8ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, διοργανώνουν το 8ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος (H.F.A.A.) στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στόχος του Συνεδρίου είναι να αποτελέσει ερευνητικό πεδίο ανταλλαγής νέων ιδεών και απόψεων μεταξύ Ελλήνων Επιστημόνων και Επαγγελματιών της Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο. 
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών υψηλού επιπέδου σε σύγχρονα θέματα της Χρηματοοικονομικής, της Λογιστικής και των Οικονομικών Επιστημών, που θα τις παρακολουθήσουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συζήτηση με θέμα: «Πρότυπα, Χρηματοπιστωτική Κρίση, Μελλοντικές Επιπτώσεις στην Διεθνή και Ελληνική Οικονομία», με ομιλητές τους κ.κ. Γκίκα Χαρδούβελη, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά, Dr. Δημήτριο Ντζανάτο, Πρόεδρο Grant Thornton Hellas και Παναγιώτη Θεοδοσίου, Καθηγητή Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Την συζήτηση θα συντονίζει ο κ. Χρήστος  Νεγκάκης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως