Κίνα: Τουλάχιστον έξι νεκροί από πυρκαγιά σε εμπορικό κέντρο

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν στη φωτιά που ξέσπασε σε ένα εμπορικό κέντρο σήμερα, στη νοτιοδυτική Κίνα και άλλοι τριάντα διασώθηκαν, μετέδωσε το κινεζικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV.

«Προς το παρόν, έξι άνθρωποι είναι νεκροί. Οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν τις έρευνές τους και τις επιχειρήσεις τους», ανέφερε η κινεζική τηλεόραση σχετικά με αυτήν τη φωτιά που σημειώθηκε στη Ζιγκόνγκ, μια πόλη στην επαρχία Σετσουάν, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Πεκίνο.

 

Σε πλάνα που μετέδωσε η κινεζική τηλεόραση και ανήρτησαν και άλλοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται πυκνός μαύρος καπνός να υψώνεται από ένα κτίριο, που βρίσκεται σε έναν εμπορικό δρόμο στη Ζιγκόνγκ, μια πόλη σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα Πεκίνο, στην επαρχία Σετσουάν (νοτιοδυτικά).

Η φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το βράδυ, τοπική ώρα, σε ένα εμπορικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο ενός 14όροφου κτιρίου, ανέφερε το CCTV. Στις 20.20 (15.20 ώρα Ελλάδας), η φωτιά σβήστηκε.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε