Ανθοκομική

9η Ανθοκομική Έκθεση Όσσας

Ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα» σας προσκαλεί στην «9η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΣΣΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως και τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΪΟΥ 2022, στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Όσσας (πρώην Δημαρχείου). Στην Ανθοέκθεση Όσσας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άνθη, φυτά, θάμνους κ.ά., όλα Α’ ποιότητας και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Με την ευκαιρία αυτή, το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 8 μ.μ., υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά και σας περιμένουμε στο χώρο της Ανθοέκθεσης σε μια όμορφη ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, με αγαπημένα έντεχνα και ρεμπέτικα τραγούδια, με το «Μουσικό Εργαστήρι Ολύμπου»!

Υποδεχόμαστε και τη φετινή Πρωτομαγιά, στολίζοντας τις αυλές και τις βεράντες μας με πολύχρωμα λουλούδια και διασκεδάζουμε με όμορφα γνωστά τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου!

Ατζέντα Θεσσαλονικης: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Δες ΕΔΩ όλα όσα γίνονται (σινεμά, πρόγραμμα κινηματογράφων, τηλεόρασης θέατρο, παραστάσεις χορός, συναυλίες, Live, νυχτερινή ζωή, μπουζούκια, ομιλίες, εκθέσεις εικαστικών, γονείς και παιδί, Διαγωνισμοί, Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ. Είναι ο πληρέστερες οδηγός διασκέδασης θεσσαλονίκης

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη Ανθοκομική Έκθεση Καλαμαριάς 2022