Θεσσαλονίκη: 26χρονος διακινούσε ναρκωτικά μέσω ταχυδρομείου

Στα ίχνη και στη σύλληψη ατόμου που εμπορεύεται μεγάλες ποσότητες εξαρτησιογόνων ουσιών, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί Ναρκωτικών και περί Όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερόμενος εισήγαγε από ευρωπαϊκές χώρες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, τις οποίες διακινούσε στην ελληνική επικράτεια και ταυτόχρονα εξήγαγε ποσότητες νέων ψυχοτρόπων ουσιών (συνθετική κάνναβη) σε ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες, με τον ίδιο τρόπο.

Μεσημβρινές ώρες χθες εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 μικροδέματα κοκαΐνης,
1 κινητό τηλέφωνο και
Χρηματικό ποσό 435 ευρώ.

Ακολούθησαν έρευνες σε οικία που διαμένει, καθώς και σε άλλη οικία που χρησιμοποιούσε σαν αποθηκευτικό χώρο (καβάντζα), όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

12 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους, 20 κιλών και 119,7 γραμμαρίων,
3 δέματα νέων ψυχοτρόπων ουσιών (συνθετική κάνναβη), συνολικού βάρους 1.294,3 γραμμαρίων
70,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης,
3 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 73,7 γραμμαρίων
178 εμποτισμένα χαρτάκια με LSD
26 συσκευές άτμισης που περιέχουν ναρκωτική ουσία,
3 δοχεία του ενός λίτρου περιέχοντα άγνωστη ουσία σε υγρή μορφή,
6 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
1 ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης (TASER),
Υλικά για τη συσκευασία και αποστολή των ναρκωτικών και
Χρηματικό ποσό 3.930 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το οποίο χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε