Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 16.7

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα,

Στις 11:00 στο ΥΜΑΘ, θα γίνει συγκέντρωση από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών, καθώς και το σωματείο εργαζομένων ΚΕΘΕΑ και ΨΝΘ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο πλαίσιο διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση.

Στις 13.00 στη Φορολογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης (επί της οδού Βασιλέως Ηρακλείου), θα γίνει συγκέντρωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Εφοριακών στο πλαίσιο πανελλαδικής στάση εργασίας η οποία θα ξεκινήσει από τις 11.30 και αφορά θέματα όπως η υποβάθμιση των υπηρεσιών ΑΑΔΕ, ΣΔΟΕ και Κτηματικών Υπηρεσιών.

 


Σημείωση: Καθημερινά σας γνωστοποιούμε τις συγκεντρώσεις – πορείες – απεργίες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη. Οι δημοσιεύσεις στο cityportal.gr γίνονται σύμφωνα με τις προκηρύξεις – αφίσες – email ή αναρτήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο ενημέρωσης των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης ώστε να ρυθμίσουν ανάλογα το πρόγραμμά τους.


 

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε