Ο Έλον Μασκ τρολάρει διεθνές ΜΜΕ για την παρουσίαση της απόπειρας δολοφονίας του Τραμπ

Αντιδράσεις στα social media έχουν προκαλέσει οι τίτλοι άρθρων μεγάλων και διεθνών ΜΜΕ σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Στο στόχαστρο του Έλον Μασκ (και όχι μόνο) μπήκε η κάλυψη του περιστατικού από το CNN, το οποίο ανέφερε  “απομάκρυνση του Τραμπ από τους μυστικούς πράκτορες ασφαλείας” από την προεκλογική συγκέντρωση.


ΗΠΑ: Αυτός είναι ο 20χρονος δράστης της επίθεσης- «Μισώ τους Ρεπουμπλικάνους, μισώ τον Τραμπ…» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μασκ  θέλοντας να καυτηριάσει τα ΜΜΕ ανέβασε μία ανάρτηση στο “Χ” με το πώς θα παρουσίαζε το CNN την δολοφονία του Καίσαρα. “Τραυματίστηκε ο Καίσαρας κατά την διάρκεια ομαδικής αγκαλιάς”!

Βέβαια δεν ήταν μόνο το CNN που παρουσίασε την απόπειρα σαν κάτι απλό. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλα διεθνή ΜΜΕ όπως π.χ. η Washington Post η οποία έκανε λόγο για “δυνατούς θορύβους”.

 


Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Η πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του – Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε