Ο βυθός της Χαλκιδικής χωρίς φίλτρο | Greek Eco Project

Greek Eco Project: ένας μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός σύλλογος  με έδρα στη Θεσσαλονίκη που ανιχνεύει τον βυθό της Χαλκιδικής

Μια ομάδα ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, με κοινό παρονομαστή την αγάπη και τον σεβασμό για τη γη και ό,τι αυτή μας προσφέρει. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι: «Μέσα από τις περιβαλλοντικές δράσεις προστατεύουμε το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, ενημερώνουμε και κινητοποιούμε τον κόσμο. Στο πλαίσιο του μεγάλου μας project Blue Halkidiki, που υλοποιείται το καλοκαίρι στον Τορωναίο Κόλπο και περιλαμβάνει υποβρύχιους και παράκτιους καθαρισμούς, ήρθαμε αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο».

Video στο όποιο θα δείτε εικόνες από τον βυθό κοντά στο Λιμάνι του Πόρτο Κουφό Χαλκιδικής. Οι εικόνες που θα δείτε είναι τρομακτικές. Η κατάσταση στον βυθό είναι τραγική σε πολλά σημεία στην Ελλάδα εξαιτίας της ρύπανσης και όχι μόνο. Η αποκατάσταση του περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση σχετικά με αυτό είναι υποχρέωση όλων μας.

Κρίνεται επείγον να συνειδητοποιήσουμε το μέγεθος του προβλήματος και να δράσουμε συλλογικά για την επίλυση του.

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο Greek Eco Project και το έργο του μπορείτε να δείτε https://greekecoproject.gr/


  • Ό,τι σημαντικό γίνεται σ αυτόν τον τόπο, σ αυτή τη χώρα και αφορά τον πολιτισμό, έχει αφετηρία την ιδιωτική πρωτοβουλία, τους σπάνιους εκείνους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο, ενέργεια για να μας μεταφέρουν αξίες, παραδόσεις, παιδεία, μόρφωση, αισθητική. Αναζητούμε αυτούς τους πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, που συνεισφέρουν στον πολιτισμό μέσα από τις δραστηριότητες τους. Αυτούς που συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στο πολιτιστικό γίγνεσθαι. Εντοπίζοντας αυτά τα Πρόσωπα, Ομάδες, Συλλογικότητες, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως cityportal είναι να παρουσιάσουμε το έργο τους! 


Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε