90 Χρόνια ΑΠΘ, «ΑΠΘ την Κυριακή» και Φοιτητική Εβδομάδα

90 Χρόνια ΑΠΘ, «ΑΠΘ την Κυριακή» και Φοιτητική Εβδομάδα

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά το «ΑΠΘ την Κυριακή» και η Φοιτητική Εβδομάδα, το μεγαλύτερο φοιτητικό φεστιβάλ του ΑΠΘ, αποκτούν επετειακό χαρακτήρα και εντάσσονται στις εκδηλώσεις των 90 χρόνων, ενισχυμένες και αναβαθμισμένες. Το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου, Τετάρτη 11 Μαΐου 2016, στην Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ.
 
Στη Συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας, η Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου, ο Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικών, Αν. Καθηγητής Νίκος Βαρσακέλης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΑΠΘ, Καθηγητής Σπύρος Βούγιας.
 
Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου παρουσιάστηκε ένα τρίλεπτο βίντεο, που δημιουργήθηκε από φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με τον συντονισμό της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ, Μπέτυς Κακλαμανίδου. Το βίντεο αναφέρεται στη μαγεία της Γνώσης, τη μαγεία που το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο συνεχίζει να μεταδίδει παρά την υποχρηματοδότηση και τις αντίξοες συνθήκες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως