDONIA Καλοκαίρι 2022”, από 21 έως 23 Μαΐου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στην Θεσσαλονίκη.

Πιστή στο ραντεβού της με τις εξελίξεις του κλάδου, παραμένει το Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός για όλους τους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών ομορφιάς, όπου 130 εταιρείες/εκθέτες σε 7.000τ.μ. εκθεσιακού χώρου, σας περιμένουν να σας παρουσιάσουν πάνω από 600 κορυφαίες φίρμες προϊόντων!

Η Είσοδος στην Έκθεση είναι Δωρεάν και επιτρέπεται σε επαγγελματίες, σπουδαστές και εμπορικούς αντιπροσώπους του κλάδου της Ομορφιάς.

Όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στα αρχεία της BEAUTY, θα σας αποσταλεί την εβδομάδα πριν την Έκθεση, SMS με link για την Ψηφιακή σας Κάρτα Εισόδου. Με την Ψηφιακή σας Κάρτα (η οποία ισχύει για όλες τις Εκθέσεις BEAUTY – διοργάνωσης BEAUTY GREECE TSIRIMOKOU) στο κινητό και την αστυνομική σας ταυτότητα, μπορείτε να μπείτε στη Έκθεση.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Στις εκθέσεις BEAUTY οι συνοδοί ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να μπει ΕΝΑΣ συνοδός για κάθε επαγγελματία Χωρίς Προϋποθέσεις με την επίδειξη της αστυνομικής του/της ταυτότητας.
Συνδεθείτε/εγγραφείτε στην Πλατφόρμα Πιστοποιημένων Μελών των Εκθέσεων BEAUTY GR (www.beautygreece.gr/el/home/login ), από όπου μπορείτε:
• Να παραλαμβάνετε αυτόματα την Ψηφιακή Kάρτα Εισόδου σας καθώς και του Συνοδού σας, ώστε να αποφύγετε την καθυστέρηση στην είσοδο της Έκθεσης.
• Να ελέγχετε ή/και να αλλάζετε τα Στοιχεία σας.
• Να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό Προφίλ (με φωτογραφία και άλλα χρήσιμα στοιχεία).
• Να ενημερώνεστε άμεσα για τα Νέα και τις Ανακοινώσεις, σχετικά με τις εκθέσεις BEAUTY.
• Να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:
Απόλυτη προτεραιότητα της Διοργάνωσης, αποτελεί η διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και των Επισκεπτών, Εκθετών, Διοργανωτών και Προσωπικού, καθώς και του συνόλου των εμπλεκομένων μερών που συμβάλλουν στη Διοργάνωση της «Έκθεσης».

Προς τούτο, η Διοργανώτρια Εταιρεία, θα εφαρμόσει Ειδικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο προς περιορισμό της διασποράς της νόσου του Κορωνοϊού COVID-19, εγκεκριμένο από τις Αρμόδιες Αρχές και σύμφωνο με τα επιδημιολογικά δεδομένα και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, που θα ισχύουν την χρονική στιγμή, που θα διεξαχθεί η Έκθεση. (www.beautygreece.gr/el/home/covid)

Aτζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις, χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πλέον έγκυρος και πλήρης οδηγός για διασκέδαση – έξοδο στη Θεσσαλονίκη!

Info

8η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Beauty Macedonia
ΔΕΘ
21 έως 23 Μαΐου 2022
10πμ – 7μμ
Πληροφορίες: 2109010016,
www.beautygreece.gr
📝Ψηφιακές Κάρτες / Σύνδεση Μελών / Νέες Εγγραφές:
https://www.beautygreece.gr/el/home/login

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Έκθεση φωτορεπορτάζ για τη Μαριούπολη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως