Έκλεισαν την Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Στον κόμβο του Μαρτίνου στο 117 χιλιόμετρο απέκλεισαν αυτή την στιγμή την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, εργαζόμενοι και συγκεντρωμένοι που μετακινήθηκαν από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ.

Ήδη η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία και διοχετεύει την κίνηση στους παραδρόμους. Γι’ αυτούς που κινούνται από Αθήνα προς Λαμία εκτρέπεται η κυκλοφορία από τον κόμβο του Κάστρου και μέσω του παραδρόμου επανέρχονται στην εθνική οδό στο ύψος της Μαλεσίνας. Αντίθετα αυτοί που κινούνται από Λαμία προς Αθήνα μετά τα διόδια της Τραγάνας, στον κόμβο της Μαλεσίνας εγκαταλείπουν την εθνική οδό, κινούνται στον παράδρομο και επανέρχονται στον κόμβο του Κάστρου.

Δηλώσεις Κουτσούμπα

«Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δεν είναι μόνοι τους. Για άλλη μια φορά οι εργάτες της Ελλάδας, ο λαός της Ελλάδας είναι μαζί τους στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση σήμερα. Μέχρι να ξανακαπνίσει η τσιμινιέρα εδώ θα είμαστε, κάθε μέρα, κάθε ώρα. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να μείνει ανοιχτή. Οι εργαζόμενοι πρέπει να γυρίσουν στις δουλειές τους. Τα αιτήματα τους, αυτά που καθόρισαν οι συνελεύσεις των σωματείων τους, τα στηρίζουμε χωρίς δεύτερη συζήτηση. Η κυβέρνηση και η πολιτική της είναι άκρως επικίνδυνη τη σημερινή κρίσιμη περίοδο. Θα πρέπει από σήμερα, όπως κάθε μέρα, να πάρει το μήνυμα για μια ακόμα φορά και να λύσει το πρόβλημα σε όφελος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, για να μη μαραζώσει η Λοκριδα, για να μη μαραζώσει η Φθιώτιδα» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σχετικά με την απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο εργοστάσιο της Λάρυμνας.

(Νεότερη ενημέρωση 14:13)

Αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας αφού οι διαδηλωτές από τη ΛΑΡΚΟ εγκατέλειψαν τον κόμβο του Μαρτίνου και επανήλθαν στη συγκέντρωση στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.

 

 


Ελλάδα

Λαμία: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε