Τροχαίο

Βόλος: Νεκρός ο σταθμάρχης του ΟΣΕ, Κώστας Πρασσάς

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη  στα «Αϊβαλιώτικα» και είχε σαν συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 69χρονου Κώστα Πρασσά, πατέρα τριών παιδιών. Ο εκλιπών είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως σταθμάρχης στον ΟΣΕ και ήταν συνταξιούχος.

Το ατύχημα έγινε στις 12.15 χθες το μεσημέρι, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, κινούνταν επί της οδού Αθηνών, με κατεύθυνση από Αγχίαλο προς Βόλο, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη που υπάρχει στη συνοικία Ν. Παγασών και ακολούθως συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο όχημα οδηγούμενο από τον 69χρονο, το οποίο κινούνταν επί της οδού Αγ. Τριαντάφυλλου με κατεύθυνση από Ανατολή προς Δύση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων οδηγών και τις υλικές ζημιές των οχημάτων.

Στο σημείο πήγε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, που όμως δεν χρειάστηκε να επέμβει και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο.

Ο 69χρονος οδηγός του δικύκλου Κώστας Πρασσάς τραυματίστηκε βαρύτατα και υπέστη κατάγματα πλευρών, πνευμονοθώρακα και ανοιχτό τραύμα κνήμης.

Ο βαριά τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέστη καρδιακή ανακοπή και έφυγε από τη ζωή πριν προλάβει να χειρουργηθεί, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Ο οδηγός του δικύκλου φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τροχονόμοι έκαναν αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς με αρνητικό αποτέλεσμα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Διαβάστε επίσης: Νεκρός σε τροχαίο ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ
Πώς σκοτώθηκε ο διευθυντής του ΟΣΕ


Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 | Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε